Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default Skystar HD2 dvb s2 software

    Ce soft as putea folosii ca sa urmaresc programele dvb s2 cu ss hd2?
    Am incercat progdvb, gaseste programele la scanare dar nu vrea deloc sa le porneasca.Cu dvbviewer 3.9.4.0 sunt desemenea in ceata.Mytheatre 4 beta nu il gasesc nicaieri.Dvb dream imi spune ca nu poate porni hardware ul.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    foloseste altdvb

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default altdvb cu core avc

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    Ce soft as putea folosii ca sa urmaresc programele dvb s2 cu ss hd2?
    Am incercat progdvb, gaseste programele la scanare dar nu vrea deloc sa le porneasca.Cu dvbviewer 3.9.4.0 sunt desemenea in ceata.Mytheatre 4 beta nu il gasesc nicaieri.Dvb dream imi spune ca nu poate porni hardware ul.
    in altdvb recomand core avc pt performanta.Trebuie sa faci niste setari in direct show configuration

  4. #4
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am gasit buba. Trebuia setat 8psk pe transponder si mergea scanat cu altdvb.Cam sacadeaza la rulare pe cifra+.La voi cum merge?

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default Sky Star HD2

    Salut,

    Azi mi-am luat placa SS2 HD2 si vreau sa o instalez. Am o intrebare la
    cei mai vechi utilizatori cu SS2 cu ce o folosesc si care merge mai bine:

    - ProgDVB Pro care vesiune 5.15 sau 4.91 care este cea mai buna
    - DVB Viewer Pro
    - Alt DVB
    - care se integreaza cel mai bine cu v-plug
    - codecuri recomandate

    Am o configuratie Core duo 2,6 GHz 6MB cache, 2 GB Ram, 160 GB HDD SATA, Placa video Palit ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 256-bit


    Inainte sa incep sa citesc tot ce s-a scris va rog cine poate sa-mi dea
    ceva detalii ca sa stiu de unde si ce incep sa citesc / testez

    Thanks.

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    1,187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai bine le instalezi pe toate si le incerci personal si iti faci o parere. Eu am instalat dvb viewer pe care il folosesc mai mult pt radio, prog dvb pt filme Dream dvb si AltDVB pt diverse teste. Progdvb am instalate cchiar 3 versiuni in diverse foldere

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Tzara Mioritzei
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ati reusit careva sa mutati antena (H-H) cu Skystar HD2 ?
    UFS-910 Prime focus 1,5m Al 0.3dB Inverto si altele.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zildan_ View Post
    Ati reusit careva sa mutati antena (H-H) cu Skystar HD2 ?
    Dar diseqc 1.1, stie?!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default eu n-am curaj

    Quote Originally Posted by zildan_ View Post
    Ati reusit careva sa mutati antena (H-H) cu Skystar HD2 ?
    scrie in prospect ca sa nu cuplezi placa cu un motor h-h ca risti s-o defectezi.Deci nu stie.Sau poate ar stii dar n-are suficient amperaj ridicatorul de tensiune la 13-18 V(convertor DC-DC).Eu ma gandesc sa mut antena cu un receiver conventional si apoi o recuplez la ssHD2

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zaiclopz View Post
    Dar diseqc 1.1, stie?!
    cica nu stie decat diseq1.0

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rumunac View Post
    scrie in prospect ca sa nu cuplezi placa cu un motor h-h ca risti s-o defectezi.Deci nu stie.Sau poate ar stii dar n-are suficient amperaj ridicatorul de tensiune la 13-18 V(convertor DC-DC).Eu ma gandesc sa mut antena cu un receiver conventional si apoi o recuplez la ssHD2
    Pe site la ei:http://www.technisat.de/indexe33d.ht...ukte,de,76-215
    Arata clar ca placa mai are in spate o mufa unde se conecteaza un conector din sursa PC-ului(exact ca la HDD),pentru a putea comanda un motor H-H.
    Pentru edificare,dai click pe Product Video si chiar daca nu intelegi ce spune,imaginile vor fi concludente.Succes.
    Last edited by Mayerling; 26th September 2008 at 21:47.
    .

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rumunac View Post
    scrie in prospect ca sa nu cuplezi placa cu un motor h-h ca risti s-o defectezi.Deci nu stie.Sau poate ar stii dar n-are suficient amperaj ridicatorul de tensiune la 13-18 V(convertor DC-DC).Eu ma gandesc sa mut antena cu un receiver conventional si apoi o recuplez la ssHD2
    Poti si altfel,nu e nevoie sa decuplezi,sa muti si sa recuplezi.
    Eu mult timp foloseam un spliter modificat.Pe iesirea spre SS2,am intrerupt legatura galvanica si am inseriat un condensator de 1pF.Am mers asa muult timp,pana mi-am luat un LNB dublu.Si nu mai e nevoie sa tot fugaresti mufele alea.Si mutarea o faci cu receiverul conventional,dupa care dai pe Standby si gata.
    .

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite si conectorul in cauza.
    .

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default ja siehe

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Pe site la ei:http://www.technisat.de/indexe33d.ht...ukte,de,76-215
    Arata clar ca placa mai are in spate o mufa unde se conecteaza un conector din sursa PC-ului(exact ca la HDD),pentru a putea comanda un motor H-H.
    Pentru edificare,dai click pe Product Video si chiar daca nu intelegi ce spune,imaginile vor fi concludente.Succes.
    siehen sie sieh hehe daca o insemna ceva....Intradevar zice fritz ceva de diseq la ssHD2.Si atunci la ce dreaq scrie in brosura aia sa nu-i cuplezi un H-H ?!Eu i-am cuplat inca de la instalare mufa aia de alimentare,intrebandu-ma totodata la ce e nevoie de ea.Si inca ceva,la ce tensiune actioneaza motorul?

  15. #15
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut pai aveti grija ca nu cumva sa va prajiti montura , fiindca comanda diseq este in general sub forma umor impulsuri (dreptunghiulare, dinte de ferestra nu stiu exact) suprapuse peste semnalul rf , deci ar trebui sa existe un convertor dc-dc care sa faca acest lucru.
    Daca nu exista acest convertor hard pe pl. probabil de aceea va spune sa nu conectatii nici un fel de montura/actuator si poate merge soft printr-un plugin ca la ss2 {teoretic cel putin) , acel conector molex teoretic ar trebui sa aiba +5V (rosu) si +12V (galben) in extremitati si 2 fire de masa (negre) pe mijloc , acum urmariti si traseele poate nu este nevoie decat de +12V (galben) + masa (2 x negre) cel putin teoretic cu cat functioneaza montura h-h , actuatorul stiu ca ii trebuie +36V.
    Cred ca cel mai bine este sa va cumparatii un pozitioner separat (srt digibox 50lei la mondoplast) cu care sa actionatii direct montura h-h si un lnb cu 1 - 4 iesirii independente in functie de cate sau la cate receivere/pl. satelit aveti si in situatia data n exista nici un risc de a aparea nici un fel de problema mai ales ca pzitionerul are si telecomanda , cel putin asta este parerea mea (sa nu te legi la cap cand nu te doare).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top