Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default Sharing from another Dreambox


    I already have a DM500S that is in my main Room. I have got a paid Cline from a local guy and I get Hotbird + many satellites on it This sharing is via CCcam. Thus, as per my little knowledge, it gets the keys from a CCcam server

    Recently, I purchased another DM600PVR and very shortly I am going to install PLi image onto it. This also has a built-in CCcam in it

    Can anybody tell me how can I use the CCcam from my existing DM500 so that I can view channels on my DM600PVR -- of course, without paying anything extra

    What I believe is that some "Server" needs to be enabled on DM500 and some Client needs to be run on DM600PVR

    Can anybody help me out that is this really possible or not And if this is possible, then how can we do it

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ******ver dont give reshare, so you cannot give reshare level to another box... its bussiness m8

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    well, since you are using the same IP from your router, you can simply put the same cccam.cfg to your second box. of course they will notice multiple channel being viewed at the same time, lol. so the risk is yours.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boknoy_ph View Post
    well, since you are using the same IP from your router, you can simply put the same cccam.cfg to your second box. of course they will notice multiple channel being viewed at the same time, lol. so the risk is yours.
    WOW ....... ............ I think I will take this risk

    Can you please tell me that does CCcam work on port forwarding I mean just like GBox we needed to forward a port to our DM; does the same rule apply for CCcam also

    This is beacuse that if this is like this, then I need to forward those ports to my DM600PVR also

    Thanks for the replies

  5. #5
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    you only need to port forward IF you are going to SERVE a card, otherwise, there's no need to open up any.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boknoy_ph View Post
    you only need to port forward IF you are going to SERVE a card, otherwise, there's no need to open up any.
    Does this means ...... suppose I am getting 346 Cards on my DM through sharing ..... Can I SERVE this to anybody else also I mean anybody else can connect to my DM and get those cards on his DM

    If yes, what can be the additional configuration needed for this Must be sort of a "CCcam Server"

  7. #7
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by francais_canada View Post
    Does this means ...... suppose I am getting 346 Cards on my DM through sharing ..... Can I SERVE this to anybody else also I mean anybody else can connect to my DM and get those cards on his DM

    If yes, what can be the additional configuration needed for this Must be sort of a "CCcam Server"
    NO, most paid servers do not allow another hop down the line, so you cannot reshare.

    the only option is for you to copy that cccam.cfg and use the same line at the same time. if it gets detected and your subscription cut, the risk is yours.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Here it is .....

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    191
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boknoy_ph View Post
    well, since you are using the same IP from your router, you can simply put the same cccam.cfg to your second box. of course they will notice multiple channel being viewed at the same time, lol. so the risk is yours.
    Hi

    how can someone can detect if you are using 2/3/..... times the cline?

    regards

  10. #10
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. they will see the IP
    2. if you have the same IP, they will see that you are watching multiple channels at the same time.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam sharing

    I believe the paid server wont allow you any reshare levels

    i can give u free cccam access. which part of the world are you from?

  12. #12
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    he's asking about using the same account on multiple DMs, not re-sharing.

    anyway.... give me a c line if you want to give it for free since i don't do sharing.... i only leech, lol.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default c line

    pls send me a pm to get your c line for free
    leech or no leech

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default sharing

    all 5 requests for cline have been replied to pls check ur inbox

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam


    The 5 members who messaged me for a cline pls do respond if the server is working for you and if it is how u find the server to be

    your kind reply is greatly appreciated

    By the way. My gbox is way better then my CCcam :P

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top