Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu locala de dolce

    Salutari la toata lumea.Primesc in hop 1 8 locale de dolce si imi merg cu intreruperi.Am schimbat imagini am schimbat cccam-ul cred ca aproape toate versiunile de la 2.0.4 pana la 2.0.9 aceleasi probleme,intrerupe .Problema asta o am doar la dolce restul sant ok.Poate stie cineva ce sa fac .Multumesc.

  2. #2
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by georgexx View Post
    Salutari la toata lumea.Primesc in hop 1 8 locale de dolce si imi merg cu intreruperi.Am schimbat imagini am schimbat cccam-ul cred ca aproape toate versiunile de la 2.0.4 pana la 2.0.9 aceleasi probleme,intrerupe .Problema asta o am doar la dolce restul sant ok.Poate stie cineva ce sa fac .Multumesc.
    este normal la NDS
    adevärul este inventia unui mincinos

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    este normal la NDS
    Daca folosesc doar cele 8 linii in cccamcfg nu mai sant problemele astea pentru ca am verificat si treaba asta.

  4. #4
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu inteleg
    adevärul este inventia unui mincinos

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am lasata in cccamcfg doar liniile de la care primesc in hop1 dolce restul le-am scos si nu mai intrerupe.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta inseamna k ity trage cineva aiurea,nu ar trebui sa ai intreruperi.....
    Dreambox_82

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DREAMBOX_82 View Post
    asta inseamna k ity trage cineva aiurea,nu ar trebui sa ai intreruperi.....
    Pai atunci inseamna ca nu pot sa fac nimic pentru ca nu cred ca se paote vedea daca trage cineva aiurea de la mine.

  8. #8
    Mester Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Botosani
    Posts
    232
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by georgexx View Post
    Pai atunci inseamna ca nu pot sa fac nimic pentru ca nu cred ca se paote vedea daca trage cineva aiurea de la mine.
    .... Pai e smplu. Pui restul liniilor una cite una si vezi la care incep problemele. Si pe aceea o stergi.
    Dar nu am inteles bine cred....restul liniilor nu sint de cccam ?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Tic View Post
    .... Pai e smplu. Pui restul liniilor una cite una si vezi la care incep problemele. Si pe aceea o stergi.
    Dar nu am inteles bine cred....restul liniilor nu sint de cccam ?
    Am facut probe numai cu cle de la care primesc dolce in hop1 si restul le-am scos dar dupa ce bag tot la loc incepe sa intrerupa.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by georgexx View Post
    Salutari la toata lumea.Primesc in hop 1 8 locale de dolce si imi merg cu intreruperi.Am schimbat imagini am schimbat cccam-ul cred ca aproape toate versiunile de la 2.0.4 pana la 2.0.9 aceleasi probleme,intrerupe .Problema asta o am doar la dolce restul sant ok.Poate stie cineva ce sa fac .Multumesc.
    si eu aveam la un momentdat 12 peers cu dolce si tot freeze aveam ,am rezolvat problema asa : am sters si am lasat numai 5 cu full si am pus in cccam.prio P: 92f:000000 # dolce romania , am blocat dolce ptr toate liniile F !
    iar acum merge ! ce-i drept mai este cate o intrerupere la o jumate de ora (fara nici o semnificatie) , dar numai seara cand e netul solicitat !


    bafta si numai bine !

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Nu invata copilu'la'golaneala....
    poate el da reshare la hops4 si de aia trage toata romania de la el si nu numai....
    Nu mai vorbi aiurea,am intrebat ceva daca sti sa raspunzi bine daca nu nu.Am intrebat ceva de care sau lovit si altii.

  12. #12
    Mester Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Botosani
    Posts
    232
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Deci ai ajuns "Master"...Hmmmmmmmmmm...
    Probabil nick-ul acesta "picollo08" nu-ti zice nimic.....
    dar probabil nick-ul "geko" sau "1Qggecko" iti vor aduce aminte de cel care ti-a configurat "GRATIS" dolce pe gbox...
    Si nici "multumesc" nu ai zis...
    Asa sunte-ti voi cei multi...."mura'n gura" e usor...mai munceste si tu...si vezi ce si cum.
    E scris totul in cccan.cfg-chiar ca e mura-n gura...
    Singurul dezavantaj probabil ca este scris in engleza
    Depinde daca stii sa citesti ...
    Acum e Master... Alta Marie ...fara palarie !
    Ce usor uita unii ca sint inca novici, chiar daca stiu sa dea copy paste la linii !

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Deci ai ajuns "Master"...Hmmmmmmmmmm...
    Probabil nick-ul acesta "picollo08" nu-ti zice nimic.....
    dar probabil nick-ul "geko" sau "1Qggecko" iti vor aduce aminte de cel care ti-a configurat "GRATIS" dolce pe gbox...
    Si nici "multumesc" nu ai zis...
    Asa sunte-ti voi cei multi...."mura'n gura" e usor...mai munceste si tu...si vezi ce si cum.
    E scris totul in cccan.cfg-chiar ca e mura-n gura...
    Singurul dezavantaj probabil ca este scris in engleza
    Depinde daca stii sa citesti ...
    nu am locala de dolce maestre dar nu prea sti sa citesti

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ambasadorul View Post
    si eu aveam la un momentdat 12 peers cu dolce si tot freeze aveam ,am rezolvat problema asa : am sters si am lasat numai 5 cu full si am pus in cccam.prio P: 92f:000000 # dolce romania , am blocat dolce ptr toate liniile F !
    iar acum merge ! ce-i drept mai este cate o intrerupere la o jumate de ora (fara nici o semnificatie) , dar numai seara cand e netul solicitat !


    bafta si numai bine !
    Multumesc am rezolvat problema.

  15. #15
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai rezolvat asa cum am vorbit sau ai gäsit altä solutie ?
    adevärul este inventia unui mincinos

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top