Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: 12.643 by Digi

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default 12.643 by Digi

    Salutare!

    De la achizitionarea pachetului Digi cu 1160, saptamanal se "pierd" programele de pe tp 12.643. Celelalte functioneaza ok, fara probleme majore. Dupa factory reset, revin si cele de pe 12.643. Totusi problema asta e deranjanta. Cum se poate scapa de ea (e cam greu sa-i explic prin telefon end-user-ului (mama) ce e cu factory reset si de ce nu mai sunt programele in ordine ulterior )?
    Precizez ca semnalul este de cca. 95 - 99 % pe toate tp-urile
    Multumesc...
    1.2 offset, 0.5 univ lnb, SAB 8010 DCI, H-H Strong 2100 DiSEqC 1.2, H 1160 by Digi

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ....toata lumea asteapta minune..de la un receptor de 1$ ciudat..foarte ciudat

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tara de Foc
    Posts
    678
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca SWDL de pe TP2 si scapi de problema. Procedura era descrisa pe aici pe undeva.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai antena si LNB de la Digi? Daca da, exista posibilitatea ca problema sa vina de la LNB ... schimba-ti LNB-ul

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am semnalat problema asta inca de acum 6 luni (pe cand aveam conserva 1) si m-a luat toata lumea la misto.
    Vine de la faptul ca daca esti pe TP1 si din varii motive pierzi pentru vreo 10 secunde semnalul, TP1 se suprainscrie cu frecventa de pe TP2 si nu mai poti face nimic, decat sa dai Factory reset.

    Eu inca astept acel miraculos update de la conserva ,cu care am fost amagiti de peste 6 luni. Update care sa faca sa dispara toate bugurile semnalate de la inceput si pana acum.

    Dar daca tot se vorbea pe aici ca ala si ala e neserios, si doar DIGITV isi respecta abonatii si ca e cel mai serios si cel mai tare din parcare...

    Atunci treaba asta cum pot sa o definesc??????
    Adica se stie de acest defect inadmisibil de peste jumatate de an si nu s-a facut nimic ca sa il remedieze. Macar sa seteze ei in conserva TP1 pe pozitia 2 si TP2 pe pozitia 1, dar cred ca solutia asta e prea grea pentru ei si necesita un efort prea mare din partea lor. Lasa ca o face prostu de abonat...

    Adrian.

  6. #6
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Z0ltan
    ....toata lumea asteapta minune..de la un receptor de 1$ ciudat..foarte ciudat
    Problema nu e de ... minune! ... se doreste doar sa functioneze

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Z0ltan
    ....toata lumea asteapta minune..de la un receptor de 1$ ciudat..foarte ciudat
    Niet minune! Doar sa functioneze! Dupa principiul (probabil invechit in acceptiunea unora) ca platesc serviciul/vreau sa beneficiez de el
    1.2 offset, 0.5 univ lnb, SAB 8010 DCI, H-H Strong 2100 DiSEqC 1.2, H 1160 by Digi

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sfetnic
    Incearca SWDL de pe TP2 si scapi de problema. Procedura era descrisa pe aici pe undeva.
    O sa mai incerc. Desi la incercarile anterioare m-am lovit de "refuzul" receptorului de SW Update.
    Tks...
    1.2 offset, 0.5 univ lnb, SAB 8010 DCI, H-H Strong 2100 DiSEqC 1.2, H 1160 by Digi

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk
    ai antena si LNB de la Digi? Daca da, exista posibilitatea ca problema sa vina de la LNB ... schimba-ti LNB-ul
    Ntzzz... Antena si LNB-ul sunt cele din semnatura... Care de altfel functioneaza impecabil pe alti sateliti/tp-uri chiar si in conditii meteo mai putin favorabile
    1.2 offset, 0.5 univ lnb, SAB 8010 DCI, H-H Strong 2100 DiSEqC 1.2, H 1160 by Digi

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in cazul nostru functionare = minunea ca atare!

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zmeura
    mr.razvan spune-ne si noua data softului din receptor.
    03.2005 este data softului (aproximativa)...
    1.2 offset, 0.5 univ lnb, SAB 8010 DCI, H-H Strong 2100 DiSEqC 1.2, H 1160 by Digi

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am doua,unul 1120 NA care sta si cauta softul...dar nu gaseste...celalalt este un 1160 NA ,care nu reactioneaza deloc la apasarea tastelor simultan.Ultimul software la ambeele este tot asa, din Martie.Daca cineva dintre voi a reusit zilele astea sa actualizeze sa spuna cum a facut-o.
    Mersi.

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zmeura
    Pai asta inseamna ca nu ai ultima versiune de software.Ultimul soft este din 30.06.2005 .Pune receptorul pe Tvr2 si apasa simultan butoanele "Channel" Up si Down de pe panoul frontal al receptorului.Daca le-ai apasat simultan receptorul se va restarta si va apare pe un fond albastru software update.Trebuie sa-l lasi destul de mult,se va restarta singur si porneste pe ultimul program pe care l-ai vizionat.
    Operatiunea asta sa o faci intr-un moment in care esti sigur ca nu vei avea intrerupere de semnal din cauza vremii urate.Daca nici asa nu se calmeaza schimba frecventa in 12640 si mai dai un scan pe aceasta frecventa.Si ultima solutie:ia un ciocan.Mare.
    Multumesc!
    Incerc si spun ce a iesit...
    1.2 offset, 0.5 univ lnb, SAB 8010 DCI, H-H Strong 2100 DiSEqC 1.2, H 1160 by Digi

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zmeura
    Pai asta inseamna ca nu ai ultima versiune de software.Ultimul soft este din 30.06.2005 .Pune receptorul pe Tvr2 si apasa simultan butoanele "Channel" Up si Down de pe panoul frontal al receptorului.Daca le-ai apasat simultan receptorul se va restarta si va apare pe un fond albastru software update.Trebuie sa-l lasi destul de mult,se va restarta singur si porneste pe ultimul program pe care l-ai vizionat.
    Operatiunea asta sa o faci intr-un moment in care esti sigur ca nu vei avea intrerupere de semnal din cauza vremii urate.Daca nici asa nu se calmeaza schimba frecventa in 12640 si mai dai un scan pe aceasta frecventa.Si ultima solutie:ia un ciocan.Mare.
    Incercat, stat 1/4 h, mers fara probleme up-date-ul.
    Softul acum este din 08.08.2005
    Sa vedem daca mai pierde programe...
    Multumesc
    1.2 offset, 0.5 univ lnb, SAB 8010 DCI, H-H Strong 2100 DiSEqC 1.2, H 1160 by Digi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top