Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Question skystar2 si vista, sunt disperat

    Va rog mult sa aveti rabdare si sa ma ajuti si pe mine.
    De 3 zile si 11111 restarturi nu reusesc sa imi fac placa sa mai mearga.in orice program as incerca sa vad ceva calculatorul imi ingheata insa nu se intamla acelasi lucru in momentul scanarii.ex:gaseste satelitii cu satfinder, intru in dvbdream si dau cautare, are semnal, salveaza lista dar dupa ce dau click pe orice canal merge timp de 2-4 secunde si s-a blocat.Mergea perfect pe fostul sistem athlon1600mhz,gforce9200 etc etc dar dupa ce am schimbat sistemul nici ca mai vrea.
    Acum am un athlon64 x2 5000+ la 2,6ghz placa video Gforce8600gts si placa de baza un gigabyte S-series (ga-m56s-s3) si 2gb ram in dual ch.
    Prima data am crezut ca e din cauza OS asa ca am scos viasta am bagat xp, nimic,dupa lungi instalari dezinstalari de drivere, am bagat toate versiunile pe care le-am gasit pt skystar2, pt placa video,nimic...
    Acum am instalat la loc vista intrucat s-a dovedit ca nu a fost windowsul de vina dar placa tot nu merge indiferent de combinatiile de drivere pe care le fac.
    Codecuri nu am bagat decat cyberlink si elecardul cu care se instaleaza placa.Va rog mult sa ma ajutati, va raman recunoscator, nu as vrea sa renunt la hobyul acesta, pentru asta mi-am schimbat sistemul si acum :rip:

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Giurgiu, Romania
    Posts
    225
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Muta-l in alt slot PCI ca ai conflict, ceva nu-i place...
    Asta este 99% cauza....
    Sau, poti cumpara un DM500S si ai incheiat cu toate problemele.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu dispun de banii astia acum asa ca tre so lungesc cu skystaru...referitor la pci am facuto si p'asta, am schimbato in alt slot pt ca citisem undeva pe net ca e posibil sa se supraincalzeasca de la placa video dar a fost in zadar efortul...
    merci pentru raspuns, sper sa te urmeze si altii

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La ce iti trebuie vista? Pune xp si nu ai probleme.
    Si apropos, eu nu posed dar am inteles ca pretul clonelor e undeva la 3 milioane si nu poti compara placa skystar cu dm500 fie el si clona.


    Bafta
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    arata si mie clona aia de 3 milioane
    cu xp am incercat si nu a facut la fel asa ca m-am intors la vista...

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci pentru efort, ideea e daca stiti totusi ce sa fac cu placa mea (
    referitor la clona, e interesant dar eu am un principiu..."dai un ban si..."...stiti voi, ramai fara el :P

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am hotarat sa cumpar un procesor pentru calcul vechi (era ars)si sa mut placa de unde am luato...nu as fi vrut sa fac asta dar nu am incotro
    Oricum in maxim 2 luni o sa imi cumpar un receptor HD cu linux pe el...va multumesc tuturor si daca mai aveti vreo idee o astept in continuare...

  8. #8
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am un sistem asemanator si nu am probleme. Eu folosesc ProgDVB si My teatre si totul e ok. Incearca sa o iei de la capat: ( dezinstalezi driverele, opresti pc, scoti placa ,pornesti fara placa,opresti, pui placa, repornesti ,instalezi drivere 440, restart, instalezi player,plugins) si ar trebui sa mearga. Sa nu instalezi drivere de pe cd cu care a venit placa , caci se blocheaza. Eu nu am instalat nici un fel de codecuri,se pare ca in driverele 440 ale placii sunt si codecurile necesare.
    Succes!
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    m-am m-ai gandit la o posibila cauza...se poate sa fie vinovat slotul pci-expres, pe vechiul sistem aveam pciuri normale...sau fac eu vre-o confuzie!?
    daca are cine sistem mai nou si a migrat ca si mine de la unul mai vechi sa imi zica
    Asta e placa de baza pe care o banbuiesc problematica:

    http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2316
    Last edited by nomercy; 31st August 2008 at 18:36.

  10. #10
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este exact modelul de placa Am2 pe care il am si eu. Placa SS2 se pune in una din cele doua sloturi Pci ( cele albe). La mine merge foarte bine cu Prog dvb Si cu My theatre.
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    te rog mult sa ma ajuti si pe mine daca zici ca avem aceeasi placa si skystar si de baza...spune-mi si mie ce versiuni de drivere ai bagat tu,directx,etc ca sa le caut pe net...codecuri nu am bagat nimic deci nu ar trebui sa fie vre-o problema d'aici
    incep sa cred ca e placa video...dar si aici am incercat vre-o 3 vers de drivere
    Ca un sumar asa am avut intr-o saptamana 3 Xpuri si 2 vista si drivere cu tonele...si ca sa fiu sigur ca nu e placa am imprumutat si de la cineva alt ss2 aceeasi revizie si se comporta la fel
    Last edited by nomercy; 1st September 2008 at 18:15.

  12. #12
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai instalat ultimul driver de la chipset-ul placii de baza? E foarte important, chiar daca nu iti apare nici un conflict. In afara de aia xp trebuie sa aiba neaparat sp2 cel putin, eventual instaleaza si net.framework cel putin versiunea 2 si posteaza apoi.


    Bafta
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    xpul e cu SP3 si are frameworkul integrat, updateurile sunt la zi...
    am schimbat si prin bios IRQul placii in speranta ca ar putea fi vre-un conflict dar tot mort ramane skaistaru.
    am pus si driverele placii de baza si nimic.
    Obs care sper sa starneasca idei si altora, placa nu e activata automat de progDvb si de multe ori selecteaza automat {BDA}nodevice, trebuie sa ii dau eu disable la BDA si enable la SS2



    In DvbDream nu am probleme cu detectarea placii si nici in DvbViewer
    Last edited by nomercy; 2nd September 2008 at 01:25.
    Skystar2 rev2.6 ,Ant 1,2 Al,actuator 24",pozitioner moteck V-Box II,Optibox CX PVR READY ...urmeaza si un receptor HD da' nu m-am hotarat inca ce model :P

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si ca sa se complice putin treaba dupa cateva incercari esuate de a porni 4fun-ul de pe hotbird unde aveam semnal mare de obicei acum era semnal 20% indiferent de cum mutam de antena iar surpriza a aparut in device manager unde dragutul de win mi-a "sters" complet placa...nici un "scan for new device" nu a functionat...noroc ca am butonul de reset langa mine, deja l-am tocit
    Skystar2 rev2.6 ,Ant 1,2 Al,actuator 24",pozitioner moteck V-Box II,Optibox CX PVR READY ...urmeaza si un receptor HD da' nu m-am hotarat inca ce model :P

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top