Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default dreambox 500+ cum schimbi cheile...?

    salut...
    Am un Dreambox 500+ original cu Gemini...insa la tara unde locuiesc nu am deocamdata internet ca sa pot face sharring....si probabil ca cel mai curind abia dial-up as putea pune.Am observat ca pe 16E si 13E cu MGCAMD si cheile corecte decodeaza pentru o scurta perioada insa pe parcurs incepe "freezul".
    Poate cineva sa-mi dea un exemplu de "set-up" corect de decodare fara conectie la internet?
    Exista vreun program cu care se poate edita cheile in Dream 500+?

    Merci pentru ajutor...

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu cccam sau cu mgcam sau cu scan sau orice alt cam la zi si iei tot la zi Hacksat Keydownloader V9a

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    cu cccam sau cu mgcam sau cu scan sau orice alt cam la zi si iei tot la zi Hacksat Keydownloader V9a
    Fara conexiune la net?

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu protocol FTP ( Programe : TotalCommander / DreamboxControlCenter / client dedicat ex.putty ) pui key noi in /var/key prin ethernet de pe PC .

  5. #5
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hackoo View Post
    Fara conexiune la net?
    'Poi, el ce chei vrea sa bage? Cheia sol, cheile de la valiza cu care-a plecat militar? Io cre'ca tot de pe undeva de pe net le ia p'alea de vrea sa le bage, ca nu i le-o trimite fro matusa cu prioripostu'. Ha?
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din moment ce scri aici pe forum inseamna ca ai acces la internet de undeva (servici,internet cafe,...) .Le poti lua de pe net si acasa le bagi in dream (var/keys si var/scce ) . Este plin netul de keys pt. dream

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top