Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: MaxTV pe Sirius

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default MaxTV pe Sirius

    Salut,am problemede doua zile cu decodarea programelor romanesti de pe Sirius.
    Am Dreambox 7020,SCAM 3.28(nu merge nici cu alte emus)carte originala de la MaxTV.
    Cine are o idee ?
    Cu aceeasi carte si acelasi aparat vad programele transmise pe un alt satelit-Eutelsat W2?!

  2. #2
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Banuiesc ca ai facut o schimbare de settings. In acest caz, verifica in satelittes.xml ca pozitia satelitului sa fie identica cu cea din lista de canale. Unele folosesc 4,8 E, iar altele sunt pe 5,0 E. Trebuie folosita doar una din ele, indiferent care e aceasta.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu , cred ca au umblat ei la sistemul de codare (schimbat) de sapt. asta fiindca si eu numai pot vedea anumite prg. din grila lor si partea mai nasoala este ca au umblat si pe eutelsat w2 16e (al 4-lea transp. al lor) fiindca si aici numai pot vedea anumite prg.
    Ce cartela ai via sau conax?

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    Nu , cred ca au umblat ei la sistemul de codare (schimbat) de sapt. asta fiindca si eu numai pot vedea anumite prg. din grila lor si partea mai nasoala este ca au umblat si pe eutelsat w2 16e (al 4-lea transp. al lor) fiindca si aici numai pot vedea anumite prg.
    Ce cartela ai via sau conax?
    Am via,ce facem?
    Ma gindesc sa schimb Setting-ul si anume sa caut direct pe fiecare transponder in parte,desi problema e de codare si nu de pozitionare pe satelit(ce e la liber vad bine).
    Am scris un e-mail si am intrebat daca au facut ori nu modificari.
    Nu-mi raspunde nimeni.
    Ce alternative avem?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa cate o scanare pe 4,8 est, pe 16 si pe 13.Seteaza YES la " clear before scan".
    Eu am tot max si vad perfect toate programele.
    Sunaray SR4, Dreambox DM 800 HD PVR, Dreambox 500 s, antena 1,2 m, montura H-H

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ideea este cum am scris mai sus , cred ca au umblat pe la sistemele de codare , fiindca inainte foloseam un singur emulator pt. prg. de pe eutelsat w2 si sirius 4,8.
    Acum merg cu un emulator pe eutelsat w2 si altul pe sirius 4,8 si doar este aceeasi cartela , iar cu emulatorul folosit pe eutelsat w2 nici nu vrea sa deschida nimic pe sirius 4,8 pana nu-l schimb si tot niste prg. nu se mai deschid cu orice emulator.
    Am dat o noua scalare , am instalat si imagine noua si acelas rezultat.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Tulcea
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nabilo cu Gbox 2.1b, de la instalarea de acum o luna. Cartela MAX Via. Fara probleme. NUMAI Sirius.
    Nihil Sine Deo!
    Ubi bene, ibi patria.

  8. #8
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai si pe Eutelsat ?
    Tu ai si Gbox2.1 , eu am mers pe gp4.40 pe toate (Eutelsat 16E + Sirius 4.8E) acum vreo 3 saptamani fara gbox numai stiu sigur parca cu camd 3.9 si acum merg cu mgcamd pe 16E (toate prg.) si camd 3.9 pe 4.8E (este singurul cu care pot deschide pe 4.8E si nu toate prg.).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top