Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: ProTv HD

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Europa
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up ProTv HD

    ProTV HD va fi pe Sirius 4,8E,deja au transponderul lor in conax in care va intra la Max Tv .

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    moldova
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce date are acel tp?
    triax tsd 110, 1 w, 5 e

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Europa
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by dexter View Post
    ce date are acel tp?
    12284V27500.www.flysat.com/sirius4.php

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vicu432 View Post
    ProTV HD va fi pe Sirius 4,8E,deja au transponderul lor in conax in care va intra la Max Tv .
    poate si alte programe HD la max?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da de unde stiti ca va intra PRO TV HD pe satelit pe SIRIUS ? nu apare nik pe undeva.
    Last edited by maximov; 27th August 2008 at 21:10.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Europa
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximov View Post
    da de unde stiti ca va intra PRO TV HD pe satelit pe SIRIUS ? nu apare nik pe undeva.
    Pt. ca acolo are transponderul.Si din surse Max,de asta le au in conax acum,nu mai sint in power vu.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vicu432 View Post
    Pt. ca acolo are transponderul.Si din surse Max,de asta le au in conax acum,nu mai sint in power vu.

    ar fi fain sa fie asa cum zici tu desi nu prea imi vine a crede insa nu se stie, asteptam

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da antenutele nu fac nimic in acesta privinta ? concurenta are HD sub o forma sau alta ....

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    2,539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce HD să facă după mizeria de meci care a fost aseară? Cred că e cea mai de cacao transmisie pe care am văzut-o n ultimii 10 ani. Aveam impresia că mă uit la desene animate.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *Victor* View Post
    Ce HD să facă după mizeria de meci care a fost aseară? Cred că e cea mai de cacao transmisie pe care am văzut-o n ultimii 10 ani. Aveam impresia că mă uit la desene animate.
    Asa este, parca filmau cu camere cu lampi.

  11. #11
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default conax/via...

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    A deci cei care au cartele via ... mumu ProTV HD si invers cei care au cartele conax mumu TVR HD. Inca o data se vede treaba ca nai cu cine ... niste intelectuali.
    opresti conaxul pt protv si ti cu 50 ron o cartela tvr cu valabilitate nelimitata

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stie Careva Daca Diseara Meciul Este Hd?

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by micu_vali View Post
    Asa este, parca filmau cu camere cu lampi.
    Sa sti ca daca ar fi avut camere cu lampi adica cu tuburi electronice ar fi avut cea mai tare rezolutie.
    Ai vazut vreodata si sa fi ascultat muzica la un amplificator cu tuburi electronice?
    Cauta pe net si o sa vezi ce performante ofera inca echipamentele cu tuburi electronice.
    S-ar putea zice ca ar fi fost filmat cu telefonul mobil asa da.

  14. #14
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default hd

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Man ideea era alta, dar se pare ca nu ai prins-o. Pentru ca Akta e pe 3 sateliti ar putea face simulcript cu alte programe HD, dar ce te faci cand ProTV HD de exemplu baga doar cartelele conax ale Akta in baza lor de date, ca doar nu vor putea baga si cartelele Via ca nu se poate. Pentru cei care nu stiu TVR HD se vede cu cartela Akta petru ca cei de la TVR au bagat cartelele Akta in baza lor de date, lucru care se poate intampla si cu ProTV. Akta nu cred ca in viitorul apropiat o sa poata ridica pe un transponder propriu un program HD care sa fie codat si VIA si CONAX sa il vada tot abonatul. Asta am vrut sa zic mai sus.
    daca ai un receptor hd cu 2 cititoare uni.folosesti 2 carduri,conaxul de la akta pt pro si cartela tvr pe care dai 50ron.asta era ideea dar se pare ca ... .ca akta nu o sa ridice pe satelit un hd propriu,e posibil dar sincer nu cred ca vreun dth o sa ridice prea curind.nici chiar digi,atita timp cit luna asta nu au reusit,tinind cont de sezon si gsp,sa aduca receptoare suficiente,cu bani,fara pt citiva zeci de abonati hd...

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    spre marea noastra surprindere eu cred ca...primul rec HDTV cu pachet dedicat pentru RO va apare in magazinele Vodafone.
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top