Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: Pentru Fanta

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Europa
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Wink Pentru Fanta

    Am un prieten are abonament la DigiTv si nu-i mai merge receptorul s-a stricat(noi nu locuim in tara ).Eu sint abonat la Max,mi-am cumparat un receptor profesional ce merge toate tipurile de decodificare ,adica are incorporat un cam pentru toate smartcardurile,bine inteles sa fii abonat la o retea.Toate merg numai smartcardul de la Digi nu merge,dar il citeste.Baiatul vrea sa ia un alt receptor de aici cu modul cam in nagravizion si vreau sa stiu daca merge. Multumesc Fanta.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cartela DIGI functioneaza doar cu receiverul cu care este imperecheata....slabe sanse sa o faci sa functioneze in alt receiver....Cel mai bine apelati la rudele din tara sa mearga cu receiverul sa-l inlocuiasca la una din casieriile RCS-RDS.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Europa
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by djsorin View Post
    Cartela DIGI functioneaza doar cu receiverul cu care este imperecheata....slabe sanse sa o faci sa functioneze in alt receiver....Cel mai bine apelati la rudele din tara sa mearga cu receiverul sa-l inlocuiasca la una din casieriile RCS-RDS.
    Nu baiatul nu mai vrea receptor de la Digi ,el vrea sa-si ia unul profesional chiar pina in 500 euro,daca nu rezolva problema sint putine sanse sa ramina la acest DTH.Eu nustiu dece astea de la Digi nu vind numai smart cardul,cum sint celelante DTH-uri ,asa este peste tot,unul care isi poate permite isi cumpara un receptor de care ii convine.Eu cred ca este in avantajul lui digi deja ei au oproblema mare cu receptoarele.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vicu432 View Post
    ....mi-am cumparat un receptor profesional ce merge toate tipurile de decodificare ,adica are incorporat un cam pentru toate smartcardurile,bine inteles sa fii abonat la o retea.Toate merg numai smartcardul de la Digi nu merge,dar il citeste.....
    Nu ne zici si noua ce Receptor Profesional ai? Pare a fi foarte tare dupa cum
    spui. Noi ne chinuim aici in Romanica cu ceva Kathy-uri si Dreamuri HD.
    Daca ai o solutie mai buna spune-ne si noua.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Europa
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satlex View Post
    Nu ne zici si noua ce Receptor Profesional ai? Pare a fi foarte tare dupa cum
    spui. Noi ne chinuim aici in Romanica cu ceva Kathy-uri si Dreamuri HD.
    Daca ai o solutie mai buna spune-ne si noua.
    Eu am un Clarke Tech HD Combo adica e si satelitar si terestru http://www.teknodigital.it/scheda.asp?ld=169

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vicu432 View Post
    Eu am un Clarke Tech HD Combo adica e si satelitar si terestru http://www.teknodigital.it/scheda.asp?ld=169
    asta ? http://www.clarketech.altoma.biz/pro...ryid=9&lang=en

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vicu432 View Post
    Nu baiatul nu mai vrea receptor de la Digi ,el vrea sa-si ia unul profesional chiar pina in 500 euro,daca nu rezolva problema sint putine sanse sa ramina la acest DTH.Eu nustiu dece astea de la Digi nu vind numai smart cardul,cum sint celelante DTH-uri ,asa este peste tot,unul care isi poate permite isi cumpara un receptor de care ii convine.Eu cred ca este in avantajul lui digi deja ei au oproblema mare cu receptoarele.
    iar ai inceput cu delirurile ? ce carduri ai incercat si iti merg in megareceptorul ala ?

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Europa
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    iar ai inceput cu delirurile ? ce carduri ai incercat si iti merg in megareceptorul ala ?
    Domnul meu eu am pus o intrebare daca se poate sau nu.Cred ca putem sa vb.un pic mai civilizat daca se poate bineinteles.Nu intelegi ca baiatului i sa stricat receptorul asta este al doilea care il cumpara,s-a saturat si el sa dea banii pe nimicuri.Nustiu dece vi sa parut atit de stranu cind v-am zis de receptorul care il am se gaseste in comert probabil la noi inca nu au ajune.Sint de fabricatie nemteasca.Si cine isi permite poate sasi cumpere orsicine.Mai bine sa mai cititi o data ce am zis dupa aia sa va spuneti parerea nu sa jicniti oamenii asa cum va sta bine.Va rog frumos.

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Daca prietenul tau vrea Digi, atunci ii trebuie receptorul oferit de ei, nu un altul.
    2. Receiverul tau e departe de unul profesional, dar oricum, nu dispera! Toti am inceput cu solutii mai subtiri ... Oricum, welcome to the club!

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vicu432 View Post
    Domnul meu eu am pus o intrebare daca se poate sau nu.Cred ca putem sa vb.un pic mai civilizat daca se poate bineinteles.Nu intelegi ca baiatului i sa stricat receptorul asta este al doilea care il cumpara,s-a saturat si el sa dea banii pe nimicuri.Nustiu dece vi sa parut atit de stranu cind v-am zis de receptorul care il am se gaseste in comert probabil la noi inca nu au ajune.Sint de fabricatie nemteasca.Si cine isi permite poate sasi cumpere orsicine.Mai bine sa mai cititi o data ce am zis dupa aia sa va spuneti parerea nu sa jicniti oamenii asa cum va sta bine.Va rog frumos.

    continui ... te-am intrebat ceva : Ce carduri merg in receptorul tau de fabricatie nemteasca ?

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O fi mergand cu Visa , Maestro , iti ia banii de abo la orice DTH automat !

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Europa
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    continui ... te-am intrebat ceva : Ce carduri merg in receptorul tau de fabricatie nemteasca ?
    Eu am abonament la Akta, deci imi merge smartcardul in viacces.Pt ca cei de la Akta iti dau smartcardul daca numai acesta il doresti .,Esti abonat iti iei receptorul care iti place,pt. ca al meu este si in HD.
    Last edited by Vicu432; 2nd September 2008 at 20:41.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top