Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Ajutor

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor

    Oamenilor,am o problema si nu o pot rezolva singur,poate ma ajuta cineva.
    Problema este asa:am 2 placi ss2,prima ce am cumparato m-ai de mult.merge perfect,pe pachetul de la placa care merge(este vorba de gasirea programelor)scrieIGITAL_SAT_RECEIVER SKySTAR 2 TV si are un tuner mare pe care scrie:TECHNISAT DAS ORIGINAL,deci recapitulez-cumparat,montat in PC,am bagat CD am facut instalarea,a gasit programele(cu ALTDVB,PROGTV,egalcare-FUNCTIONEAZA perfect).
    Acum problema:de cateva luni am cumparat a doua placass2 si pe pachet scrie:SKySTAR 2 TV-PCI-karte für digitalen-empfang,si placa nu are acel mare tuner,de fapt nu are deloc.
    Bagat in PC (ca am 2 -2GHz-),CD inauntrul totul facut cum trebuie,dar cand dau sa caute programe(1 grad west-de exemplu)nu gaseste nimic-i-mi scrie NO SIGNAL,pe ASTRA gaseste cateva si gata.
    Am incercat cu cel vechi ss2-merge PERFECT,am incercat cu un WINTV nova-SE2 -merge perfect.
    L-am dus napoi ,m-ia dat altul crezind ca este defect ,pe dracu este la fel,atunci am vazut ca nu are acel mare tuner si este m-ai scump-70 euro-vechiul a costat 59,90eu.
    Nu stiu ce poate sa fie?Mentionez :acelas PC merge cu ss2 vechiul,acelas pc merge cu WINTV-egal este altdvb,prog tv......
    Poate ma ajuta cineva ca am inebunit in fata PC.
    Problema este numai cu acest tip de placa ss2(modelul vechi cu mare tuner nu se m-ai gaseste sa cumperi).
    Multumesc anticipat(SLAman si altora)

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai mult ca sigur ca cea de a 2-ua pl. ss2 este ultima revizie v2.8a , citeste topicurile legate de aceasta placa (stiu ca are ceva probleme si singura in sistem , dar 2 cum zici ca ai pe sistem).
    Vezi in "Device Manager" daca nu cumva ai probleme cu cele 2 , stiu ca trebuie sa-ti apara ca o pl. de retea (in cazul tau ar trebui sa ai 2-ua).
    Si nu in ultimul rand incearc-o singura (pe cea de a 2-ua) pe sistem si vezi cum merge , eventual sa o instalezi pe 1-ma dupa ce vezi cum iti functioneaza pl. a 2-ua (mai scumpa).

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigi-sat View Post
    Oamenilor,am o problema si nu o pot rezolva singur,poate ma ajuta cineva.
    Problema este asa:am 2 placi ss2,prima ce am cumparato m-ai de mult.merge perfect,pe pachetul de la placa care merge(este vorba de gasirea programelor)scrieIGITAL_SAT_RECEIVER SKySTAR 2 TV si are un tuner mare pe care scrie:TECHNISAT DAS ORIGINAL,deci recapitulez-cumparat,montat in PC,am bagat CD am facut instalarea,a gasit programele(cu ALTDVB,PROGTV,egalcare-FUNCTIONEAZA perfect).
    Acum problema:de cateva luni am cumparat a doua placass2 si pe pachet scrie:SKySTAR 2 TV-PCI-karte für digitalen-empfang,si placa nu are acel mare tuner,de fapt nu are deloc.
    Bagat in PC (ca am 2 -2GHz-),CD inauntrul totul facut cum trebuie,dar cand dau sa caute programe(1 grad west-de exemplu)nu gaseste nimic-i-mi scrie NO SIGNAL,pe ASTRA gaseste cateva si gata.
    Am incercat cu cel vechi ss2-merge PERFECT,am incercat cu un WINTV nova-SE2 -merge perfect.
    L-am dus napoi ,m-ia dat altul crezind ca este defect ,pe dracu este la fel,atunci am vazut ca nu are acel mare tuner si este m-ai scump-70 euro-vechiul a costat 59,90eu.
    Nu stiu ce poate sa fie?Mentionez :acelas PC merge cu ss2 vechiul,acelas pc merge cu WINTV-egal este altdvb,prog tv......
    Poate ma ajuta cineva ca am inebunit in fata PC.
    Problema este numai cu acest tip de placa ss2(modelul vechi cu mare tuner nu se m-ai gaseste sa cumperi).
    Multumesc anticipat(SLAman si altora)
    Vezi ca am patit ceva asemanator si eu.Am in PC SS2 PCI,si vroiam sa incerc un SS2 USB.Pana nu l-am dezinstalat pe primul nu am putut face nimica.Dupa dezinstalare a mers la fel ca pe Laptop (asta vroiam sa testez).La revenira la loc,din nou dezinstalare la cel pe USB si instalare din nou al celui pe PCI.Poate ai noroc.Incearca sa dezinstalezi pe primul.
    .

