Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Banned Master
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default DREAMBOX 800HD error!

    Salut tuturor! Care e rezolvarea ce trebuie sa fac ? Mi sa blocat si pe display i-mi apare ERROR! L-am imchis 2 ore si nu sa schimbat nimic MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU AJUTOR!

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    baga-l in priza si sa tii apasat pe butonul de pornire de linga display pina ia ip de la router vezi pe display ce ip ai apoi deschizi internet explorer scrii noul ip o sa-ti apara browser.... si faci update la soft....

    bafta

  3. #3
    Banned Master
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa inteleg ca trebuie sa rescriu imge ? Daca da care este modalitatea de a memora canalele pentru a nu fi nevoie sa rescanez toti satelitii? MULTUMESC

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi ca ai posibilitatea de a face back-up pe hard sau pe stick usb ia si citeste si tu un pic cu ce maninca nici chiar asa,mura in gura
    -nu te supara dar un multumesc nu prea ajuta....

    cu dongle

  5. #5
    Banned Master
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK ai dreptate!

  6. #6
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by zaireforest View Post
    Sa inteleg ca trebuie sa rescriu imge ? Daca da care este modalitatea de a memora canalele pentru a nu fi nevoie sa rescanez toti satelitii? MULTUMESC
    Dupa ce reinstalezi imaginea pe flash, scanezi satelitii, apoi cu ajutorul lui dreamset salvezi in PC canalele si satelitii. Asa ai posibilitatea de a reincarca setarile din PC fara a rescana din nou in eventualitatea (re)instalarii unei noi imagini. Iti recomand si un USB stick pt a incerca si alte imagini.

    Succes!
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  7. #7
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Smile salut

    Quote Originally Posted by yogipiti75 View Post
    Dupa ce reinstalezi imaginea pe flash, scanezi satelitii, apoi cu ajutorul lui dreamset salvezi in PC canalele si satelitii. Asa ai posibilitatea de a reincarca setarile din PC fara a rescana din nou in eventualitatea (re)instalarii unei noi imagini. Iti recomand si un USB stick pt a incerca si alte imagini.

    Succes!
    Man, cu tot respectul dar de ce il pui sa scaneze satelitii, ai mila de el, de asta exista un setings pe care il plantezi ff usor cu opendbedit. Inca ceva, nu pune imagini pe stick se misca de kk, in alta ordine de idei, GP2-370 e cea mai reusita imag. pt. DB800, restul e pierdere de timp.

  8. #8
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by polly75 View Post
    ... nu pune imagini pe stick se misca de kk...
    Poate e de la stickul tau. Eu am "experimental" in flash si 5 (cinci) imagini pe stick (2 GB - Adata, adica un noname) si se misca foarte bine.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  9. #9
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Smile salut

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    Poate e de la stickul tau. Eu am "experimental" in flash si 5 (cinci) imagini pe stick (2 GB - Adata, adica un noname) si se misca foarte bine.
    Asa este. Este foarte posibil sa fie de la stick, ce-i drept nu am testat decat pe unul si ala cam vechi si vai de mama lui.

  10. #10
    Banned Master
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default salut!

    Am incercat cu openDBedit-3.0.6 dar ini apare Connecting to 192.168.1.65.
    Connected.
    Dreambox response: Login successful.
    Starting FTP transfer
    Transfer complete
    ** Sending file "/var/tuxbox/config/enigma/lamedb" **
    Starting FTP transfer
    Transfer aborted
    Error sending file "lamedb" to the Dreambox.
    Disconnecting.
    Disconnected.
    Unde gresesc?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai grija ca setarile pe care incerci sa le transferi sa fie in versiunea corecta

    lamedb = enigma˛ (type-3)
    services = enigma (type-2)

    pentru a alterna intre cele doua versiuni in OpenDBedit accesezi meniul Tools, optiunea Switch between........... + Save!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top