Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default problema rec pe dm800

    nu vrea un dm800 in nici un fel sa inregistreze pe un hard ..
    hdd-ul e legat prin sata..pana la urma mi la recunoscut imi vede spatiu liber..dar nu vrea sa inreg nimik
    am incercat sa dau rec cum imi scrie in helpul imaginii newenigma adica shift+radio


    aveti vreo idee ?

    thx
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  2. #2
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut, in newnigma sunt 3 tipuri de alocare a tastelor pe telecomanda. Banuiesc ca tu folosesti versiunea ce s-a setat la instalare adica enigma2; in cazul asta butonul de inregistrare este (logic de altfel dupa mine) butonul rosu (fara shift sau altceva). In rest totul e la fel, galben e time-shift si la redare tastele au functia inscriptionata pe telecomanda


    Bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  3. #3
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alsta View Post
    nu vrea un dm800 in nici un fel sa inregistreze pe un hard ..
    hdd-ul e legat prin sata..pana la urma mi la recunoscut imi vede spatiu liber..dar nu vrea sa inreg nimik
    am incercat sa dau rec cum imi scrie in helpul imaginii newenigma adica shift+radio


    aveti vreo idee ?

    thx
    iai facut mountul?

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudanion View Post
    iai facut mountul?
    Chiar daca hardul e mount-at si totul e bine la newnigma de pe rosu se porneste inregistrarea cu configuratia telecomenzii nemodificata adica standard-enigma.


    Bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  5. #5
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default @alsta

    Deci cum e pina la urma, merge sau nu?
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thx...all..pt raspuns..merge cu buton rosu..
    nush ce avea..ca pana acuma nu afisa nimic.......pe rosu ala
    este destul de straniu...

    thx...& o zi faina
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alsta View Post
    ...pe rosu ala
    este destul de straniu...
    Din toate timpurile, la toate aparatele, butonul de inregistrare e rosu., deci nu e straniu deloc; in plus, poti schimba configuratia telecomenzii daca vrei, ai in imagine 3 variante.


    Bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e straniu ca pana acu lam apsat si nu zicea nimik...de asta spun ca e straniu nu de latceva...
    + a revenirea oarecum cu o inreg din weinterface...

    pana azi pe butonul rosu numi afisa nimik...de aia spun...

    oky...ms
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default Format inregistrare video de pe canal HD pe DM800

    Nu mai deschid alt post - Ce format are inregistrarea video de pe un post HD - poate fi mutata de pe HDD Dm800 pe Pc - poate fi vizionata pe alte dispozitive externe (am PS3 Sony)? Poate fi editata inregistrarea?
    Se poate inregistra de pe mai multe canale (de pe acelasi satelit desigur) in acelasi timp ?

  10. #10
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by narcisluca View Post
    Nu mai deschid alt post - Ce format are inregistrarea video de pe un post HD - poate fi mutata de pe HDD Dm800 pe Pc - poate fi vizionata pe alte dispozitive externe (am PS3 Sony)? Poate fi editata inregistrarea?
    Se poate inregistra de pe mai multe canale (de pe acelasi satelit desigur) in acelasi timp ?
    1)formatul e ts.
    2)da, poate fi mutata pe PC cu DCC, TC...
    3)inregistrarea poate fi editata, cel mai bun program (parerea mea) fiind ProjectX.
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce este DCC ?...ca nu lam gasit asa prescurtat cum lai scris
    p.s.: odata montat hdd ..la initializare mil formateaza din fat intro partitie dea lui..si nu mai reusesc sal vad pe nici un win..nici pe xp,,nici pe vista
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alsta View Post
    ce este DCC ?...ca nu lam gasit asa prescurtat cum lai scris
    p.s.: odata montat hdd ..la initializare mil formateaza din fat intro partitie dea lui..si nu mai reusesc sal vad pe nici un win..nici pe xp,,nici pe vista
    DCC=Dream Control Center
    .

  13. #13
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Valcea
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alsta View Post
    ce este DCC ?...ca nu lam gasit asa prescurtat cum lai scris
    p.s.: odata montat hdd ..la initializare mil formateaza din fat intro partitie dea lui..si nu mai reusesc sal vad pe nici un win..nici pe xp,,nici pe vista
    Bineinteles ca nu mai vezi hdd in win asta deoarece la initializare se formateaza in Linux.Daca vrei sa-l vezi din nou in win trebuie formatat pe un PC cu linux.Dupa montare creezi in media/hdd un folder movie.Pt. inregistrare butonul rosu.DM 800 HD.

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se formateaza in Ext3 si exista o gramada de programe pentru a accesa (read only) datele de sub windows, de ex. urmatoarele 2:
    http://www.diskinternals.com/linux-reader/
    http://www.fs-driver.org/

  15. #15
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai sa nu complicam lucrurile, instalezi pe dream pluginul samba server care e disponibil pt orice imagine si ai acces de pe orice sistem la hard, indiferent ce OS ai, vista, xp, etc.




    Bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top