Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  Paralela 45
  Posts
  374
  Posts Thanks / Likes

  Default RCS&RDS pregateste noi canale de sport pe DigiTV

  RCS&RDS, al patrulea operator telecom de pe piata locala dupa cifra de afaceri, a semnat un contract cu furnizorul de servicii comerciale prin satelit Intelsat pentru a-si extinde capacitatea canalelor de transmisie ale satelitului utilizat de companie pentru furnizarea serviciilor de televiziune digitala DTH (direct to home), sub brandul DigiTV. Capacitatea aditionala va fi folosita pentru a oferi un numar mai mare de canale TV abonatilor DigiTV din regiune si pentru a lansa noi canale de sport disponibile utilizatorilor din Romania, au anuntat oficialii celor doua companii. Acestia nu au precizat care a fost valoarea contractului. Reprezentantii RDS&RDS nu au dorit sa ofere detalii suplimentare despre tranzactie sau posturile TV ce urmeaza a fi lansate, precizand ca nu detin informatii in acest sens. "Continuam sa ne extindem oferta in Europa de Est prin intermediul platformei de sateliti situate la 1O vest, una dintre cele mai puternice din regiune. In urma parteneriatului multi-anual cu Intelsat, vom putea introduce canale noi intr-o perioada de timp mult mai scurta, cum procedam in Romania cu noile canale de sport. De acum, fanii fotbalului din tara vor putea viziona toate meciurile din Liga I", a declarat Alexandru Oprea, directorul general al RCS&RDS. In iulie 2008, dupa castigarea drepturilor de difuzare in parteneriat cu Antena 1, RCS&RDS a lansat canalele GSP TV, pe care se difuzeaza in exclusivitate meciurile de fotbal din Liga I. Consortiul RCS-Antena1 difuza majoritatea partidelor pe posturile de televiziune GSP TV, disponibile numai abonatilor DigiTV, in timp ce derby-ul etapei era transmis si pe Antena 1. Contractul semnat de RCS&RDS cu Intelsat asigura acoperirea tuturor meciurilor disputate, insa nu rezolva problema cererilor primite din partea Ligii Profesioniste de Fotbal si din partea Consiliului National al Audiovizualului pentru a extinde distributia meciurilor la 60-70% din populatia tarii. RCS&RDS avea circa un milion de abonati pe segmentul serviciilor de televiziune prin satelit DigiTV in luna aprilie a acestui an, fata de jumatate de milion in decembrie 2006. "

  Sursa: Ziarul Financiar http://www.zf.ro/articol_186231/rcs_...pe_digitv.html
  Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand .

  Netcity


 2. #2
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2003
  Location
  Romania
  Posts
  177
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Sa fie vb de Sport1 ?

 3. #3
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  May 2008
  Location
  Temeschburg
  Posts
  209
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by raduchi View Post
  Sa fie vb de Sport1 ?
  Sport1 este deja la Digi pe Intelsat 10-02 (1.0W) - 12718.00 V


 4. #4
  Strajernic Expert
  Join Date
  May 2007
  Posts
  3,940
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Stirea este preluata de cei de la ZF de pe websaitul celor de la Intelsat si este mai veche, sa discutat pe aici prin zona...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top