Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Thread: Diablo!

  1. #1
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Romania
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Diablo!

    Am incercat diablo versiunea 2.3 chiar acum dar nu deschide cana+digital nordic,ma ajutati si pe mine cu un soft actual,care sa deschida si pe 16e ,digitalb (albanezii)...Va multumesc mult

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    181
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate te ajuta asta:

    http://dll-ocx.com/underworld1.htm

  3. #3
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Romania
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Diablo!

    Salut nu imi arata camul,ca am diablo inauntru cu acest 1.29,in kathrein,inainte il vedea cu1.25,si vede dragonul dar diablo nu ,ciudat.Multumesc mult

  4. #4
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Romania
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Diablo!

    Am si eu o problema am incarcat camul diablo cu softul 1.29,si nu il vede kathreinul,spune:,,no cam available"si cu dragonul il vede kathreinul,si inca ceva cu softul 1.25 il vede ma lasa sa intru in meniul camului sa bag chei manual...Cine a avut sau are kathy si diablo,si poate sa ma ajute...Va multumesc mult

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor diablo wireless 2.2

    am un cam Diablo wireless 2.2 si nu reusesc sa fac update la ultimele versiuni de underworld sau stealth
    face upload data 100%, formateaza si dupa aia incepe si sterge fisiere de pe cam
    cand sterge fisierele TPS (emu\TPS3\TPS_DECR.BIN) se blocheaza si imi da "operation error"

    am incercat si cu format file system inainte de upgrade
    daca dau "restore Diablo Cam" imi face downgrade la versiunea 1.4 fara probleme
    Last edited by adi.stef; 26th August 2008 at 22:14.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default am rezolvat problema

    am reusit sa fac updat-ul pe alt calculator - p4 cu win xp sp 2
    de vina cred ca era windows xp sp3

    Quote Originally Posted by adi.stef View Post
    am un cam Diablo wireless 2.2 si nu reusesc sa fac update la ultimele versiuni de underworld sau stealth
    face upload data 100%, formateaza si dupa aia incepe si sterge fisiere de pe cam
    cand sterge fisierele TPS (emu\TPS3\TPS_DECR.BIN) se blocheaza si imi da "operation error"

    am incercat si cu format file system inainte de upgrade
    daca dau "restore Diablo Cam" imi face downgrade la versiunea 1.4 fara probleme

  7. #7
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Romania
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Diablo!

    Am rezolvat problema cu diablo cam acum il vede in karhrein,dar nu deschide nimic din ce mi-ai dat,imi trebuie un soft, acesta 129 dar la zi, asa este bun incarca acum il vede kathy,dar nu deschide nimic,din ce mi-ai dat acolo...Care ma ajuta cu un soft la zi pt diablo versiunea 2.3,care deschide canal + nordic digital in conax pe 1w thor si 16e pe eutelsat w2 pacetul digitalb(albanezi).Oricum multumesc frumos Pearl_Jam

  8. #8
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Romania
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Diablo!

    Merge acum am reusit sa i-au un 1.29underworls care deschide pe eutelsat w2,16e digitalb(albanezi),si HD ,dar nu imi deschide pe thor 1w cana+digital nordic.Iti multumesc mult Pearl_Jam.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ginoburian
    Ti-am comasat topicurile, ai deschis 4 cu acelasi subiect Diablo. Cand vrei sa raspunzi, apesi pe "Post Reply", te rog mult, ai umplut toata pagina cu Diablo si Digitalb.

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default Diablo HD?

    Quote Originally Posted by ginoburian View Post
    Merge acum am reusit sa i-au un 1.29underworls care deschide pe eutelsat w2,16e digitalb(albanezi),si HD ,dar nu imi deschide pe thor 1w cana+digital nordic.Iti multumesc mult Pearl_Jam.
    Iti merg albanezii HD cu Diablo 1.29?
    Eu stiu ca HD-urile de la albanezi nu merg.

  11. #11
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Romania
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Salut!

    1: Neser tv
    2:BBF
    3:Tirana Tv
    4:Super Sonic TV
    5:TVA
    6:National Geographic
    7:Nat Geo Wild
    8iscovery Channel
    9:History
    10:Sc,Discovery Science
    11:MGM
    12isney Channel
    13:XXX
    14:4-X
    Acesteea merg
    Nu merg insa Digitalb HD-1-4 si SuperSport HD-1-2

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gobi2000: Am eu Diablo 2.3. Daca imi spui ce ai nevoie de pe el se rezolva.

  13. #13
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce vreti voi nu se poate


  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costinitalia View Post
    ce vreti voi nu se poate

    am facut eu asta (iunie 200 - la www.duolabs.com -se plateste cu card

    http://www.satpimps.com/forum/showthread.php?t=84464

    sper sa mai mearga si acum

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nfsu
    costinitalia se referea la faptul ca nu poti folosi update-ul de mai multe ori (pentru a upgrada mai multe CAM-uri).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top