Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Red face Problema semnal inedita

    Este vorba despre mai multe antene de la serviciu (catv)am semnal full pe antena de 16 est dar imi cade sau sacadeaza imaginea pe anumite freqvente cum ar fi pachetul antena1.
    1, am schimbat lnb.
    2, am schimbat cablul.
    3, am schimbat receptorul.
    tot nu vrea sa vada fluent, pe aparat imi arata ca este ok dar tot imi sacadeaza semnalul, sau se intrerupe fara nici un motiv, sau aparent fara nici un motiv, eu cred ca sunt bruiat in plaja de freqventa 11100-11250 ghz, daca aveti ideie cum rezolv situatia sau poate ati mai intalnit problema si ati rezolvato vreau sa aflu si eu cum se poate iesi din situatia asta tampita.
    Va multumesc!
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare
    Ai P.M.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi cine are detectorul de radar pornit in zona.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    nu este de la el
    antenele le am sus la vreo 5 metri pe un postament, facut sa treaca semnalul peste o casa, acum suspectez un turn de la cosmote sau romtelefon sa vad ce si cum maine va anunt dupa ce vad pe analizor exact
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Post Buruiaj

    Aceasta problema o am si eu , am schimbat lnb, am schimbat cablul cu ANDREW CABLE si chiar BELDEN cablu cu coloana quadshield , am schimbat receptorul, am testat mai multe antene de diferite dimensiuni si modele inclusiv TRIAX si PRODELIN de 1-1.5 m tot nu am reusit sa inlatur cauza , pe aparat imi arata ca este ok dar tot imi sacadeaza semnalul, sau se intrerupe fara nici un motiv, sau aparent fara nici un motiv, eu cred ca sunt bruiat in plaja de freqventa 11100-11250 ghz, PE SAT. EUTELSAT 16 * E si chiar pe HOTBIRD 13 * E ,daca aveti ideie cum rezolv situatia sau poate ati mai intalnit problema si ati rezolvato vreau sa aflu si eu cum se poate iesi din situatia asta tampita.
    Va multumesc!
    Salutare!

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar acest bruiaj nu poate fi si la emisie,si sa vina gata bruiat ?.Ca si la mine uneori se intampla asa.Si in zona nu am antene de emisie si nici din astia cu detector radar,cel putin in imediata apropiere.
    Ma refer acolo unde se face uplink-ul.Oare ar fi posibil ?.
    .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sanatate domnilor.si eu am asta problema si la mine cauza este telefonul portabil(atentie nu gsm).este suficient sa scot din priza baza portabilului si semnalul devine stabil.sanatate si fericire.

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    montati o ferita pe cablu la 30cm de intrare si nu mai aveti probleme.

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by palinca de bihor View Post
    sanatate domnilor.si eu am asta problema si la mine cauza este telefonul portabil(atentie nu gsm).este suficient sa scot din priza baza portabilului si semnalul devine stabil.sanatate si fericire.
    Da asa ceva am patit cu DSF-ul,si il tin la distanta,alta e cauza,l-am si oprit (scos din Priza,baterii scoase din telefon) si tot degeaba.Multumita lui @Kroky am aflat la vremea respectiva.
    .

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Da asa ceva am patit cu DSF-ul,si il tin la distanta,alta e cauza,l-am si oprit (scos din Priza,baterii scoase din telefon) si tot degeaba.Multumita lui @Kroky am aflat la vremea respectiva.

    ba chiar la mine atunci cind l-am scos din priza merge fara probleme,si eu am problema cu dsf-si merge daca scot portabilul din priza.

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    montati o ferita pe cablu la 30cm de intrare si nu mai aveti probleme.
    Asta chiar voi incerca,ca am pe undeva o ferita care se preteaza la asa ceva.
    .

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am intalnit si eu problema acum un an la un client cu boom . omul avea un antiradar(nu detector ) montat pe masina . era ascuns si alimentat non-stop . in momentul in care am scos alimentarea de pe antiradar totul a devenit ok .

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default E De La Ei??? !!!

    Inclin sa cred totusi ca au EI o problema de la uplink dat fiind faptul ca atunci cand nu merge nu raspund la telefon si in scurt timp revine.In rest pun placa obisnuita sa vedem ceva de la noi inclusiv antena de trei metri conform contractului!
    Parerea mea!

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    pe forum
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by agent__7 View Post
    Inclin sa cred totusi ca au EI o problema de la uplink dat fiind faptul ca atunci cand nu merge nu raspund la telefon si in scurt timp revine.In rest pun placa obisnuita sa vedem ceva de la noi inclusiv antena de trei metri conform contractului!
    Parerea mea!
    Eu am aceleasi probleme si pe 63 est (Prima,Canal D,Kiss) si este de la antiradare.Stau langa un drum european si am observat ca atunci cand trec anumite masini apar blocaje.Am incercat toate metodele dar nici un rezultat.A mai ramas aia cu ferita(desi cred ca nu e o rezolvare)sau sa mut antenele mai departe de drum lucru destul de dificil.M-am mai gandit la o solutie:un mic panou care sa reflecte undele parazite (in spatele LNB-ului la offset) care vin din directia drumului.O sa incerc si o sa va spun daca da rezultat.
    nɐɹ ǝɔɐɟ ǝs ıɯ ɐɔ sop ǝd ıʇǝıɹɔs ıɐɯ nu 'ǝɹq

  15. #15
    Junior Member Master
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Post Buruiaj

    Am facut cateva teste - am pus pe cablu ferita - am ecranat LNB-urile cu o cutie metalica -nu am nici un telefon potabil -nu trece nici o masina cu detector de radar (doar o antena Cosmote in apropiere ) si problemele tot persista , PE SAT. EUTELSAT 16 * E si chiar pe HOTBIRD 13 * E pe transponderele de jos 10940-11700 Ghz la intervale nedeteminate de timp
    Am chemat pe cei de la ANRCTI au facut masuratori au spus ca e dela detectoarele radar ( CARE DETECTOARE CA NU TREC MASINI DE LOC UNDE AU FACUT MASURATORI IAR DACA TREC SUNT LA O DISTANTA MARE 2-3 KM) dati o recomandare un ajutor
    Va multumesc!
    Salutare!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top