Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default E posibila conectarea receptorului la monitorul de calculator?

    A incercat cineva sa conecteze direct un recetor satelit la monitorul calculatorului?
    E posibil ?
    Exista vreun cablu Scart-VGA?

  2. #2
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Romania
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Salut!

    Degeaba ai cabluri...Nu merge videostreaming din cate stiu eu,numai pe dreambox 500,imi mergea,dar pe kathrein910ufs,am incercat nu merge,poate cind o sa mai apara imagini noi,si oricum nu vezi pe monitor ca si la televizor...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by RStefan View Post
    A incercat cineva sa conecteze direct un recetor satelit la monitorul calculatorului?
    E posibil ?
    Exista vreun cablu Scart-VGA?
    faci streaming prin dreamview
    Dreambox_82

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by RStefan View Post
    A incercat cineva sa conecteze direct un recetor satelit la monitorul calculatorului?
    E posibil ?
    Exista vreun cablu Scart-VGA?
    unde dai si unde crapa omul a intrebat ceva foarte usor de raspuns MERGE trebuie sa ai un cablu scart vga il gasesti la vitacom

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dongle View Post
    unde dai si unde crapa omul a intrebat ceva foarte usor de raspuns MERGE trebuie sa ai un cablu scart vga il gasesti la vitacom
    de existenta unui asemenea cablu am mai citit pe net. doar ca nu prea exista referinte ale utilizatorilor. pe alte forumuri lumea scrie ca nu faci nimic cu cablul ala pentru ca sincronizarea semnalului la monitor difera fata de tv.
    de aia si intreb.
    poate cineva a folosit cu succes un asemenea cablu

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania, Cluj
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @RStefan

    Kathrein 910 poate fi legat usor la un monitor LCD cu intrare DVI, print-un cablu HDMI-to-DVI.
    Se gaseste la Vitacom la cca. 20 RON bucata (1,5 m). I se mai spune Cable-551.
    Folosesc in mod curent si merge. Rezolutia maxima 720p, la 1080i da out of range (monitorul nu poate mai mult de 1650*1050 - Flatron LG L225WT).
    Am incercat sa 'construiesc' mai demult un cablu scart to vga pt monitor cu tub, dar ceva nu am 'nimerit' prin sirme ca nu a mers. Din cite stiu exista numai convertoare scart to vga (nu un cablu simplu) dar costa ceva parale si nu prea merita.
    Mai bine iei un LCD cu intrare DVI si legi HDMI (mai nou obligatoriu la orice receptor cu 'Nume').

    Alf

  7. #7
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-a mai discutat tema asta.
    O solutie simpla este un tuner TV Stand Alone, cam asa ceva http://www.pcfun.ro/TV-Tunere/-f9--Stand_Alone
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    S-a mai discutat tema asta.
    O solutie simpla este un tuner TV Stand Alone, cam asa ceva http://www.pcfun.ro/TV-Tunere/-f9--Stand_Alone
    pytonu si cei care au scris aici ! sincer daca nu aveti habar de ce va bagati in discutii am facut si poze sa va demonstrez ca merge asa cum am spus eu si este cea mai simpla metoda un cablu scart to vga care l am facut singur....cel de la vitacom nu il gasesc momentan dar este identic cu al meu...


    ps1:filatelisti va rog pe viitor sa va abtineti.......
    ps2:chestia aia dell este monitor de calculator
    ps3:este sub triple dragon

  9. #9
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Romania
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Salut!

    Stiu ce spui tu @alf,dar eu am un monitor de calculator LG Flatron L225WS nu are Dvi,are numai D-sub,asa ca nu am cum sa folosesc Dvi-Hdmi,de la Kathrein910ufs,era simplu,de aceea am spus ca nu imi merge scart-d-sub 15 pini.Am incercat vga -scart fara nici un rezultat,poate lui @dongle ia iesit nu am facut eu ceva bine,dar eu spun pe ce am si ce incerc...

  10. #10
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Romania
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Salut!

    [email protected] taticu dell ai dell monitoare exact cum ai spus nu ca al meu LG,facut pe vapor sa nu se plictisesca marinarii,si despre triple dragon stiu ca este echivalentul Rolls-Royce la masini,eu zic parerea mea ca este peste dream,pacat ca nu fac si ei un HD...

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dongle View Post
    pytonu si cei care au scris aici ! sincer daca nu aveti habar de ce va bagati in discutii am facut si poze sa va demonstrez ca merge asa cum am spus eu si este cea mai simpla metoda un cablu scart to vga care l am facut singur....cel de la vitacom nu il gasesc momentan dar este identic cu al meu...


    ps1:filatelisti va rog pe viitor sa va abtineti.......
    ps2:chestia aia dell este monitor de calculator
    ps3:este sub triple dragon

    crezi ca va merge acest cablu si la un monitor cu tub?
    nu ai posibilitatea sa incerci?
    poti sa postezi schema cablului ?
    Last edited by RStefan; 20th September 2008 at 12:48.

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by RStefan View Post
    crezi ca va merge acest cablu si la un monitor cu tub?
    nu ai posibilitatea sa incerci?
    poti sa postezi schema cablului ?
    in linkul de mai jos este schema dintre pinii scart si vga care merge 100% este cea dupa care am facut eu cablu

    http://www.hifi-regler.de/scart/vga-...26a9f501206fed

    sa spui daca ti a functionat si sa nu uiti de bere

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by dongle View Post
    pytonu si cei care au scris aici ! sincer daca nu aveti habar de ce va bagati in discutii am facut si poze sa va demonstrez ca merge asa cum am spus eu si este cea mai simpla metoda un cablu scart to vga care l am facut singur....cel de la vitacom nu il gasesc momentan dar este identic cu al meu...


    ps1:filatelisti va rog pe viitor sa va abtineti.......
    ps2:chestia aia dell este monitor de calculator
    ps3:este sub triple dragon
    confirm ca merge...........

  14. #14
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oare de la un laptop VGA la un scart TV merge? Daca da o schema exista?
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dongle View Post
    in linkul de mai jos este schema dintre pinii scart si vga care merge 100% este cea dupa care am facut eu cablu

    http://www.hifi-regler.de/scart/vga-...26a9f501206fed

    sa spui daca ti a functionat si sa nu uiti de bere

    ce tip de cablu ai folosit pentru a uni cele doua mufe?
    utp e bun?


    nu prea stiu germana...
    dar nu scrie acolo ca schema e valabila doar pentru lcd si plasme?
    Last edited by RStefan; 20th September 2008 at 16:12.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top