Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Deja ma doare capul

    Azi am refacut toate setarile si satelitii ce i-am pierdut cu eroarea din cauza (probabil) a blocarii tastei Shift.
    Am terninat cu tot ce am pierdut,dar,de ce mama dracului cand dau restart de fiecare data revine pe Astra 3 la 23,5,indiferent pe ce satelit ma aflu,dar numai pe TV.Pe radio e normal,sunt pe Astra 19,2 fac restart si la revenire acolo ramane de unde am facut restart.
    Numai la TV nu vrea nici de-al dracului.
    Cu ce gresesc.Ajutati-ma va rog.
    .

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici o idee la nimeni ?
    Am sterd satelitul cu pricina din lista,si tot pe ala il cauta la restart.Bata-l sa-l bata de 4.50.
    .

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Nici o idee la nimeni ?
    Am sterd satelitul cu pricina din lista,si tot pe ala il cauta la restart.Bata-l sa-l bata de 4.50.
    Alege un post preferat, muta pe el, apoi de un reboot si vezi daca mai face.




  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Alege un post preferat, muta pe el, apoi de un reboot si vezi daca mai face.
    E prea simplu,daca nu as fi incercat deja nici nu mai postam.
    Degeaba,numai pe TV.Pe radio merge cum trebuie,de pe ce canal ai fost pe ala reporneste,numai la TV nu vrea.Pot sa fiu pe orice satelit pe canalul preferat si la revenire revine pe pacatosul ala.Acuma nici nu-l mai gaseste ca l-am scos din lista.
    .

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am avut timp pentru img. noi dar in situatia asta se pare ca este undeva in meniu optiunea de startare pe un anumit canal si este setat pe canalul respectiv.




  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Nu am avut timp pentru img. noi dar in situatia asta se pare ca este undeva in meniu optiunea de startare pe un anumit canal si este setat pe canalul respectiv.
    Danke,te-am si punctat,asta a fost.Am gasit optiunea in Service menuu.Probabil de cat am butonat azi cu telecomanda,sa fi apasat din neatentie pe fatidica comanda.
    Rezolvat.Cu multumirile de rigoare.
    .

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate e bine de stiut ca programul pe care porneste dream-ul este salvat in:
    /var/tuxbox/config/enigma/config

    liniile:
    s:/ezap/ui/modes/0/path0= ... ptr. tv
    s:/ezap/ui/modes/1/path0= ... ptr. radio
    s:/ezap/ui/modes/2/path0= ... ptr. file mode

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bbox View Post
    Poate e bine de stiut ca programul pe care porneste dream-ul este salvat in:
    /var/tuxbox/config/enigma/config

    liniile:
    s:/ezap/ui/modes/0/path0= ... ptr. tv
    s:/ezap/ui/modes/1/path0= ... ptr. radio
    s:/ezap/ui/modes/2/path0= ... ptr. file mode
    La mine am gasit asa :

    i:/ezap/ui/lastmode=00000000
    i:/ezap/ui/playlistmode=00000000
    i:/ezap/ui/serviceSelectorStyle=00000002
    i:/ezap/ui/startup/0=00000000

    Dar "ServiceSelectorStyle" ce=o fi ?.E bine asa sau trebuie sa fie tot cu zerouri ?
    L.E.Am gresit,acuma m-am dus mai jos si la finalul liniilor si am gasit ce trebuie,sorry.
    Last edited by Mayerling; 20th September 2008 at 00:38.
    .

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ex. pentru:
    i:/ezap/ui/serviceSelectorStyle=00000001
    meniul de selectie al canalelor arata ca mai jos:



    ptr. 00000002 este meniul "normal"

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top