Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default Skystar HD2 1080i

    Am cumparat de curand o placa Skystar HD2 si intampin o problema ciudata pe canalele in 1080i. Cu toate ca sistemul e destul de performant si play-aza fara intrerupere fisiere mkv in 1080p, canalele in 1080i se intrerup ingrozitor. Orice alt program in 720p ruleaza foarte bine cu video render-ul CoreAVC.
    Sistemul este: Core2 Duo e7200, Geforce 7900GS, 2Gb ram, placa sunet PCI Creative Audigy 4 su folosesc AltDVB 2.2.
    Am incercat video rendere diferite si doar cu CoreAVC se pare ca se misca cel mai bine. La sunet am ales Cyberlink 6/7 pentru ca atunci cand selectez AC3 se misca foarte urat.
    Ceea ce este ciudat este faptul ca nu am un framerate scazut la imagine (deci nu vad o problema de processor insufficient) ci doar ca se blocheaza imaginea din 5 in 5 secunde si mereu isi revine imediat.
    Voi unde credeti ca e buba? Trebuie sa upgradez ceva hardware sau e o problema de soft?
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by abrash43 View Post
    Am cumparat de curand o placa Skystar HD2 si intampin o problema ciudata pe canalele in 1080i. Cu toate ca sistemul e destul de performant si play-aza fara intrerupere fisiere mkv in 1080p, canalele in 1080i se intrerup ingrozitor. Orice alt program in 720p ruleaza foarte bine cu video render-ul CoreAVC.
    Sistemul este: Core2 Duo e7200, Geforce 7900GS, 2Gb ram, placa sunet PCI Creative Audigy 4 su folosesc AltDVB 2.2.
    Am incercat video rendere diferite si doar cu CoreAVC se pare ca se misca cel mai bine. La sunet am ales Cyberlink 6/7 pentru ca atunci cand selectez AC3 se misca foarte urat.
    Ceea ce este ciudat este faptul ca nu am un framerate scazut la imagine (deci nu vad o problema de processor insufficient) ci doar ca se blocheaza imaginea din 5 in 5 secunde si mereu isi revine imediat.
    Voi unde credeti ca e buba? Trebuie sa upgradez ceva hardware sau e o problema de soft?
    codecuri cyberlink x264 , codec ac3 filter la sunet

    instaleaza-ti cyberlink power dvd 8 ultima vers. sau da jos hd pack 1.7

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @sinangel - Am instalat Cyberlink 8 Ultra si AltDVB nu vede video render-ul de h.264 al lui Cyberlink. Apoi am instalat HDpack 1.7 si am incercat pe rand cideo render-urile de acolo. Din pacate nici cu Cynerlink x264 pe care il instaleaza HDpack-ul nu ruleaza fluent.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  4. #4
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ptr SINANGEL
    poti posta undeva cyberlink power dvd 8 crack-uit ?
    te rog
    multumesc anticipat!
    Contraria sunt complementa.
    Nihil sine Deo!

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    uitati aici http://www.mininova.org/search/cyberlink+powerdvd/seeds

    iar tu @abrash43 fa urmatoarea miscare il AltDvb :
    -odata pornit intri la settings , direct show , filters -ai video si audio
    -dai add la Cyberlink H264/avc decoder pdvd8 si audio tat cyberlink sau ca mine ac3 filter
    test facut brici la mine pe un ss2 simplu-pe usb pe luxe tv HD (9 E) si Hbo HD (13 e)







  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @sinangel - multumesc pentru sfaturi. Cu Cyberlink h.264 v8 si audio ac3 filter acum toate canalele in 1080i merg perfect. Totusi cele emise in 720p acum nu mai au aceeasi claritate si au peste imagine ca o panza (ca si cum nu mai ai anialising in jocuri). Nu am gasit nici o setare care sa ma ajute.
    As vrea sa te intreb Sinangel, daca e ok ca procesorul sa stea in 40-50%. Din cate am inteles daca nu sta intre 15-20%, accelerarea hardware a placii video nu functioneaza (am 7900gs si nici nu cred ca are un astfel de feature). Ce placa video ar fi de ales, in aces caz, intre GF 8500Gt si 8600 GT. Merita sa dau mai multi bani pe 8600 sau este de ajuns si 8500?
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La placa video chip Ati Radeon HD2400 sau mai mare ( are decodare hw pt h.264 ce lucreaza cu cyberlink )

