Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: satlook micro+

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation satlook micro+

    Sal. am cumparat un satlook si ma pus naiba sa-i schimb softul.. eu am avut 1.41 si am pus 1.38 dar... toate bune pana a ajuns la 100% acolo mi-a dat o eroare "error white downlading ? error - overrun , check xon / xoff . apoi am incercat sa deschid aparatul dar e ca si mort, l-am pus la sursa de curent sa-l incarc la fel nu apare nimic nu se mai aprinde nici un led nici la incarcare... nu stiu ce naiba sa-i mai fac am dat pe resset am incercat sa-i pun din nou softul dar e mort... va rog sa ma ajutati... poate gresesc eu cand descarc softul sau nu mi-e setat ceva bine.... plzzz

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    ma poate ajuta cineva de pe acest site? macar sa stiu ce sa fac cu el sa-l dau de beton sau se mai poate face ceva........

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Giurgiu, Romania
    Posts
    225
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai scris soft cu laptop si cu adaptor usb to serial?
    Daca da, du-te la un alt calculator din asta mare, care are serial nativ si incearca. O sa mearga.... Imi zici daca ai facut ceva.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by edisitaru View Post
    Ai scris soft cu laptop si cu adaptor usb to serial?
    Daca da, du-te la un alt calculator din asta mare, care are serial nativ si incearca. O sa mearga.... Imi zici daca ai facut ceva.
    softul l-am pus de pe calculator, cu cablul lui original de la satlook..
    nu reusesc nicicum

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default veste proasta.

    Ombre, veste proasta pentru tine.
    Tre sa desfaci aparatul si sa rescrii epromul cu un eprom writer.

    Este moarta aparatul tau.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Romania, Timisoara
    Posts
    328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic sal trimiti de unde lai luat si lasai pe ei sati scrie eepromul, poate sa nu fie de la aia findca la tine ai zis ca e mort si nu se aprinde nimica.
    Softul de unde lai luat?
    Sar putea ca ai scris altceva nu softul lui original si lai bulit.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by sorin8m View Post
    Eu zic sal trimiti de unde lai luat si lasai pe ei sati scrie eepromul, poate sa nu fie de la aia findca la tine ai zis ca e mort si nu se aprinde nimica.
    Softul de unde lai luat?
    Sar putea ca ai scris altceva nu softul lui original si lai bulit.
    Softul mi la trimis un amic pe mess care are si el satlook... o sa incerc de la alt calculator si daca nu o sa mearga , o sa-l trimit innapoi sa-l faca chiar daca o sa fie contracost. El este in garantie inca, dar.... Oricum prea repede se incarca softul ..in cateva secunde ajunge pana la 100% apoi da eroarea amintita mai sus.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Am reusit de pe alt calculator... mersi celor care m-au ajutat pe private si mess....

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by runcan ioan View Post
    Am reusit de pe alt calculator... mersi celor care m-au ajutat pe private si mess....
    cum pot intra in posesia softului nou la satlook ?
    "Prefer sa incerc ceva greu si sa nu reusesc, decat sa incerc sa nu fac nimic si sa reusesc." Robert Schuller




  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Giurgiu, Romania
    Posts
    225
    Posts Thanks / Likes

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by dgtall View Post
    cum pot intra in posesia softului nou la satlook ?
    Daca ai softul 1.38 , eu i-ti recomand sa stai linistit... este un soft stabil. Nu de alta dar sa nu-ti faci de lucru cum mi-am facut eu , adica: dupa ce am schimbat softul nu am mai putut memora transpondere si nu mi-a mai mers lumina la ecran... eu l-am luat de la o firma .... care l-au achizitionat din germania si trebuia sa astept o luna de zile pana ajungea la ei si retur...Asa ca am renuntat la garantie si l-am trimis la peruvision , in 4 zile l-am avut din nou acasa si sunt super multumit. Asa ca mai gandestete daca vrei sa faci schimbare de soft...dar asta nu inseamna ca trebe sa patesti si tu ce am patit eu... Bafta

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    este cumparat in octombrie 2006 nu stiu ce soft are, si nici nu stiu cum pot afla, cert este ca nu mai identifica satelitii si face mai multe figuri: apare satelit la 0 grade est
    "Prefer sa incerc ceva greu si sa nu reusesc, decat sa incerc sa nu fac nimic si sa reusesc." Robert Schuller




  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by dgtall View Post
    este cumparat in octombrie 2006 nu stiu ce soft are, si nici nu stiu cum pot afla, cert este ca nu mai identifica satelitii si face mai multe figuri: apare satelit la 0 grade est
    daca vrei sa vezi ce soft ai faci urmatoarele : SETUP - VERSION (aici i-ti da versiunea de soft). incearca sa dai o resetare de pe butonul galben. Dar la tine problema e ca tre' sa memorezi din nou transponderele, din 2006 s-au schimbat multe frecvente... daca nu stii cum intra pe mess [email protected] si te ajut

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top