Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce se intampla cu subtitrarile pt VIASAT HISTORY si VIASAT EXPLORE la Digi?

    Am observat ca de cateva zile bune subtitrarile programelor VIASAT HISTORY si VIASAT EXPLORE de la Digi merg foarte decalate in urma. Am sunat la ei si cica nu este nimic de la ei. Am dat si revenirel la setarile din fabrica si tot la fel. Pe celelalte programe subt mg foarte bine, insa pe acestea 2 delok. Ce poate fi?
    Last edited by maximov; 4th September 2008 at 12:29.

  2. #2
    Pe lngă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La ceilalti furnizori romani merg fara probleme subtitrarile la viasat, problema este de la operatorul tau.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da oare dc isi bat joc de mn cand sun la ei si le spun ca mg cu probleme? Eu le zic ca nu mg bn, ei imi zic ca mg f bn si cai de la mn, desi am facut si revenire la setarile din fabrica.

  4. #4
    Pe lngă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca intre timp au revenit pe digi la normal, a ajutat si telefonul tau
    Ps. Scuze m-am inselat, eram pe alt provider de la 1 west, la digi este tot decalat.
    Last edited by search; 4th September 2008 at 13:37.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  5. #5
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prima data apare subtitraraea .... inaintea sonorului original.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Cool

    Eu patesc altceva : cind intru pe VIASAT HISTORY apare subtitrarea si ramine asa sau dispare de tot ... isi revine dupa un timp dupa ce mai fac o tura pe celelalte canale .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mmirciulica View Post
    Eu patesc altceva : cind intru pe VIASAT HISTORY apare subtitrarea si ramine asa sau dispare de tot ... isi revine dupa un timp dupa ce mai fac o tura pe celelalte canale .

    Inseamna ca e foarte clar. E ceva de la DIGI. Multumesc de informatii! O sai sun diseara iar si o sa ma iau de iei desi nu ma cred delok cai de la ei.
    Asa e in Romania. is bat jok de toti. EU le spun cv ei nu ma bag in seama
    Last edited by maximov; 4th September 2008 at 14:44.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximov View Post
    Inseamna ca e foarte clar. E ceva de la DIGI. Multumesc de informatii! O sai sun diseara iar si o sa ma iau de iei desi nu ma cred delok cai de la ei.
    Asa e in Romania. is bat jok de toti. EU le spun cv ei nu ma bag in seama
    Confirm problema ...si la mine se blocheaza titrarea pe Via History..(am receptor dublu)

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am sunat acuma la ei si tot acelasi raspuns totu e ok, da la mn tot decalat mg. E ceva de necrezut fratilor. Am sunat azi de atatea ori si toti imi spun ca mg f bn da nui adevarat, mg foarte decalat in urma.
    Last edited by maximov; 4th September 2008 at 20:07.

  10. #10
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202, Longitude: 27.322, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximov View Post
    Am sunat acuma la ei si tot acelasi raspuns totu e ok, da la mn tot decalat mg. E ceva de necrezut fratilor. Am sunat azi de atatea ori si toti imi spun ca mg f bn da nui adevarat, mg foarte decalat in urma.
    Pune BLONDA de la capatul firului sa citeasca odata cu tine titrajul. Daca si ea citeste ce vezi tu pe ecran inseamna ca e de la ei iar ea e PROASTA rau ca nu observa decalajul.

    La aceasta ora pe ss2 nu merge nici un subtitraj.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce program este SS2?

  12. #12
    soy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximov View Post
    ce program este SS2?
    skystar2 ...nu e program tv
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nord
    Posts
    330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm si eu cele spuse de Maximov

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    TM-HD
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da asa este ... pe VIASAT HISTORY am verificat si pe EXPLORER la fel subtitrarea e decalata...
    cippryart GRAFIC

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by CIPPRYART View Post
    da asa este ... pe VIASAT HISTORY am verificat si pe EXPLORER la fel subtitrarea e decalata...

    E ceva de necrezut in Romania asta. Am sunat si azi si acceasi chestie. Totu este ok. Cred ca urmatoarea faza o s-o fac identic cum a spus bibicu si apoi sa vada tampitii de la capatu liniei ca merge decalata

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top