Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Default E bushit tuneru?!

    Am un DVB-s de la Siemens (copie dupa hauppage sau technotrend).

    Am vrut sa inregistrez azi "Asterix in America". Si spre surprinderea mea nu imi intra Sat 1. Am un LNB Twin, pt ca mai am un humi 5400. Am crezut ca s-a dereglat antena de la vint dar pe humi mergea fara probleme Sat1.

    Am dat un Scan cu progdvb-ul si din nou surpriza - numar citziva TP intrau (de pe canal satellite). Am pus antena pe hotbird si de asemenea, unele TP-uri intra altele nu am semnal de loc.

    Sa sa fi bushit tuneru? A mai patit cineva asa ceva?
    reshpekt... meseriashu

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    prima data incearca sa reinstalezi placa complet din nou...sau daca poti inceraca sa o pui in alt comp,
    good luck

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ash incerca alt computer dar n-am acum. driverele le-am instalat din nou, dar nici-o imbunatatire.
    reshpekt... meseriashu

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default tuner

    cand dai scan,ar tb. sa te asiguri inainte ca ai in "transponders" lista completa de ini-uri pt. toti satelitii (mai sunt posturi care schimba frecv. si se muta,de aceea e bine sa ai lista deini actualizata - o gasesti aici http://joshyfun.peque.org/transponders/index.html ) dupa ce o inloc. cu cea veche poti da scan;
    incearca sa inversezi iesirile intre ele de la lnb-ul twin sa bagi in ss1 cea de la humax , am mai prins si eu lnb-uri mai vechi la care nu era compatibil oscilatorul cu ss1 si nu-mi vedea decat o polaritate de ex.;
    incearca sa duci placa la cineva la alta instalatie (alt lnb) si mai mult ca sigur o vei vedea mergand
    succese!

    Living an analog lifestyle in a digital world

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai conectata, placa pe iesirea din reciver si ai reciverul pornit pe un program care este pe h si tu ai programul de pe pc pe v, atunci pe pc nu i-ti merge,uneori se blocheaza si daca ai reciverul oprit.
    Incearca sa conectezi placa direct la parabola si vezi daca i-ti merge asa.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Default

    placa e conectata direct la parabola. cred ca s-a bushit. am reinstalat diferite versiune de driveri... degeaba. s-a bushit cred ca tuneru. din pacate nu am avut shansa sa o pun in alt pc.
    reshpekt... meseriashu

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: tuner

    Quote Originally Posted by marcelll
    cand dai scan,ar tb. sa te asiguri inainte ca ai in "transponders" lista completa de ini-uri pt. toti satelitii (mai sunt posturi care schimba frecv. si se muta,de aceea e bine sa ai lista deini actualizata - o gasesti aici http://joshyfun.peque.org/transponders/index.html ) dupa ce o inloc. cu cea veche poti da scan;
    incearca sa inversezi iesirile intre ele de la lnb-ul twin sa bagi in ss1 cea de la humax , am mai prins si eu lnb-uri mai vechi la care nu era compatibil oscilatorul cu ss1 si nu-mi vedea decat o polaritate de ex.;
    incearca sa duci placa la cineva la alta instalatie (alt lnb) si mai mult ca sigur o vei vedea mergand
    succese!
    toti transponderi sunt ok.

    de ex pe astra nu imi intra decit hispasat. nemtzii nimika.
    reshpekt... meseriashu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top