Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Dream500

  1. #1
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Romania
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Talking Dream500

    Cine ma ajuta si pe mine,eram pe premiere1,si asa brusc a picat imaginea...sa auzit un sunet ciudat,dupa care cind sa pun iarasi pe premiere1,nu mai avea semnal,am dat un reset factory,degeaba din, ex:670 de programe cate era ma rog pe astra cu aproximatie scaneza 270,acuma,numai scaneza de la 11170-12700,pe astra spun ,dar pe nici un satelit,numai merge sa scanez,asa ca inainte,si nu mai imi intorce nici motorul acum, instalatia H-To-H,numai se alimenteza cu 12volti,nu am fost la un electronist dar sigur asta ii buba de la descarcari electrice,eu am garantie la el 2 ani la Peruvision,e luat din 25-09-2007,si as vrea sa il duc la garantie sa il faca,dar asta vroiam de fapt cine poate sa ma ajute cu imagine originala pt,el nici nu stiu cum se numeste,parca enigma,daca nu ma insel,ei pot sa il schimbe sau sa il faca,am avut un Kaon570 si un Humax8100,care tot asa am patit nici nu sa uitat si la schimbat,dar na daca se uita la dream pierd grantzia,ca am nabilo pe el acum,ca am mai puso odata ma gindeam ca daca sta o zi asa fara sa mearga efectiv decuplat total(scos din priza)isi revine,dar nu a fost din fericire asa...Va multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ginoburian View Post
    Cine ma ajuta si pe mine,eram pe premiere1,si asa brusc a picat imaginea...sa auzit un sunet ciudat,dupa care cind sa pun iarasi pe premiere1,nu mai avea semnal,am dat un reset factory,degeaba din, ex:670 de programe cate era ma rog pe astra cu aproximatie scaneza 270,acuma,numai scaneza de la 11170-12700,pe astra spun ,dar pe nici un satelit,numai merge sa scanez,asa ca inainte,si nu mai imi intorce nici motorul acum, instalatia H-To-H,numai se alimenteza cu 12volti,nu am fost la un electronist dar sigur asta ii buba de la descarcari electrice,eu am garantie la el 2 ani la Peruvision,e luat din 25-09-2007,si as vrea sa il duc la garantie sa il faca,dar asta vroiam de fapt cine poate sa ma ajute cu imagine originala pt,el nici nu stiu cum se numeste,parca enigma,daca nu ma insel,ei pot sa il schimbe sau sa il faca,am avut un Kaon570 si un Humax8100,care tot asa am patit nici nu sa uitat si la schimbat,dar na daca se uita la dream pierd grantzia,ca am nabilo pe el acum,ca am mai puso odata ma gindeam ca daca sta o zi asa fara sa mearga efectiv decuplat total(scos din priza)isi revine,dar nu a fost din fericire asa...Va multumesc
    Sa nu fie rupt sigiliul, in rest poti aveo orice imagine trebuie sa-l repare.

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta este o pana de tunner !

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica si lnb-ul cu alt receptor . poate ai noroc .

  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Romania
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Dream500

    Am verificat,lnb cu un alt receptor,Kathrein910ufs,si Kaon570,merg perfect

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Asta este o pana de tunner !
    Atunci este asa ceva ....daca nici cu img. pusa pe serial nu a ajutat .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E posibil sa fie defecta si sursa interna care alimenteaza lnb-ul cu 14-18 volti si motorul ,cel mai posibil se duce din cauza motorului,H-H avand consum mare

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by porcusor View Post
    E posibil sa fie defecta si sursa interna care alimenteaza lnb-ul cu 14-18 volti si motorul .....
    pune-l in loop si cauti programe pe aceiasi banda cu masterul .

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema dm500 cu jiji.

    Am si eu o intrebare. Am un dreambox 500s, folosesc nemesis 4.20 cu Cccam 2.0.9 pentru a receptiona jiji de pe satelit (1w) . Aseara a mers conserva, azi cind am sosit acasa am pornit-o si surpriza . Nu mai receptionez decit unele posturi ( de exemplu axn scifi, axn crime, hbo comedy), adica cele care au FEC 5/6. Cele care au FEC 3/4 nu le receptionez, scrie switch : service could not be found! si au SNR pe la 65% si AGC 78 - 80%. Apare si la BER 8224 in loc de 0. Nu stiu ce s-a intimplat, antena este fixata bine, la cabluri si mufe nu a umblat nimeni. Sint probleme pe jiji, am eu receptie proasta sau e problema de dream( imagine, cccam, etc.)? Nu stiu ce sa fac.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nilf40f View Post
    Am si eu o intrebare. Am un dreambox 500s, folosesc nemesis 4.20 cu Cccam 2.0.9 pentru a receptiona jiji de pe satelit (1w) . Aseara a mers conserva, azi cind am sosit acasa am pornit-o si surpriza . Nu mai receptionez decit unele posturi ( de exemplu axn scifi, axn crime, hbo comedy), adica cele care au FEC 5/6. Cele care au FEC 3/4 nu le receptionez, scrie switch : service could not be found! si au SNR pe la 65% si AGC 78 - 80%. Apare si la BER 8224 in loc de 0. Nu stiu ce s-a intimplat, antena este fixata bine, la cabluri si mufe nu a umblat nimeni. Sint probleme pe jiji, am eu receptie proasta sau e problema de dream( imagine, cccam, etc.)? Nu stiu ce sa fac.
    vezi pe ce polarizare iti merg programele ,de la ce frecventa iti merg ,daca sant diferente de receptie ,trebuieverificat ,posibil alimentarea lnb-ului sau tuner,daca nui in garantie trimite-l la mine,

