Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by Satyca View Post
    Cum pot pune mai multe jocuri pe acest receptor ?
    Nu poti .... ! Numai softul original avea parca 3 jocuri .

  2. #2
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by Satyca View Post
    Multumesc frumos.Ai incercat sa il conectezi la internet?
    La mine a functionat in teste ! Am mai spus asta ... acasa nu pot sa-l foloses fiindca nu am net ! Tu ai testat functionarea sa pe net ? Ti-am dat instructiuni in acest sens .

  3. #3
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by Satyca View Post
    Cu scuzele de rigoare dar nu miai trimis mie date despre setari,dar nu ma supar dacamai le trimiti inca o data ,cu multumirile de rigoare.Intradevar mai ajutat dar cu chestia cu sr-ul mic.
    Imi cer scuze ai dreptate , nu tie ti-am raspuns ... ! Dar in topicul cu Globo este o postare care te poate ajuta si pe tine .... http://forum.paytv.ro/showpost.php?p...postcount=1670 !
    Pentru eventuale detalii ... mai citesti despre el si apoi revii cu probleme concrete !

  4. #4
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by Satyca View Post
    Spunemi cumva daca trebuie scimbata data si ora la receptor sau la router?. Multumesc anticipat
    NU ... nu are a face cu asa ceva ... !? Trebuie sa fii pe canalul pe care il vizionezi si care corespunde serverului .... serverul trebuie sa fie setat activ in permanenta . De obicei se seteaza cate un port pentru fiecare provider ... la serverele newcamd care reprezinta mai multe pachete . Eventual detaliaza un pic care au fost mesajele pe ecran care ti le-a dat receptorul in timpul conexiunii ... . Cand aceasta se realizeaza cu succes se obtine o continuitate a mesajelor intre receptor si server .

  5. #5
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by Satyca View Post
    Am setat port 1 pt toti providerii ,cred ca asta este problema.DE ex:daca decodeaza n provider si x provider trebuie cite un port pt fiecare.
    Pai in general acolo se cam trec porturile ... 6001 , 6002 , 6003 , etc . Cam asa trebuie sa ai si tu in setari ... fiecare server/provider - un port ... !

  6. #6
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by Satyca View Post
    Mai am o intrebare ?La serverul luat de pe net apare si CAID iar in setarile receptorului nu este.Are vreo importanta cai-dul.Multumesc Anticipat si iti multumesc frumos pt ajutor.
    Nu ... in receptor nu este cazul ... . Este importanta doar conexiunea corecta cu serverul pe portul respectiv . In rest , comunicatia intre server si receptor asigura si recunoasterea CAID-urilor .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare, am si eu un opticum 7100 cxe, pe newcamd merge fara probleme, dar pe cccam a reusit cineva sa il faca sa mearga? Am un dm cu cccam pe el si am vrut sa fac opticum client, am introdus setarile cu avserversettings dar nu se conecteaza la server nici de afurisit, inclin sa cred ca e ceva legat de aceea deskey care apare in setarile de newcamd si care ramane ca optiune si daca setezi emulatorul pe cccam ( cred ca daca as pune cardul in newcs atunci s-ar loga la cardul local), am intrebat acum ceva vreme si pe forumul globo-opticum.org, dar nici acolo nimeni nu a spus nimic.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by Satyca View Post
    Salut. Si eu sunt tot la nivel de teste,am reusit cu newcamd dar pe cccam nu gasesc de unde pot lua o adresa de server ca sa testez.Mai multe despre opticum poti afla de la CIPAUL66,pe mine tot el ma ajutat.Dai un pm si o sa te ajute.
    Salutare, daca vrei un cont pe server de cccam iti fac eu la mine in Dm, sa mai testezi si tu ca eu deja m-am plictisit ca nu imi iese

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top