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mayerling,nu am ce sa desinstalez,ca PC l-am asamblat astazi si imediat am incercat cu ce mai recenta(scumpa) care nu a mers si pe alte PC-uri(am m-ai incercat si alta data dar m-am plictisit atunci si acum am putin timp si am asamblat un nou PC si am zis hai sa incerc din nou,nu pot sa i-mi dau seama ce este.
    Lupull,daca montez placass2 cea veche si caut canale cu ea merge,atunci scot placa veche si montez cea noua merge, i-mi descide canalele ,dar nu pot sa caut canale cu cea noua.
    Nu stiu daca m-am facut intales,dar stiu ca deja toato treaba ma inerveaza,ce dracu nu au lasat versiunea veche.
    Inorce caz va multumesc de raspuns.

  5. #5
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Ca sa fie mai clar,
    Ce ver este placa veche ?
    Ce ver este placa noua ?
    Ce varianta de driver ai instalat ?
    Daca cea noua este ver 2.8x, pune driverele (tip WDM). de pe cd-ul primit odata cu placa, si foloseste Dvbviewer.

    Sau

    Instaleaza driverele BDA si incearca din nou.
    Daca functioneaza e ok, scoti placa noua si pui placa veche.
    Daca placa veche functioneaza, cu driverele celei noi, ramai la configuratia asta si folosesti o singura placa in PC.
    Daca placa veche nu functioneaza, cu driverele celei noi, atunci nu poti folosi decat o singura placa, dar numai cu driverele cu care a venit.

    P.S.
    Am observat ca dvbviewer recunoaste mai multe placi, de asta recomand sa incerci cu el.

    BAFTA

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigi-sat View Post
    Mayerling,nu am ce sa desinstalez,ca PC l-am asamblat astazi si imediat am incercat cu ce mai recenta(scumpa) care nu a mers si pe alte PC-uri(am m-ai incercat si alta data dar m-am plictisit atunci si acum am putin timp si am asamblat un nou PC si am zis hai sa incerc din nou,nu pot sa i-mi dau seama ce este.
    Lupull,daca montez placass2 cea veche si caut canale cu ea merge,atunci scot placa veche si montez cea noua merge, i-mi descide canalele ,dar nu pot sa caut canale cu cea noua.
    Nu stiu daca m-am facut intales,dar stiu ca deja toato treaba ma inerveaza,ce dracu nu au lasat versiunea veche.
    Inorce caz va multumesc de raspuns.
    Cu dezinstalare si reinstalare m-am referit,ca asa am inteles ca ar fi in acelasi PC.Poate am inteles gresit.
    Dar cum bine spune @Un_Q_,instaleaza fiecare placa cu softul cu care a venit,nu le amesteca unul cu celalat,ca poate de aici se trage totul.
    Ai incercat cu acelasi driver si soft de pe CD,pentru ambele placi sau ai folosit pe fiecare cu CD-ul lui original ?
    .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default eu am ss hd2

    si eu am de cateva zile o placa ss hd.Merge beton fara sa intre in conflict cu tuner-ul clasic(un Leadtek).Nici eu nu am tuner pe placa la fel ca la tine.Oare cum o functiona?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top