Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: TFC code

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default TFC code

    Hi There! Anybody knows the code number to key in for SMP-6240 to accept any I R D E 2 card? Thanks

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    no way atm m8, maybe soon pards

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    97
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by goncalo View Post
    Hi There! Anybody knows the code number to key in for SMP-6240 to accept any I R D E 2 card? Thanks
    if you meant the CI hardware, most irdet-o capable receivers does not need to have any activation code. true, the card is married to the official atlanta dth receiver, but once you take out the card and put it on to the irdet-o enabled CI slot, you can watch your tv.

    if you are asking about the irdet-o codes just like what you can find for ART and showtime, tough luck. who would take interest on a list that contains only Filipino channels, but only Filipinos themselves? so unless some very capable and financially endowed Filipino takes the first step of actually opening a TFC sub, don't hope for the codes to be out.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thank you guys! What do I really want to do is use an I R D 2 smart card from a different provider into this SMP-6240. Anyone got the idea how?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    it is lock my friend, and dont both that receiver it is crap !

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    97
    Posts Thanks / Likes

    Default

    you'll be better off buying a humax ''''''-II ace for that purpose.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default smp-6240 tuning

    Quote Originally Posted by goncalo View Post
    Thank you guys! What do I really want to do is use an I R D 2 smart card from a different provider into this SMP-6240. Anyone got the idea how?
    I am able to receive TFC channels. However, I lost the English free channels. Can anyone tell me how to search and save the settings?

  8. #8
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    go to the satellites configuration, add the transponder one at a time, hit append. done.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Quote Originally Posted by disc50x View Post
    I am able to receive TFC channels. However, I lost the English free channels. Can anyone tell me how to search and save the settings?
    Which free English channels? I did not think there were any on same satilite as TFC ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top