Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme dreambox 500

    salut tocmai mi-am cumparat un dreambox 500 cand sa fac setarile de la inceput de limba si fus orar se bloca si nu puteam trece acum am reusit dar atunci cand incerc sa caut o fregventa pe orice satelit nu gaseste semnalul folosesc o montura H-H Strong care credeti ca e solutia?

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa verifici in primul rand daca antena este bine pozitionata si da semnal. Acest lucru il poti verifica cu oricare alt receptor fta.
    Daca constati ca este semnal, abia atunci faci setarile la dreambox, te duci pe un program fta, iar daca nu se vede, atunci se pune problema tunerului din dream.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    antena e bine setata deoarece inainte foloseam un strong cu aceasi antena

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Pai ar trebui sa faci cam asa !

    Dupa ce declari limba si fusul orar ...

    - trebuie sa declari sistemul de antena ... mobila tip GOTOX
    - sa-ti declari coordonatele locului in care te afli
    - sa selectezi satelitii pe care doresti sa-i scanezi si ... sa-i scanezi !

    Ideal ar fi sa faci toate astea dupa ce instalezi o imagine Gemini ! ar fi mai simplu pentru un incepator ... ai avea o sumedenie de automatisme care-ti fac viata usoara !

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok multumesc am sa incerc

  6. #6
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Esti sigur ca omul are montura h-h cu gotoxx?
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da montura e h-h cu go to x

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. probleme cu dreambox-ul 500 s la configurarea motorului
    By savin stelian in forum DREAMBOX
    Replies: 12
    Last Post: 14th September 2006, 01:29
  2. Replies: 3
    Last Post: 13th April 2006, 14:34
  3. Probleme cu inregistrarea la dreambox
    By Machspeed in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 6th February 2006, 20:02
  4. Probleme cu legatura progr.FTP la Dreambox
    By LAURI in forum DREAMBOX
    Replies: 7
    Last Post: 31st January 2006, 13:27
  5. Replies: 7
    Last Post: 9th December 2005, 18:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top