Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox 500+ freezing

    Salut,
    Am si eu un DM 500+ Gemini 4.3 si abia reusesc sa-l pun pe picioare deoarece nu am conectie la internet acolo unde o folosesc(la tara) deci nu o pot programa decit de la laptop...etc.deasemenea nu pot face sharing"...deci trebuie sa merg pe metoda cu chei si emu...pe 13E si 16E.
    Intrebarea este ce imagine nu da freezing...?am observat ca pe canalele frantuzesti Canal+,Cinema Famiz,etc etc merge pentru 5 min dupa care ingheata...si revine mai tirziu...exista vreuna cu toate setarile si emus incorporate?depilda citeam pe forumuri ca Neutrino ar avea totul incorporat?...Ce Roms" trebuie sa pun si unde spre exemplu pentru Mgcamd sau CCCamd? Trebuie sa modific vreun ATR al romului public cu unul privat ca sa nu fie Ecm hashed?
    poate cineva sa-mi dea un exemplu de set-up bun fara share care sa mearga ok pentru moment fara freeze?
    merci de ajutor

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by steaua581 View Post
    Salut,
    Am si eu un DM 500+ Gemini 4.3 si abia reusesc sa-l pun pe picioare deoarece nu am conectie la internet acolo unde o folosesc(la tara) deci nu o pot programa decit de la laptop...etc.deasemenea nu pot face sharing"...deci trebuie sa merg pe metoda cu chei si emu...pe 13E si 16E.
    Intrebarea este ce imagine nu da freezing...?am observat ca pe canalele frantuzesti Canal+,Cinema Famiz,etc etc merge pentru 5 min dupa care ingheata...si revine mai tirziu...exista vreuna cu toate setarile si emus incorporate?depilda citeam pe forumuri ca Neutrino ar avea totul incorporat?...Ce Roms" trebuie sa pun si unde spre exemplu pentru Mgcamd sau CCCamd? Trebuie sa modific vreun ATR al romului public cu unul privat ca sa nu fie Ecm hashed?
    poate cineva sa-mi dea un exemplu de set-up bun fara share care sa mearga ok pentru moment fara freeze?
    merci de ajutor
    Ai mai pus aceasta problema si aici :http://forum.paytv.ro/showpost.php?p=578555&postcount=1
    Daca nu ai primit inca raspuns,trebuia sa revii si sa actualizezi threadul,nu sa postezi in alt loc,sau crezi ca aici ai mai multe sanse ?.
    .

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by steaua581 View Post
    ...deci trebuie sa merg pe metoda cu chei si emu...pe 13E si 16E.
    Cu emulare nu o sa vezi prea multe pe 13E sau 16E , singurul paket care merge constant dar schimba key des ( cam la 2 zile ) este polonez iar ce vezi sporadic pe 13E-francezi mai merge cu key actualizate zilnic si un program rulat continuu pe PC.
    Treci pe 19E sau 1W unde poti sta fara internet cam o luna .
    Pentru imagine incearca si altceva , Nemesis etc
    Neutrino nu-ti recomand .

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    mayerling-am reincercat aici deoarece acolo am intrebat acum o saptamina...si nu am primit nici un raspuns....deci automat m-am gindit ca poate am postat pe thredul gresit.
    Oricum vad ca aici am avut mai multe sanse deci nu am postat de pomana.
    Merci pentru ajutor ...o sa incerc sa dau de 1W ...si bine ca atunci nu ma mai chinui pe 13E.....
    Dar cu freezul tot nu am fost lamurit....stau si ma intreb care este cauza de ingheata...din cind in cind...merci
    Last edited by steaua581; 13th September 2008 at 22:31.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    smv167" ce program trebuie sa rulez pe computer?...multumesc...

  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by steaua581 View Post
    smv167" ce program trebuie sa rulez pe computer?...multumesc...
    ca sa schimbi key manual ai nevoie de dreambox control center si cu asta ai rezolvat.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top