Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: Strong 6016

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong 6016

    Asi avea nevoe de soft pentru strong 6016

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up exista

    Quote Originally Posted by banditata View Post
    Asi avea nevoe de soft pentru strong 6016
    pe uploadul de pe frocus.net
    adica mai exact:_____ de aici ____


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default Chiar exista

    Ultima versiune de software are data de 04-08-2008 si se pare ca s-au fixat ceva subtitrari si AU pentru N2.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  4. #4
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite aici 6004-6006-6011-6020_Software_toltes.zip - 3.08MB ti-am facut un pachet cu ultimul soft, un howto, un fisier padb.bin cu cheile din 23.09.2008 si un loader.

    Softul este foarte stabil, rapid si deschide tot ce se poate mai putin tps. Subtitrarile functioneaza 100%.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Angry Problema complicata

    Problema este conplicată este riciverul unui prieten a incercat sa upgradeze softul de pe Astra si nu a încărcat pînă la capăt şi acuma scrie în felul următor """"" No Signal!
    Please chech the antenna and reset to try again""""
    Nu pot să încarc nimic pe el. Apropo mulţumesc pentru materialele trimise în special lui pytonu.
    Acuma sa fiţi deştepţi şi ajutaţimă

  6. #6
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge cu cablu nullmodem sa-i bagi soft ?

  7. #7
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate inteleg receptorul nu s-a bulit odata ce vezi mesajele si meniurile.
    Ceva in instalatia ta nu merge(setarile, cablul, portul serial) .Cel mai sigur este sa folosesti Hyperterminal din Windows (nu toolbox-ul), cu setarile necesare. Incearca sa trimiti intai softul (patchul) iar in fereastra hyperterminal-ului trebuie sa vezi schimbul de date dispre calculator spre receptor si invers.
    Daca tot nu vrea mai incearca sa faci un OTA pe Astra. Daca nu vrea pe Astra (receptorul vede ca nu exista varianta de soft noua) incearca pe Hotbird; exista sansa ca pe cei 2 sateliti variantele de soft sunt diferite.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Din cate inteleg receptorul nu s-a bulit odata ce vezi mesajele si meniurile.
    Ceva in instalatia ta nu merge(setarile, cablul, portul serial) .Cel mai sigur este sa folosesti Hyperterminal din Windows (nu toolbox-ul), cu setarile necesare. Incearca sa trimiti intai softul (patchul) iar in fereastra hyperterminal-ului trebuie sa vezi schimbul de date dispre calculator spre receptor si invers.
    Daca tot nu vrea mai incearca sa faci un OTA pe Astra. Daca nu vrea pe Astra (receptorul vede ca nu exista varianta de soft noua) incearca pe Hotbird; exista sansa ca pe cei 2 sateliti variantele de soft sunt diferite.
    Nu stiu ce este hyperterminalul ?

  9. #9
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc am sa incerc

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    238
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 6125 si 6016

    Salut pe toata lumea pentru prima data pe acest forum pe care-l urmaresc de vreo 5 ani incoace dar...unde postez pentru prima data.Vreau sa vad daca ma poate ajuta cineva cu ¨introducere¨soft in rec.respective pt.a putea viziona canale¨temporary fta¨.Locatia mea este Madrid asa ca rog raspuns de la cei din zona Madrid sau de la oricine ma poate ajuta cu un sfat.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca am Vista de unde iau Hyperterminal ? Am incercat cu toolbox si nu merge .

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny-m View Post
    Daca am Vista de unde iau Hyperterminal ? Am incercat cu toolbox si nu merge .

    Ai nevoie de
    HyperTerminal Private Edition 5.0

    pe care il potzi lua de aici:

    http://www.brothersoft.com/hyperterm...load-5661.html

    testat de mine si e functional in vista pe un strong 6011. singurul soft in vista cu care am reusit sa bag ceva in rec.

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default Imi trimiti te rog si mie softul prin email?

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Uite aici 6004-6006-6011-6020_Software_toltes.zip - 3.08MB ti-am facut un pachet cu ultimul soft, un howto, un fisier padb.bin cu cheile din 23.09.2008 si un loader.
    Imi trimiti te rog si mie softul prin email? Linkul nu mai e disponibil ca sa-l incarc.

  15. #15
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Postul ala are deja o vechime de 1 an si...
    Actual eu SRT 6016 il folosesc doar pentru reglat antena (e beton), iar softul din el desi nu l-am schimbat de 1..2 ani stie tot ce se poate la ora actuala .
    Daca nu ai gasit ce-ti trebuie da un PM si o sa incerc sa caut prin CD-urile vechi si sa-ti dau un link.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top