Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: cccam

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy cccam

    salut am gbox pe un dm500 si vreau sa instalez un cccam pe alt dm500 care il am se poate sa mearga pe aceias linie de internet am internet de romtelecom si router edimax ,va rog sa imi spuneti cum sa fac conf pentru cccam mai amanuntit va rog salut

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    salut am gbox pe un dm500 si vreau sa instalez un cccam pe alt dm500 care il am se poate sa mearga pe aceias linie de internet am internet de romtelecom si router edimax ,va rog sa imi spuneti cum sa fac conf pentru cccam mai amanuntit va rog salut
    CCcam ia de la gb0x, dar invers nu se poate. Problema a mai fost discutata pe aici destul de explicit. Poti folosi in CCcam.cfg o linie de genul:
    G: pass_CCcam IP_DM800 port_CCcam pass_gb0x IP_DM7020 port_gb0x
    si in cwshare.cfg una cam asa:
    D: { IP_DM800 { port_gb0x port_CCcam { pass_CCcam { A1 A1 }}}}

  3. #3
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred ca se refera la gbox lagat la cccam ci la linia de internet folosita pt ambele.
    CCCam de regula foloseste portul 12000 pentru clientii legati la serverul tau. Asta se poate seta din 'cccam.cfg-server listen port", asa ca e de ajuns sa faci port fwd la acest port catre ip-ul dreamului pe care vei pune cccam.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy cccam

    da cccam vreau sa il pun pe alt receptor dm500 separat de cel cu gbox cum il leg la pc nu am numai o intrare pentru cablu crosower ?

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    prin switch ( eventual cel incorporat in router )

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    da cccam vreau sa il pun pe alt receptor dm500 separat de cel cu gbox cum il leg la pc nu am numai o intrare pentru cablu crosower ?
    Dreamul cum il ai legat la net?Dupa ce scrii tu, se pare ca il ai prin calculator, te-ai complicat degeaba.Iti cumperi un swich, si legi la el calculatorul si cele 2 dreamuri.Esti atent ce ip-uri le pui si le configurezi pe rand cu calculatorul.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Red face

    Quote Originally Posted by julius6 View Post
    Dreamul cum il ai legat la net?Dupa ce scrii tu, se pare ca il ai prin calculator, te-ai complicat degeaba.Iti cumperi un swich, si legi la el calculatorul si cele 2 dreamuri.Esti atent ce ip-uri le pui si le configurezi pe rand cu calculatorul.
    mersi asa o sa fac o sa cumpar un swich si o sa incerc sa configurez

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am incercat, fara sa insist , cu gbox pe 500 si cccam pe 800 . pe 500 cu cablu de retea si pe 800 cu wireless. se cam incaierau intre ele . adica nu am reusit sa le fac pe amndoua sa mearga in acelasi timp . as fi curios totusi de o rezolvare .

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    eu am incercat, fara sa insist , cu gbox pe 500 si cccam pe 800 . pe 500 cu cablu de retea si pe 800 cu wireless. se cam incaierau intre ele . adica nu am reusit sa le fac pe amndoua sa mearga in acelasi timp . as fi curios totusi de o rezolvare .
    Ce ai legat la 800 pentru wireless?AP, sau altceva?
    Cum se incaierau?Eu am avut doua 500 si cateva calculatoare la acelasi router (romtelecom) si nu am avut nici o problema.Am pus la fiecare ip, de genul 10.0.0.x.Daca le-ai lasat sa le aloce routerul ip-uri, s-ar putea de aceea sa se incaiere.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top