Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default am vazut ca merge TPS

    merge TPS, e free, sau stie careva ceva.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Timisoara, RO
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la sectiunea English, spune cineva ca e fara AES.
    nu am verificat.

  3. #3
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge pe via 1 (tpscrypt 1 fara AES).

  4. #4
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Merge pe via 1 (tpscrypt 1 fara AES).
    Confirm! Am incercat si eu pe vechiul meu Xsat410 si functioneaza cu via 1, asa cum a mentionat @SAFETRON1.
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    da nu e chiar free
    ca daca pun inactiv la patch nu mai deschide
    probabil ca merge in via 1 Prov 7C00 Caid 500
    Asta se stie, e vechea cheie care o folosesc intre 2 AES-uri, care au un interval de timp de circa 2 min.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  6. #6
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by genugeo85 View Post
    Confirm! Am incercat si eu pe vechiul meu Xsat410 si functioneaza cu via 1, asa cum a mentionat @SAFETRON1.
    Daca ai nevoie de piese de schimb pentru XSAT-ul tau am podul plin de XSAT-uri
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  7. #7
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    Daca ai nevoie de piese de schimb pentru XSAT-ul tau am podul plin de XSAT-uri
    Saru' mana, coane! M-ar interesa un Xsat410(daca ar fi si functional ar fi perfect) si mai ales, o telecomanda pentru el! Cotra cost, bineinteles!
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top