Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: Tps 19 E

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default Tps 19 E

    Salut. Am si eu nevoie de un pic de ajutor.
    Am dm 500, EDG Nemesis, cccam2.0.8, chei la zi si pe tps nu e lumina decat pe aprox 5-10% din canale. De ce?
    In caz ca mi se sugereaza sa pun cccam 2.0.9- nu am reusit sa il gasesc in format xxxx.tbz2 incat sa il pun direct in /tmp, l-am luat in format .rar dar nu stiu cum sa il pun. Are cineva sa mi-l dea si mie .tbz2? Sau indicatii pt a-l pune cum trebuie?
    Deci, solutii pt TPS? Sunt cateva canale care chiar le urmaream: Chasse peche, ab motors, filemele...
    Va foarte multumesc
    Last edited by doftoru; 20th September 2008 at 16:25.

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la fel e si la mine pe tps si la fel si la niste prieteni
    se pare ca cei de la tps fac ceva
    cineva spunea ca s-ar fi desfiintat
    nu stiu exact...., dar se pare ca nu merge la mai multi...
    Quote Originally Posted by doftoru View Post
    Salut. Am si eu nevoie de un pic de ajutor.
    Am dm 500, EDG Nemesis, cccam2.0.8, chei la zi si pe tps nu e lumina decat pe aprox 5-10% din canale. De ce?
    In caz ca mi se sugereaza sa pun cccam 2.0.9- nu am reusit sa il gasesc in format xxxx.tbz2 incat sa il pun direct in /tmp, l-am luat in format .rar dar nu stiu cum sa il pun. Are cineva sa mi-l dea si mie .tbz2? Sau indicatii pt a-l pune cum trebuie?
    Deci, solutii pt TPS? Sunt cateva canale care chiar le urmaream: Chasse peche, ab motors, filemele...
    Va foarte multumesc

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    doftore cauta la www.xario.t35.com ai tot ce vrei pentru nemesis si multe salutari
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default 10x

    va multam fain la toti... dar totusi care era calea la paytv.ro de a ajunge la cccam ala pt nemesis?
    Nu am timp acuma...dar sper sa fac lumina.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default 10x galdix

    miloo merci pt ajutor...la cale ma refeream pe site unde l-ai gasit ca eu am cautat de 3 ori si nu l-am gasit...oricum nu mai conteaza pt ca l-am pus in /tmp dar nu a mers decat configul, si am incercat de 3 ori. Dar, in schimb, multam gladix pt site, cccamu de pe xario a mers din prima fara probleme. Foarte misto site-ul. 10x 4 the tip
    p.s. TPS-ul tot nu merge luminat decat pe cateva canale. nimic interesant. Are cineva idee dc se poate face ceva fara shar.?

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doftoru View Post
    ..........TPS-ul tot nu merge luminat decat pe cateva canale. nimic interesant. Are cineva idee dc se poate face ceva fara shar.?
    O solutie ar fi Asta.
    Folosesti MgCamd sau CCcamd ca emulator.
    Pentru MgCamd pui in var/key fisierul "newcamd.list" care trebuie sa contina urmatoarea linie :
    CWS = 192.168.xxx.xxx 3452 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
    unde 192.168.xxx.xxx este IP-ul calculatorului unde ai descarcat arhiva SBLC si la care este legat DM-ul.
    Pentru CCcamd pui in var/etc fisierul "CCcam.cfg" care trebuie sa contina urmatoarea linie :
    N: 192.168.xxx.xxx 3452 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
    unde 192.168.xxx.xxx este IP-ul calculatorului unde ai descarcat arhiva SBLC si la care este legat DM-ul.
    Mare atentie insa la fisierul "SoftCam.key" din var/key pt ca acesta nu trebuie sa contina key de T*S.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doftoru View Post
    Salut. Am si eu nevoie de un pic de ajutor.
    Am dm 500, EDG Nemesis, cccam2.0.8, chei la zi si pe tps nu e lumina decat pe aprox 5-10% din canale. De ce?
    In caz ca mi se sugereaza sa pun cccam 2.0.9- nu am reusit sa il gasesc in format xxxx.tbz2 incat sa il pun direct in /tmp, l-am luat in format .rar dar nu stiu cum sa il pun. Are cineva sa mi-l dea si mie .tbz2? Sau indicatii pt a-l pune cum trebuie?
    Deci, solutii pt TPS? Sunt cateva canale care chiar le urmaream: Chasse peche, ab motors, filemele...
    Va foarte multumesc
    Nici la mine nu merg , si probabil aceleasi canale ca si la tine. Ce e enervant e ca scrie ca decodeaza : "Internal" si nu face nimic(decodeaza in intervalul de timp cand se schimba keyle), macar daca ar lasa sa mearga in sharing.Cand foloseam SS2 trebuia sa copiez zilnic un fisier tps.bin ca sa mearga pana a doua zi. Nu stiu daca Hacksatkeys stie sa faca asta.
    Daca muti pe Astra ai rezolvat problema acolo merg in sharing.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Nici la mine nu merg , si probabil aceleasi canale ca si la tine. Ce e enervant .......
    Merge cu SBCL+vPlug pus pe PC si client newcamd pe DM .

