Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Digi 2 LNB

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Hunedoara
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Question Digi 2 LNB

    Buna,ma scuzati pt intrebarile care pot parea stupide (newbie) doresc cam asa ceva : Vreau sa stiu tot ce trebuie sa cumpar pentru receptia DIGI cu 2 lnb care sa fie indreptate care Astra si Intelsat.. se poate asa ceva? Daca da va rog sa imi faceti si mie o lista cu tot ce trebuie cumparat. Multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    crisana
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by trixyt View Post
    Buna,ma scuzati pt intrebarile care pot parea stupide (newbie) doresc cam asa ceva : Vreau sa stiu tot ce trebuie sa cumpar pentru receptia DIGI cu 2 lnb care sa fie indreptate care Astra si Intelsat.. se poate asa ceva? Daca da va rog sa imi faceti si mie o lista cu tot ce trebuie cumparat. Multumesc
    Salut. Se poate receptiona Intelsat(1 vest) si Hotbird(13 est) si ai nevoie de:
    - 1 lnb;
    - comutator diseq 2.1;
    - suport pentru 2 lnb;
    - mufe F. Pe toate le gasesti printre alte magazine la tehnic b. Pret aprox. 30 lei.
    http://www.tehnicb.ro/
    Last edited by krypo73; 27th August 2008 at 19:35.
    debian,vu uno, T90,2xdigi, tivusat,freesat.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Hunedoara
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by krypo73 View Post
    Salut. Se poate receptiona Intelsat(1 vest) si Hotbird(13 est) si ai nevoie de:
    - 1 lnb;
    - comutator diseq 2.1;
    - suport pentru 2 lnb;
    - mufe F. Pe toate le gasesti printre alte magazine la tehnic b. Pret aprox. 30 lei.
    http://www.tehnicb.ro/
    Astra 1F nu se poate? Ma intereseaza receptionarea canalelor germane pro7,sat1,viva etc..

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by trixyt View Post
    Astra 1F nu se poate? Ma intereseaza receptionarea canalelor germane pro7,sat1,viva etc..
    pentru Astra 1F pentru zona ta iti trebuie o antena mai mare de 120cm si cu lnb-ul Astra in focar principal

    uitate pe harta: http://www.lyngsat-maps.com/maps/astra1f_vpf.html

    iar pro7 si sat1 sunt pe Astra 1L tot pe 19.2 unde e si Astra 1F care are semnal mai puternic.
    eu am testat odata cu antena digi de 80cm Astra iar rezultatele sunt foarte slabe: merge foarte la limita cand nu e innorat.

    iata Astra 1L: http://www.lyngsat-maps.com/maps/astra1l.html

    P.S.: RTL, ZDF, ARD, RTL2 il ai si pe hotbird, care intra mult mai bine decat Astra.
    Last edited by szili_boy; 27th August 2008 at 21:23.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Hunedoara
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by szili_boy View Post
    pentru Astra 1F pentru zona ta iti trebuie o antena mai mare de 120cm si cu lnb-ul Astra in focar principal

    uitate pe harta: http://www.lyngsat-maps.com/maps/astra1f_vpf.html

    iar pro7 si sat1 sunt pe Astra 1L tot pe 19.2 unde e si Astra 1F care are semnal mai puternic.
    eu am testat odata cu antena digi de 80cm Astra iar rezultatele sunt foarte slabe: merge foarte la limita cand nu e innorat.

    iata Astra 1L: http://www.lyngsat-maps.com/maps/astra1l.html

    P.S.: RTL, ZDF, ARD, RTL2 il ai si pe hotbird, care intra mult mai bine decat Astra.
    Uite ce scrie pe site-ul oficial http://www.ses-astra.com/business/en...ra1l/index.php

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by krypo73 View Post
    Salut. Se poate receptiona Intelsat(1 vest) si Hotbird(13 est) si ai nevoie de:
    - 1 lnb;
    - comutator diseq 2.1;
    - suport pentru 2 lnb;
    - mufe F. Pe toate le gasesti printre alte magazine la tehnic b. Pret aprox. 30 lei.
    http://www.tehnicb.ro/
    salut eu sunt abonat focus sat daca as cumpara ce ai spus tu as putea receptona programele tv de pe satelitul hotbird ? Locuiesc in craiova. sau daca nu se poate hotbird ce alt satelit se poate receptiona in afara de THOR. as vrea totusi hotbird. astept raspuns. merci mult
    salutare
    separe ca langa satelitul Thor se poate pune decat Sirus.

    sau si mai tragic pt mine, antena focus sat fiind mica nu se poate pune suport pt 2LNB-uri, pt aceasta imi trebuie o antena de 0.8/0.9 m. am dreptate?
    astept sa ma lamuresti
    merci
    Last edited by turtle2008; 30th August 2008 at 13:01.

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimbi antena cu una mai mare ( 1,2 m ) si pui motor hh .

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    undeva pe Terra
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by turtle2008 View Post
    salut eu sunt abonat focus sat daca as cumpara ce ai spus tu as putea receptona programele tv de pe satelitul hotbird ? Locuiesc in craiova. sau daca nu se poate hotbird ce alt satelit se poate receptiona in afara de THOR. as vrea totusi hotbird. astept raspuns. merci mult
    salutare
    separe ca langa satelitul Thor se poate pune decat Sirus.

    sau si mai tragic pt mine, antena focus sat fiind mica nu se poate pune suport pt 2LNB-uri, pt aceasta imi trebuie o antena de 0.8/0.9 m. am dreptate?
    astept sa ma lamuresti
    merci
    antena trebuie shimbata,restul e cum a spus krypto

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboylszj View Post
    antena trebuie shimbata,restul e cum a spus krypto
    intra pachetul prosieben de pe astra eu le prind cu o antena de 90 zona galati

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top