Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: intrebari dm500

  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebari dm500

    Nu m am ocupat de mult de dm500..va rog sa mi spuneti niste chestii..

    1) se poate face telecomanda sa prinda din pat fara sa ridic mana n sus, de parca as fi Hitler..

    2) se poate mari in vreun fel memoria? ca sa pun RDI chanlles settings, a trebuit sa sterg CCcam si Mgcamd, din BIN..deocamdata merg pe gbox..

    3) a testat cineva Gemini 4,50 pe clona (asta cred eu ca e) ?
    sigur nu pateste nimic?

    Va multumesc!

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    1) se poate face telecomanda sa prinda din pat fara sa ridic mana n sus, de parca as fi Hitler..
    este perfect posibil mein fuhrer

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru a 3 intrebare citeste aici ultimul posting.
    http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=73168

  4. #4
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    Nu m am ocupat de mult de dm500..va rog sa mi spuneti niste chestii..

    1) se poate face telecomanda sa prinda din pat fara sa ridic mana n sus, de parca as fi Hitler..
    Scoate placuta rosie transparenta(pentru protectia led-urilor) de pe panoul frontal si nu vei mai avea probleme...
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    Nu m am ocupat de mult de dm500..va rog sa mi spuneti niste chestii..
    1) se poate face telecomanda sa prinda din pat fara sa ridic mana n sus, de parca as fi Hitler..
    Va multumesc!
    Unii sustin ideea sa-l pui in picioare si asa vei avea o raza mai mare de actiune a telecomenzii.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    2) se poate mari in vreun fel memoria? ca sa pun RDI chanlles settings, a trebuit sa sterg CCcam si Mgcamd, din BIN..deocamdata merg pe gbox..
    faci un server nfs pe care bagi un usb flash si ai rezolvat problema spatiului

  7. #7
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... sau mai stergi din satellites.xml, care e cam stufos. O sa gasesti in el o droaie de sateliti nefolositori.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bbox View Post
    faci un server nfs pe care bagi un usb flash si ai rezolvat problema spatiului
    unde fac serverul pe care sa infig stick ul?

    cum functioneaza?

    daca te ai apucat sa raspunzi te rog spune toate procedura..

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Server nfs se poate face pe un PC din retea dar nu este practic ptr. ca pc-ul trebuie sa mearga nonstop.
    Eu am pus serverul nfs pe un router wl500gp, care are 2 porturi USB si care oricum e pornit tot timpul.
    Presupun ca exista si alte posibilitati, de ex. harddisk-uri de retea, etc.
    Ideea e ca daca ai un server nfs, o parte din programe, pluginuri, etc din /var se pot transfera pe server.

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default alt pb dm500

    Hello again!

    ca sa nu mai deschid alt topic, revin cu alte pb/intrebari dm500..

    1) am trecut de la diseq 4/1 la diseq 8/1. am pus rdi settings,
    dupa ce am cosmetizat bouquests, si am sters satelitii care nu ma intersau, am facut update...

    din 7 sateliti cati sunt conectati acum, functioneaza doar 3-4, pt ca
    dupa ce incarc setarile, la satelite config, e setat many sats via diseq rotor.

    aleg ce e la mine, adica diseq 8.1, non standard user defined, aleg fiecare sat cu lnb, diseq, input, etc., DAR NU SALVEAZA.

    dau save, cand revin e aceeasi setare cu many sats via diseq rotor.
    am dat si reboot dupa fiecare setare facuta, degeaba.

    am incercat si sa sterg toti satelitii, reboot, refacute config de la 0, aceeasi problema. daca lasa diseq 4/1 sau single sat, salveaza setarile.

    Am incercat si cu settings mai vechi RDI , 15.09, fara sa fac vreo modificare in ele si aceeasi problema.
    Folosesc imagine gemini 4.20.
    Aveti idee de ce nu salveza?

    2) Ce imagine recomandati pt dm500, ca sa mearga RDI settings, si sa nu am pb cu setarile? as prefera una care sa aibe un skin care arata de la cine decodeza postul..

    as incerca gemini 4,50 dar nu sunt convis ca am un aparat original..
    prefer sa mai astept



  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa folosesti propriile setari. Iar clona ta poate deveni una originala f. simplu si apoi sa instalezi gemini 4.5, dar iti recomand nemesis.

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Question servere free newcamd pe dream500

    salutare,sunt posesorul unui dream500 de o saptamana si as vrea sa stiu de la cei mai cunoscatori despre acest receptor ,daca se pot introduce servere free newcamd manual si ce imagine sa fie instalata,plugin.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top