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nilf40f View Post
    Am si eu o intrebare. Am un dreambox 500s, folosesc nemesis 4.20 cu Cccam 2.0.9 pentru a receptiona jiji de pe satelit (1w) . Aseara a mers conserva, azi cind am sosit acasa am pornit-o si surpriza . Nu mai receptionez decit unele posturi ( de exemplu axn scifi, axn crime, hbo comedy), adica cele care au FEC 5/6. Cele care au FEC 3/4 nu le receptionez, scrie switch : service could not be found! si au SNR pe la 65% si AGC 78 - 80%. Apare si la BER 8224 in loc de 0. Nu stiu ce s-a intimplat, antena este fixata bine, la cabluri si mufe nu a umblat nimeni. Sint probleme pe jiji, am eu receptie proasta sau e problema de dream( imagine, cccam, etc.)? Nu stiu ce sa fac.
    pune alt receptor si vezi daca functioneaza ,verifica ternsiuneala iesire ,in cel mai fericit caz e decalibrat lnb-ul ...
    Dreambox_82

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by porcusor View Post
    vezi pe ce polarizare iti merg programele ,de la ce frecventa iti merg ,daca sant diferente de receptie ,trebuieverificat ,posibil alimentarea lnb-ului sau tuner,daca nui in garantie trimite-l la mine,
    Nu am memorat frecventele, merg cele enumerate de mine, una de pe un program cu pescuitul, una de discovery parca, in orice caz toate au REC 5/6 si daca nu gresesc sint pe orizontala. Pe alt transponder am vazut o frecventa pe verticala, dar parca avea REC 7/8.
    Este in garantie, acum 1 1/2 saptamini l-am adus de la reparat. Nu mai receptiona si nu mai scana nici un canal.

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DREAMBOX_82 View Post
    pune alt receptor si vezi daca functioneaza ,verifica ternsiuneala iesire ,in cel mai fericit caz e decalibrat lnb-ul ...
    Ce tensiune de iesire trebuie sa aibe? A mai fost la reparat acum aproximativ 1 1/2 saptamini.

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Romania
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Smile dream500s probleme de receptie

    Quote Originally Posted by nilf40f View Post
    Am si eu o intrebare. Am un dreambox 500s, folosesc nemesis 4.20 cu Cccam 2.0.9 pentru a receptiona jiji de pe satelit (1w) . Aseara a mers conserva, azi cind am sosit acasa am pornit-o si surpriza . Nu mai receptionez decit unele posturi ( de exemplu axn scifi, axn crime, hbo comedy), adica cele care au FEC 5/6. Cele care au FEC 3/4 nu le receptionez, scrie switch : service could not be found! si au SNR pe la 65% si AGC 78 - 80%. Apare si la BER 8224 in loc de 0. Nu stiu ce s-a intimplat, antena este fixata bine, la cabluri si mufe nu a umblat nimeni. Sint probleme pe jiji, am eu receptie proasta sau e problema de dream( imagine, cccam, etc.)? Nu stiu ce sa fac.
    Salut,
    Ceva probleme asemanatoare am si eu la acest receptor.Cu toate ca semnalul este foarte bun (80-90%) ,in momentul in care apar "scene de miscare" imaginea se deterioreaza destul de rau (se descompune intr-un numar mare de pixeli).Pentru imaginile statice nu sunt probleme.Acest fenomen se intampla doar pentru acele canale care sunt receptionate in banda de 12 GHZ.Pentru celelalte sub 11.7GHZ totul este O.K.,deci nu conteaza polaritatea ci banda de frecventa.
    Ce ar putea fi ? (vreo problema de alimentare la tuner ?)...

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Quote Originally Posted by ginoburian View Post
    Cine ma ajuta si pe mine,eram pe premiere1,si asa brusc a picat imaginea...sa auzit un sunet ciudat,dupa care cind sa pun iarasi pe premiere1,nu mai avea semnal,am dat un reset factory,degeaba din, ex:670 de programe cate era ma rog pe astra cu aproximatie scaneza 270,acuma,numai scaneza de la 11170-12700,pe astra spun ,dar pe nici un satelit,numai merge sa scanez,asa ca inainte,si nu mai imi intorce nici motorul acum, instalatia H-To-H,numai se alimenteza cu 12volti,nu am fost la un electronist dar sigur asta ii buba de la descarcari electrice,eu am garantie la el 2 ani la Peruvision,e luat din 25-09-2007,si as vrea sa il duc la garantie sa il faca,dar asta vroiam de fapt cine poate sa ma ajute cu imagine originala pt,el nici nu stiu cum se numeste,parca enigma,daca nu ma insel,ei pot sa il schimbe sau sa il faca,am avut un Kaon570 si un Humax8100,care tot asa am patit nici nu sa uitat si la schimbat,dar na daca se uita la dream pierd grantzia,ca am nabilo pe el acum,ca am mai puso odata ma gindeam ca daca sta o zi asa fara sa mearga efectiv decuplat total(scos din priza)isi revine,dar nu a fost din fericire asa...Va multumesc
    Salut,

    ai mai rezolvat cumva problema ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top