  9. #9
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Mai sunt si in Autoroll, Tpx.au-cei care trag cu Hskdownl0.9...
    Astea nu trebuie de sters?
    Apoi tpx.bin trebuie actualizat zilnic?De fapt la 2 zile sau ramane asta?
    1. Stergi doar SoftCam.key, sau mai bine pui in fata key-lor de T*S semnul ; sau # si emulatorul nu va mai citi key-le respective.
    2. Da, fisierul t*s.bin trebuie actualizat la 2 zile.
    Eu in felul asta pot deschide fara probleme canalele dupa Hotbird.

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default ?

    nu stiu de ce dar nu am reusit cu sbcl + vplug. tre sa gasesc pe cineva care sa ma ajute pt ca sunt pamant. nu ma descurc .
    oricum va multumesc... sa aveti o duminica placuta.

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default 10x

    merci. de unde iau tps.bin si unde il pun?
    iau chei la zi si iau de acolo tps.bin si il pun unde?
    asta inseamna ca daca fac actualizare la chei, tre sa editez softcam.key-ul si sa pun ; in fata cheilor de la tps asa cum mi se sugera mai sus?
    Mai am o problema cu deschiderea portului din router. Eu am firul tras din modem (care este wireless) la dreambox, iar cu laptopul ma conectez la dream wireless. Sper sa nu va stresez, dar nu am facut niciodata si nu prea am idee. Multam.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Sibiu - Romania
    Posts
    181
    Posts Thanks / Likes

  13. #13
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doftoru View Post
    merci. de unde iau tps.bin si unde il pun?
    iau chei la zi si iau de acolo tps.bin si il pun unde?
    asta inseamna ca daca fac actualizare la chei, tre sa editez softcam.key-ul si sa pun ; in fata cheilor de la tps asa cum mi se sugera mai sus?
    Mai am o problema cu deschiderea portului din router. Eu am firul tras din modem (care este wireless) la dreambox, iar cu laptopul ma conectez la dream wireless. Sper sa nu va stresez, dar nu am facut niciodata si nu prea am idee. Multam.

    T*s.bin il poti descarca dupa crosat sau legatura postata mai sus de @ kosmap si il pui in folderul Plugins la SBLC (arhiva pe care ai descarcat-o de la adresa postata de mine in prima pagina).
    SoftCam.keyil poti actualiza oricand, dar important este ca sa ai asa ;V 007c00 xx xxxxxxxxx la sectiunea viaacces T*s.
    La setarea router-ului trebuie in primul rand sa il faci sa iti vada DM-ul si sa poti scoate receptorul pe net, apoi deschizi portul 3452 sau ce port ai tu setat pt SBLC. Insa ai grija ca atat in SBLC, cat si in DM (var/key/newcad.list) sa ai setat acelasi port.
    Iar trebuie sa ai grija ca receptorul sa se conecteze la calculatorul pe care ai salvat SBLC (pe laptop din cate am inteles). Succes !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top