Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Max Tv (problema cu 12265h27500)

    am receptor OPENTEL DCS 3000V (de la max tv ),dau scanare pe freg:12265h27500 si nu imi intra decat 2 programe de radio?
    stie cineva care e problema?de ce nu vad :boomerang,cartoon,minimax etc .toate sant pe aceasta freg.(am semnal 83 )

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bucuresti56 View Post
    am receptor OPENTEL DCS 3000V (de la max tv ),dau scanare pe freg:12265h27500 si nu imi intra decat 2 programe de radio?
    stie cineva care e problema?de ce nu vad :boomerang,cartoon,minimax etc .toate sant pe aceasta freg.(am semnal 83 )
    Sigur esti pe frecventa buna pt ca la o verificare pe lyngsat nu apare nici un program de radio http://www.lyngsat.com/packages/max.html
    Pe 12149 H apar 4 programe de radio dintre care 2 free.Iar daca ai mai multe lnb-uri sa verifici daca frecv.cautata de tine corespunde cu sirius 4.8 E.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da sant pe frec. buna am verificat de multe ori si am doar 1 singur lnb
    Last edited by bucuresti56; 26th August 2008 at 18:27.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bukowina
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bucuresti56 View Post
    da sant pe frec. buna am verificat de multe ori si am doar 1 singur lnb

    Schimba LNB-ul !
    19E+16E+13E+7E+5E+1V+4V+5V+7V-disecq+AMIKO alien+ DREAMBOX 500+ HH 2800 ( 45E -- 30W).

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    alte tp-uri de pe sirius iti merg corect?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    226
    Posts Thanks / Likes

    Default ok

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    alte tp-uri de pe sirius iti merg corect?
    ok...pune frecventa 12265... pe alt satelit (in meniu) si da scanare o sa iti intre toate programele..dupa care de la butonul sat alege ALL SATELLITE (TOTI SATELITI)
    asa am rezolvat mai multi clienti
    pur si simplu softul din rec nu primeste frecventa 12265.. pe sat sirius
    VuSolo2...VU+duo. digi/upc ..si instalez antene in Dublin..
    http://www.adverts.ie/showproduct.ph...=75301&cat=500

  7. #7
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai bine ne spui ce canale radio receptionezi


  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy linie sharing

    la mine merg toate canalele de la max de pe toate trasportorele zona timisoara

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bucuresti56 View Post
    am receptor OPENTEL DCS 3000V (de la max tv ),dau scanare pe freg:12265h27500 si nu imi intra decat 2 programe de radio?
    stie cineva care e problema?de ce nu vad :boomerang,cartoon,minimax etc .toate sant pe aceasta freg.(am semnal 83 )
    selecteaza alt satelit de ex:THOR si baga manual frecventa 12265h27500 si dai o scanare si o sa intre sigur toate programele de pe acest tp. Daca incerci sa bagi frecventa pe alt satelit vezi sa fie selectat LNB universal .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top