Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: ajutor hss1160

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor hss1160

    va salut. am de putina vreme un receiver cu antena de la digi.[cineva a renuntat la ele si eu am fost pe faza] am instalat antena pe intelsat 1 grad w si nu vad decat ce se transmite free pt ca cartela este expirata.problema mea este urmatoarea. vreau sa o pozitionez pe un alt satelit dar nu prea stiu cum se face. o rotesc pur si simplu pe coordonatele noului satelit sau trebiue sa adaug ceva si in receiver pt ca am vazut undeva in menu si optiunea adaugare satelit. el are doar un singur satelit cel pe care lam gasit si anume intelsat.daca trebuie sa adaug ceva date cum se procedeaza . MULTUMESC

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna,
    Fa urmatoarea treaba:
    1.Conectezi receptorul pe Intelsat 10.02;
    2.Receptionezi programul TVR2
    3.Apesi pe panoul frontal simuntan CH-/ CH+ si astepti sa ia ultimul soft;apare o fereastra albastra cu bara de progresie si il lasi sa-si ia softul.Poate face aceasta treaba de doua ori.Nu scoate din priza receptorul inainte de a-ti aparea pe ecran fereastra in care te anunta ca si-a upgradat softul ,ultima versiune se pare ca este 1.31; trebuie sa dai "OK".
    Astfel in noul soft o sa-ti apara inca doi sateliti" Hotbird si Thor.
    Daca vrei sa iei programele "free" de pe Hotbird ,Intelsat sau Thor, faci scanarea manuala in meniul editare transponder.Daca doresti scanarea oricarui satelit trebuie sa cunosti frecventa transponderelor si sa iei cele necriptate(www.lyngsat.com).Poti adauga orice transponder de pe orice satelit,chiar daca scrie acolo la satelit Hotbird,Thor sau Intelsat.
    Iti propun scanarea manuala,deoarece din propria experienta iti spun ca la o scanare automata nu-si memoreaza unele canale de pe Hotbird si iti umpli memoria cu o groaza de canale care nu prezinta interes.
    Bafta!

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti lua frecventele si de pe www.kingofsat.net !

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am facut exact cum ai zis si a mers totul struna. MULTUMESC. dar mai am o intrebare. care este diferenta intre un hyunday hss1160 si o placa skystar. care din ele stie mai multe?

  5. #5
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu 1160 fara cartela vezi doar FTA, cu ss2 vezi GIGI full.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Merge fara cartela ?ż

    SAlutare am si eu un aparat hyundai HSS-1160 NA si as vrea sa stiu daca se poate face ceva cu el sa mearga fara cartela , adika sa prind aceleasi posturi care le prind cu cartela.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge si astra intra in meniu la instalare apoi la setare lnb apasa butonul rosu si scrie astra sau orcare satelit carel doresti si merge bafta

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by notme View Post
    SAlutare am si eu un aparat hyundai HSS-1160 NA si as vrea sa stiu daca se poate face ceva cu el sa mearga fara cartela , adika sa prind aceleasi posturi care le prind cu cartela.
    Asta da intrebare!
    Nu.

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by notme View Post
    SAlutare am si eu un aparat hyundai HSS-1160 NA si as vrea sa stiu daca se poate face ceva cu el sa mearga fara cartela , adika sa prind aceleasi posturi care le prind cu cartela.
    salut, raspunsul e : never .

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai am o intrebare de unde cumpar un aparat echosmart 791 nou sau la mana a doua .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top