Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox dm 500 x

    Azi am luat de la cineva un dreambox dm 500 x cumparat din magazin in martie (garantie 2 ani ). Tipul nu l-a prea folosit mai are un altfel de receptor si nu a stiut sa-mi arate mare lucru la el. Key-urile i le baga altcineva si au expirat. Pe mine ma intereseaza pentru digi ce trebuie sa fac. Poate cineva sa-mi lase un mesaj cu pasii ce trebuiesc urmati? Nu de alta, dar nu vreau sa-l bulesc .

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Sibiu - Romania
    Posts
    181
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Esti pe calea cea buna daca ai postat aici.
    Urmeaza functia "search"

    Bafta!

    Kosmap

    Quote Originally Posted by nilf40f View Post
    Azi am luat de la cineva un dreambox dm 500 x cumparat din magazin in martie (garantie 2 ani ). Tipul nu l-a prea folosit mai are un altfel de receptor si nu a stiut sa-mi arate mare lucru la el. Key-urile i le baga altcineva si au expirat. Poate cineva sa-mi lase un mesaj cu pasii ce trebuiesc urmati? Nu de alta, dar nu vreau sa-l bulesc .

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kosmap View Post
    Esti pe calea cea buna daca ai postat aici.
    Urmeaza functia "search"

    Bafta!

    Kosmap
    Multumesc, sa nu-ti spun ce mai ajutat.

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nilf40f View Post
    Multumesc, sa nu-ti spun ce mai ajutat.
    Vezi ca ai PM,adica Private Messages.
    .

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema
    Dupa ce am cumparat dreamul, am setat satelitul si am dat automatic transponder scan. A detectat programele, toate bune si frumoase. L-am decuplat , deoarece copilul a vrut sa se uite pe Cartoon, iar acum seara cind am cuplat iarasi lnb-ul la el, nu mai prindea nici un program. Am incercat iarasi o scanare si surpriza! Nu a mai detectat nici un program, spunea ca sint probleme cu lnb-ul sau reteaua. Dar lnb-ul e OK , pe receiver digi merge fara probleme. Cind scana, SNR era 60% si AGC intre 81 - 99 %, dar programe receptionate - sufletu. Ma poate ghida cineva sa-mi spuna de unde ar fi problema, ca nu a depistat nici macar un program la liber. Adevarul ca inainte de al opri prima data, m-am plimbat putin prin meniu la setari, dar nu stiu sa fi adus modificari la ceva, sau sa resetez ceva.
    Last edited by nilf40f; 7th September 2008 at 01:56.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nilf40f View Post
    Problema
    Dupa ce am cumparat dreamul, am setat satelitul si am dat automatic transponder scan. A detectat programele, toate bune si frumoase. L-am decuplat , deoarece copilul a vrut sa se uite pe Cartoon, iar acum seara cind am cuplat iarasi lnb-ul la el, nu mai prindea nici un program. Am incercat iarasi o scanare si surpriza! Nu a mai detectat nici un program, spunea ca sint probleme cu lnb-ul sau reteaua. Dar lnb-ul e OK , pe receiver digi merge fara probleme. Cind scana, SNR era 60% si AGC intre 81 - 99 %, dar programe receptionate - sufletu. Ma poate ghida cineva sa-mi spuna de unde ar fi problema, ca nu a depistat nici macar un program la liber. Adevarul ca inainte de al opri prima data, m-am plimbat putin prin meniu la setari, dar nu stiu sa fi adus modificari la ceva, sau sa resetez ceva.
    salut !

    eu cred ca ar trebui sa mai verifici antena ! cu SNR 60% nu poti deschide nimic ! cel mai probabil nu ai strans-o bine si nu esti pe 1 west !

    numai bine !

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.
    Mufa de intrare LNB la receiver nu a fost "proiectat" sa fie desfacut prea des. Daca trebuie sa schimbi LNBul, sa faci cu aparatul scos din priza. Mai "sanatos" ar fi sa pui un LNB cu 2 iesiri, eventual sa legi dreamul la IESIREa LNB de la boxul digi.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ambasadorul View Post
    salut !

    eu cred ca ar trebui sa mai verifici antena ! cu SNR 60% nu poti deschide nimic ! cel mai probabil nu ai strans-o bine si nu esti pe 1 west !

    numai bine !
    Am strins mufa si sint pe 1 west, doar cu receptorul de digi merge fara probleme. Cu citeva ore inainte a scanat si a prins programele.
    Last edited by nilf40f; 7th September 2008 at 10:59.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by loui-dbox View Post
    Salut.
    Mufa de intrare LNB la receiver nu a fost "proiectat" sa fie desfacut prea des. Daca trebuie sa schimbi LNBul, sa faci cu aparatul scos din priza. Mai "sanatos" ar fi sa pui un LNB cu 2 iesiri, eventual sa legi dreamul la IESIREa LNB de la boxul digi.
    Aparatul a fost scos din priza.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Help
    Nu gasesc solutia pentru ce s-a intimplat .
    Inainte parca avea prin el ceva camd 2.08 sau 208, ceva de genul asta. Acum nu gasesc decit Common Interface la Default Camd din AutoCamd setup ( din blue Panel).Si Auto Camd Setup e bifat cu bulina rosie. Sa fie de aici problema?

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat sa pun din nou imaginea cu dcc prin ftm. A inceput sa lucreze, dupa aceea a dat ecranul negu la tv si atat. Dupa lungi asteptari, l-am scos din priza si l-am conectat din nou. Surpriza, nu mai mergea de loc, numai ledul verde aprins. Ce pot sa-i fac?

  12. #12
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta este singura solutie....cea pe care deja ti-am dat-o

    Cblu nullmodem
    dream-up
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by abadon View Post
    Asta este singura solutie....cea pe care deja ti-am dat-o

    Cblu nullmodem
    dream-up
    Multumesc, m-am speriat ca trebuie facut vreun jtag, ca atunci am zbircit-o. E sigilat de magazin si inca in garantie. Urmeaza sa cumpar cablul , dream-up am descarcat deja.
    Last edited by nilf40f; 14th September 2008 at 17:46.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default sal tuturor

    am servar gbox non stop,am si card local conax,care vrea sa facem schimb de linii gbox?va astept cu PM sau pe id ms ionutog.

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutorr!!

    vreau sa fac o reteade 5 dreamboxuri dm500 si sa fie conectate astfel. 1 dreambox sa fie master si sa fie conectat la internet printrun router wireless de unde o sa isi ia card sharingul (conexiunea poate fi prin access point sau prin fir ). iar celelalte 4 sa fie conectate wireles la routerul wireless fiecare legate cate un acess point care sa preia card sharingul de la dreamboxul master. va rog ajutati-ma . sau datimi o solutie sa face card sharing dar nu cu wireless card sharing pentru ca nu am card , eu iau card sharingul de pe net. Multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top