Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Premiere

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Premiere

    Cu riscul de a supara sau enerva pe cineva intreb: nu mai merge Premiere cu key? Nu am fost de mult(1-2 luni), pe Astra 19,2 si constat ca tot mai putine canale merg cu key, iar Premierul nu face parte din ele.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Cu riscul de a supara sau enerva pe cineva intreb: nu mai merge Premiere cu key? Nu am fost de mult(1-2 luni), pe Astra 19,2 si constat ca tot mai putine canale merg cu key, iar Premierul nu face parte din ele.
    salut , http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=62910 , iti spune ceva ?

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Cu riscul de a supara sau enerva pe cineva intreb: nu mai merge Premiere cu key? Nu am fost de mult(1-2 luni), pe Astra 19,2 si constat ca tot mai putine canale merg cu key, iar Premierul nu face parte din ele.
    unde esti @KB

    ... @don Pedro: deschizi topicuri de 2 bani

    Nu folosesti "search" si nici nu misti un deget pt a cauta un raspuns in multitudinea de topicuri deja deschise.

    Dar ce ii mai grav: aberezi/ nu testezi.

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Cu riscul de a supara sau enerva pe cineva intreb: nu mai merge Premiere cu key? Nu am fost de mult(1-2 luni), pe Astra 19,2 si constat ca tot mai putine canale merg cu key, iar Premierul nu face parte din ele.
    Totusi pe SS 2 cu v_Plug 2.3.5 merge la fel ca inainte,absolut toate.Acuma le-am incercat.
    .

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Totusi pe SS 2 cu v_Plug 2.3.5 merge la fel ca inainte,absolut toate.Acuma le-am incercat.
    Din cate stiu eu mai face si AU
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai probabil ca nu va mai merge cu cheile de acum 2 luni, innoieste cheile si apoi intreaba daca mai ai ce.




    Bafta
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top