Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: problema

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default problema

    salut
    am o problema la instalarea manuala a canalelor:
    cand dau manual search imi scrie transponder is full si nu intra akolo ce sa fac?
    si nici nu este full , ed oar pe jumatate

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    spune si ce tip de receptor

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    spune si ce tip de receptor
    strong 4401 evo
    dar pana acum a mers

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Puteam sa jur ca e vorba despre acest receptor. Incearca sa stergi din lista de transpondere de pe satelitul respectiv si ai sa vezi ca nu mai ai aceasta problema. Accepta doar un nr limitat de transpondere pentru fiecare satelit.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by zappaf View Post
    Puteam sa jur ca e vorba despre acest receptor. Incearca sa stergi din lista de transpondere de pe satelitul respectiv si ai sa vezi ca nu mai ai aceasta problema. Accepta doar un nr limitat de transpondere pentru fiecare satelit.
    aha
    multumesc

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aa si inca o intrebare
    daca antena mea are deja 3 lnb-uri pot sa-i mai pun unul?
    adica daca am eutel ,hotbird si sirius pot sa pun astra?

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    oare cit de mare este antena si oare unde este montata ?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    oare cit de mare este antena si oare unde este montata ?
    pai are 1 m si este pe la etajul 7

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    exact asa am facut eu la un client unde nu aveam loc sa reglez si lnb-ul 2, am reglat cu antena pe bara de batut covoare dupa aceea am montat antena pe suport si a mers super ok.
    daca nu ai lok sau pozitie merge super asa cum am facut eu dar cu conditia ca suportul sa fie pus la cumpana, eu am avut noroc cu bara de covoare , mai exact pe unu din picioare am montat antenuta )
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top