Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default Card TVR + Phoenix + SS2

    Solutia pentru a vedea canalele TVR1,TVR2 si TVR HD pentru cei ce au card TVR si placa SS2 ar fi urmatoarea : Interfata Phoenix + Newcs + WinCSC.
    Rezultatele par a fi promitatoare, pe un sistem Intel Pentium 2 Dual Core E6550, 2GB Ram, VGA HIS Radeon X1650 ProIce 512Mb arata cam asa:






  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intradevar merge bine.
    O varianta si mai simpla ar fii UVCE ca si plugin si face si AU ,atunci cind e cazul.

    f11

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Varianta care zici tu e ok insa doar daca Phoenix-ul se conecteaza direct pe serial.
    Am uitat insa sa precizez faptul ca eu folosesc CABLU CONVERTOR RS232 LA USB si din testele facute (atat cu UVCE,gbox sau newcs+cs2gbox+gbox) a rezultat ca merge doar cu aceasta combinatie Newcs+WinCSC.
    Deci inca odata aceasta combinatie NewCS+WinCSC este cea mia buna alegerea pentru cei ce folosesc Phoenix conectat la calc cu ajutorul unui cablu serial(rs232) la usb!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NT-RO
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca nu mi-am stors creierii cu cartela lor ... 3 zile numai pluginuri visam
    deci luasi cartela de la digitalsatelit si ultima subsc. apare prin martie si nici sa o arzi cu lumanarea nu vrea sa faca au
    tot dvb dream folosesc si am incercat si varianta Newcs + WinCSC si ceva UVCE ... idei ?

  5. #5
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O persoana din TVR cu functie sus pusa promitea acu cateva luni ca o sa faca ceva sa mearga macar in share , dar din pacate nu a facut nimic sper sa se tina de cuvand ........

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NT-RO
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am citit topicul chiar am dat si un pm acelei persoane nu mai retin numele ... dar nimic nou sub soare si mail la tvr am dat dar degeaba ... poate nu am nimerit unde trebuie o sa mai sap
    ms de info oricum

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sunat in centrala TVR telefon: 0213199112, apoi cereti interior 405 (tehnic) si problema se rezolva.

  8. #8
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Romania
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Salut!

    Trebuie sunat in TVR la telefon: 0740131008 si problema se rezolva.Este valabil duar o luna de
    zile cartela TVR.Nu stiu daca face AU,pe phonix sau diablo, zeta,matrix reloded...etc ,cred ca trebuie pe un cam viaccess,sau un receptor de la max,cu viaccess incorporat eu asa faceam pe vremuri cind aveam Humax8100, la maxtv,am luat numai cartela de la ei,bagam cartela in receptorul lor la un prieten facea AU,dupa care vedeam in continuare cu Dragonul sau Matrix Reloaded,dar era enervant tot trebuia mers cam la o luna,doua ,de fiecare data cind schimbau cheiile...

  9. #9
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default Mai merge TVR cu phoenix si skystar ?

    Un salut la toata lumea...

    Nu am mai folosit de 2 luni cardul TVR in phoenix pentru skystar cu newcs+WinCSC. Acum 2 zile am vrut sa mai vad cum functioneaza si surpriza: monitorul a ramas negru.
    Toate setarile "cred" ca sunt bune, newcs recunoaste cardul, WinCSC porneste si el - face update la port si-si ia datele cardului, se face legatura server-client OK, dar imaginea apare pentru 1 secunda si se blocheaza.
    Am verificat cardul in Echosmart 791 si deschide TVR1 si TVR2.
    Am incercat si varianta newcs 1.63 dar aceeasi situatie.
    Hmmm....? ce s-a intamplat oare ?
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  10. #10
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Varianta care zici tu e ok insa doar daca Phoenix-ul se conecteaza direct pe serial.
    Am uitat insa sa precizez faptul ca eu folosesc CABLU CONVERTOR RS232 LA USB si din testele facute (atat cu UVCE,gbox sau newcs+cs2gbox+gbox) a rezultat ca merge doar cu aceasta combinatie Newcs+WinCSC.
    Deci inca odata aceasta combinatie NewCS+WinCSC este cea mia buna alegerea pentru cei ce folosesc Phoenix conectat la calc cu ajutorul unui cablu serial(rs232) la usb!
    Folosesc SS2 + card TVR + Phoenix conectat la USB + DVBDream ,iar ca plugin ACAMD V0.6.0.0 => Functioneaza perfect !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top