Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default kaffeine-sc and cccam need help pls

    sall all
    am si eu o problema cu pc. am instalat acum cateva zile ubuntu cu kaffenie sc si cccam. totu merge ok se conecteaza cu dreamboxul pana la un punct. nu am imagine si nu mai inteleg de ce. asta e logul care mil da. ms pentru orice ajutor

    Reading PMT
    Found ''''''
    CCcamClient: Processing ECM....
    Descriptor: len =8, caid=1540, pid=1522, sid=318
    CCcamClient: socket = /tmp/camd.socket
    CCcamClient: Couldnt open camd.socket..... errno = 2
    CCcamClient: Opened camd.socket..... ccamd_fd = -1
    CCcamClient: sending capmts
    CCcamClient: Writing capmt ==============================
    CCcamClient: socket = /tmp/camd.socket
    CCcamClient: Couldnt open camd.socket..... errno = 2
    CCcamClient: Opened camd.socket..... ccamd_fd = -1
    CCcamClient: starting UDP listener
    CCcamClient: FAILED ECM

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sry a trebuit sa fac asa ca nu ma lasa sa scriu totul in trum post
    Reading PMT
    Found NDS/Videguard
    Found NDS/Videguard
    No Constant CW found for system 919 sid 11105
    No Constant CW found for system 93b sid 11105
    CCcamClient: Processing ECM....
    Descriptor: len =6, caid=2329, pid=1604, sid=11105
    CCcamClient: socket = /tmp/camd.socket
    CCcamClient: Couldnt open camd.socket..... errno = 2
    CCcamClient: Opened camd.socket..... ccamd_fd = -1
    CCcamClient: sending capmts
    CCcamClient: Writing capmt ==============================
    CCcamClient: socket = /tmp/camd.socket
    CCcamClient: Couldnt open camd.socket..... errno = 2
    CCcamClient: Opened camd.socket..... ccamd_fd = -1
    CCcamClient: starting UDP listener
    CCcamClient: FAILED ECM
    CCcamClient: Processing ECM....
    Descriptor: len =6, caid=2363, pid=1704, sid=11105
    CCcamClient: socket = /tmp/camd.socket
    CCcamClient: Couldnt open camd.socket..... errno = 2
    CCcamClient: Opened camd.socket..... ccamd_fd = -1
    CCcamClient: sending capmts
    CCcamClient: Writing capmt ==============================
    CCcamClient: socket = /tmp/camd.socket
    CCcamClient: Couldnt open camd.socket..... errno = 2
    CCcamClient: Opened camd.socket..... ccamd_fd = -1
    CCcamClient: starting UDP listener

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    technisat sky star 2

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Kaffeine cu SoftcamKey decodeaza la fel ca dvbwiever..altdvb..etc; si se vad canale HD fara a compila nimic ,trebuie doar sa fie actualizate keyle.despre cccam eu am facut foldere in /var/ dar de moment nu am reusit sa fac sa mearga.Aici este ceva despre configurare: http://linxdigital.com/newforo/forumdisplay.php?fid=199

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ms am sa incerc sa imi traduc pe google sa vad daca inteleg ceva.

    nu inteleg de ce nu vrea sa mearga. mai imi zicea ceva si cu no descrabler found sau asaceva.

    cand ajung acasa o sa mai bag locul complet.

    merci oricum

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cauta-l pe @JV16BAR , el spunea ca este o jmecherie cu legatul cccam la vdr-sc

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    RO
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vdr-sc stie mai nou cccam nativ (eu n-am incercat, sunt pe newcs). Pt. kaffeine-sc si cccam citeste aici: http://dvbn.happysat.org/viewtopic.php?t=37293
    Outdoor: Gibertini 125 66°E - 30°W, Triax Unique multifocus 23°E - 1°W, 6 x LNB Inverto quad
    Indoor: Dr. HD D15, Amiko X-Finder, TBS-6925, TBS-6985, TechnoTrend S2-4100, Nexus-S VDR user
    QTH: Harghita, 46°14'N 25°11'E.


  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu citeva intrebari-cum fac sa lucreze kaffeine-sc cu orf-urile-pot instala vdr-sc pe linga kaffeine-sc. cum fac sa mearga hdtv cele care merg cu altdvb-am skystar2rev2.6

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top