Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 600 dead (HDD not work)

    Salutare tuturor,

    Am o problema ciudata cu DM 600.Dupa 1 an de functionare cu HDD (80GB Western Digital) am constatat acum cateva zile ca nu mai am semnal de la LNB.Dupa cautari am sesizat un zgomot ciudat in receiver de la HDD.L-am eliminat ,am formatat din nou HDD ca nu-l mai vedea nici un PC si l-am pus la loc.DM 600 se comporta la fel ,fara sa mearga tunerul,lipsa semnal LNB.L-am eliminat (HDD-ul) si receptorul e ok,lucreaza corect.Am pus un HDD nou (western digital 250gb) si se comporta identic adica nu functioneaza . Aveti cunostinta de un asemenea defect?O fi ceva de la stabilizatorul intern?Am folosit si alt alimentator extern si se comporta la fel.DM 600 nu e clona.Daca aveti amabilitate ajutati-ma cu o idee.

    Toate bune,
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by snow View Post
    Daca e inca in garantie fa-l pachet. E o problema destul de deasa de cand sunt made in china facute.
    Incearca sa-i pui si o imagine prin serial dar eu nu stiu daca se mai rezolva.
    Insa intai de toate incearca sa n-ai probleme cu lnb-ul sau cablul.
    Daca ai alt receptor legat in loop la el scoate cablul.
    Asta de unde l-am luat nu-mi da garantie ca am rupt sigiliul.El functioneaza corect daca nu-i pun HDD.E greu sa-l fac sa inteleaga .Am pus alta imagine si se comporta la fel adica daca-i pun HDD nu mai merge tunerul si nici softul nu recunoaste ca ar avea HDD.Ce mai stiu e ca nu e o clona.O sa incerc sa rezolv dar imi este greu fara o schema electonica a aparatului.Incerc sa o gasesc pe net daca nu...asta e!
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vasilel View Post
    Salutare tuturor,Am pus un HDD nou (western digital 250gb) si se comporta identic adica nu functioneaza.
    Din pacate nici o idee. Dar asa ca fapt divers, am si eu tot un DM600 PVR si am montat in el tot un HDD WD Scorpio de 250 GB care merge ok. Probabil e vreo problema electronica sau de conectare la HDD... Oricum bine macar ca merge fara HDD, iti ramane solutia sa pui un HDD de retea. Sau scrii o scrisoare la mos Craciun sa iti trimita un DM800....

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kotka View Post
    Din pacate nici o idee. Dar asa ca fapt divers, am si eu tot un DM600 PVR si am montat in el tot un HDD WD Scorpio de 250 GB care merge ok. Probabil e vreo problema electronica sau de conectare la HDD... Oricum bine macar ca merge fara HDD, iti ramane solutia sa pui un HDD de retea. Sau scrii o scrisoare la mos Craciun sa iti trimita un DM800....
    La mine a mers aproape un an fara probleme.In seara aceasta am vazut ca amortizoarele de cauciuc de dedesubtul carcasei nu mai sant la locul lor.Pare sa se fi supraincalzit.Oricum acum imi este clara situatia.Problema e din hardware DM600.Se aude un zgomot ciudat ,parca ar incerca sa porneasca HDD-ul insa nu e corect alimentat.Verific tensiunile de alimentare pentru HDD si va tin la curent.Merci tuturor pentru ajutor.
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top