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @abrash43 citeste ce zik baieti astia aici
    io zik ca e ok :P) io am si alt xp la mine cu av cu tot papa cam 40-50%:P)
    cel mai clar vezi pe luxe hd ca ala e la free , si testele iti sunt mai usoare.
    da o placa video intradevar mai buna , aduce propietati mai bune dar numai impreuna cu ramu si cu cpu , e ca un bmw , dejaba pui intr-o parte adica nu pui si in cealalta
    numa la dacie merg tate , sincer iti spun ca nu se justifica dar asta e
    http://forum.paytv.ro/showthread.php...hlight=hd+pack
    pozele ce le vezi , sunt pe un skystar pe usb , iar sysu meu e pe un sony vaio laptop
    2gb ram , 2 ghz core 2 duo cpu , placa video 1gb nvidia geforce go 8400 128-256? dedicati nu bag mana in fok sub xp e cam dubas ca lapu asta e pt vista

  9. #9
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine pe HBO HD cu ss2, procesor amd x2 4450e (2,3 ghz per core), 2 gb ram din care alocat pe placa video incorporata radeon HD 3200 512 mb, cu decodare hardware pe placa video filtru cyberlink si ac3 7% grad incarcare procesor, pe deocdare soft incarcare 50% procesor.

  10. #10
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai normal ca mai papa si decodarea din resurse, ce naiba... Abia astept sa imi iau si eu o placa din asta s-o testez. A probat cineva daca merge offline download pe ea?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge pe ss2 normal , logix ca merge si pe HD:P)

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1.Din cele citite am inteles ca nVidia beneficiaza de accelerare hardware doar sub Windows Vista. Ati face accelerarea si sub XP?
    2.Si totusi nu m-am decis Ati HD2600 sau nVidia 8600GT? Cine sta mai bine la domeniul soft si drivere?
    3.Iar ca ultima intrebare as vrea sa stiu daca o placa video cu iesire directa HDMI m-a ajuta mai mult in cazul in care in loc de monitor lcd folosesc un HDTV. Momentan am un cablu DVI-HDMI dar ma gandeam ca poate o iesire HDMI ar fi mai "compatibila" cu HDTV-ul...sau poate nu Voi ce ziceti?
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  13. #13
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Offtopic...

    @sinagel:


    man, instaleaza-ti HyperSnap sa te scapi de screenshoturile alea late apoi poti captura doar fereastra Alt-DVB-ului + multe alte optiuni utile...

    Hyperionics HyperSnap v6.31.01



    HyperSnap is one of the best screencapture programs out there.

    It works with 3D games that run on DirectX, Direct3D, 3DFX and Glide. It also shoots DVD's, so you can capture film stills. Version 6 has a TextSnap function to apply text directly to a screenshot. The unregistered version is unlimited and produces a watermark on saved images.


    [ Download ]


  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    @Medox
    10x man lam pus:P) acuma am repus si io winblow-sul si ma cam freaca la HD
    50 % proc pe hbo hd pe 13 est
    tre sa gasim ceva mai simplut ca cyberlink h264 si ac3

    au iesit asha pozele ca am facut prt scr:P) si am o rezolutie de 1280 x 800 asha e lapu e wide:P)

  15. #15
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    1. Dupa cate stiu eu merge acc hardware si sub XP, dar depinde de drivere, bine nu stiu daca si placa ta, dar un 8500 am testat si stia acc hardware sub XP
    2. Personal am un radeon hd2600 xt si merge f bine
    3. La placile video e acelasi lucru practic se face treaba ca la DM800 adica din DVI se transofrma in HDMI si ai si sunet si imagine pe cablu DVI-HDMI
    Domnu Stilus salut,cum faci sa ai sunet pe DVI-HDMI?Am GeForce 8800 GTX.Se regleaza pe placa ceva,sau [email protected],H.HyperSnap.pare corupt!
    Mabo 180.Invacom 0,3,Windows XP,Windows Vista Premium(Acer Aspire 8930G),Windows 7,Q6600,GigabyteX38-DQ6,Mem.4GHz DDR2,e-GeForce 8800 GTX,SkyStar HD.TT-Conect S2-3650 CI,VBox II,Dreambox 800. Salonic Grecia.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top