Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Question Lungime cablu coaxial

    Buna, poate s-a mai intrebat am incercat sa caut raspuns cu search dar fara succes. Cine poate sa-mi spuna care este lungimea maxima de cablu coaxial de la un receptor dreambox pa na la un motor hh?

  2. #2
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ideal este sa nu depaseasca 30m , dar daca totusi ai mai mult nici sa nu te gandesti la RG6U !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci, dar zi-mi te rog ce cablu sa folosesc si de unde pot cumpara in ro.


    10x

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am 35m cablu Belden luat de la AlfaStar din Obor.
    SHALOM

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din cite stiu eu,la dreambox (cel putin la 7000)se poate ridica tensiunea, din meniu, cu 1v ceea ce te ajuta si pentru lungimi mai mari de cablu.lungimea maxima o poti determina experimentind.

  6. #6
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intradevar cablu belden , este destul de bun , il gasesti si la peruvision cu 2lei metru , raport calitate/pret este ok.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    fratilor la un rahat de gigi tv am pus un cablu de 100 m rola intreaga luata de la rusi din piata, am instalat antena si cablul a fost instalat printre tevi si chestii de instalatii in combinatul siderurgic, functioneaza perfect de acum 2 ani, acum depinde si in ce conditii sta, sau unde este expus.
    eu am o problema la munca si in 8 m cablu am intreruperi nu resusesc sa dau de capat desi am schimbat tot inclusiv antena, lnb, receptor, si tot am intreruperi
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am fost la cineva care avea o antena cu un cablu de 6mm montata de o firma.cind incepea sa ploua se termina si semnalul,am schimbat cablul si nu mai sunt probleme.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am DM500 si motor Strong 2100, as avea nevoie de 40 m, oare va merge?

  10. #10
    Mester Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Botosani
    Posts
    232
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Z0ltan View Post
    Eu am DM500 si motor Strong 2100, as avea nevoie de 40 m, oare va merge?
    ...Incearca. Asa o sa stim si noi sigur daca merge !

  11. #11
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in principiu ar trebui sa mearga fara probleme.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Merge garantat,eu am 55m RGU6-dreambox 500s+activata functia de tensiune din meniu si merge brici.
    Am legat 60m,merge, dar imi invarte motorul foarte incet? unde setez tensiunea pe motor?

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Merge garantat,eu am 55m RGU6-dreambox 500s+activata functia de tensiune din meniu si merge brici.
    care e functia asta?

    increse voltaje? yes or no?

    pot sa va spun ca eu aveam 45m de pe bloc , toroidala pana in apartamanet si nu era nici o diferenta de semala fata de cablu de 1m , direct din lnb cu care am setat satelitii..

    am luat cablu de la un mag de cartier, cablu nemtesc, 11.000 lei vechi metrul...

    eu ma ghidez dupa miez, sa fie cupru curat, razuieste cu un cater sa vezi daca se vede aluminiu , atunci e prost, daca nu se vede e OK, sa ramana cupru, la culoare..

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci? stie cineva cum maresc tensiunea pe motor din DM500?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top