Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Question Alt receiver pentru Dolce - se poate pune altceva?

    - Am abonament la dolce cu 2 receivere . As dori sa-mi schimb cel putin unu din ele cu altul in care sa poata fi bagata cartela lor.
    - Are cineva idee ce receiver (cat mai ieftin - nu Dreambox) pot cumpara si de unde care sa mearga cu o cartela dolce fara probleme ?

    - Doresc asa ceva pentru ca porcaria aia de Coship nu-mi permite sa sterg anumite programe din lista (ce nu le suport) si nici nu-mi permite sa le aranjez in ordinea preferintelor mele. Si cel mai mare dezavantaj este ca reglarea volumului prin telecomanda Dolce este foarte puturos (greoi ) astfel trebuind sa-l controlez din telecomnda tv-ului.
    De calitatea imaginii sunt destul de multumit asa ca nu am nevoie de recomandari gen DM sau alte chestii scumpe sau sa prin si alti sateliti.
    - Stiu ca Dolce interzice folosirea cartelei lor in alte receivere - dar da-i incolo ca nu-mi dau de ales.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by thorz View Post
    ...
    De calitatea imaginii sunt destul de multumit asa ca nu am nevoie de recomandari gen DM sau alte chestii scumpe sau sa prin si alti sateliti....
    DM 500 ti se pare scump? In cazul asta chiar nu mai stiu ce sa spun...

  3. #3
    Banned Master
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    pluto
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default Echosmart 791

    Quote Originally Posted by thorz View Post
    - Am abonament la dolce cu 2 receivere . As dori sa-mi schimb cel putin unu din ele cu altul in care sa poata fi bagata cartela lor.
    - Are cineva idee ce receiver (cat mai ieftin - nu Dreambox) pot cumpara si de unde care sa mearga cu o cartela dolce fara probleme ?

    - Doresc asa ceva pentru ca porcaria aia de Coship nu-mi permite sa sterg anumite programe din lista (ce nu le suport) si nici nu-mi permite sa le aranjez in ordinea preferintelor mele. Si cel mai mare dezavantaj este ca reglarea volumului prin telecomanda Dolce este foarte puturos (greoi ) astfel trebuind sa-l controlez din telecomnda tv-ului.
    De calitatea imaginii sunt destul de multumit asa ca nu am nevoie de recomandari gen DM sau alte chestii scumpe sau sa prin si alti sateliti.
    - Stiu ca Dolce interzice folosirea cartelei lor in alte receivere - dar da-i incolo ca nu-mi dau de ales.
    Ia legatura cu Horatyu.el e expertul...

  4. #4
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ecosmart. cu unele smecherii, poti vedea si dolce si alte programe.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Brasov-Brasso-Kronstadt
    Posts
    622
    Posts Thanks / Likes

    Default

    echolite / smart ... dar programele cu rusini nu se vad ...
    4w,1w,5e,13e - humax II (triax 1.1m)
    39e - dm7020, echo790 (0.85m) BV
    2 coship-uri dolce in dulap

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Echosmart am testat eu si merge prin introducerea BK-ului in meniul receptorului ; incearca sa pui aceasta intrebare si la sectiunea Receptoare Globo , nu am probat dar poti afla amanunte de acolo , am inteles ca merge si pe aceste modele .
    De un singur aspect trebuie sa tii cont : daca periodic nu introduci card-ul in Coship , risti sa se dezactiveze iar singura solutie este sa suni la 930 si sa ai o poveste temeinica ca sa-i aburesti . Dar acest fapt nu trebuie sa te descurajeze : ai avantajul sa cresti numarul receptorelor - de exemplu pe al doilea card sa mergi cu varianta 1 x Echosmart 791 + (cel putin) 1 x Echosmart 771 , sau modelele asemanatoare Globo / Opticum legate prin cablu null-modem .
    Succes !

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru raspunsuri . Chiar mi-au fost de ajutor. O sa incerc sa-mi cumpar un echosmart (sa-l am acasa) si un coship il duc la tara (cand ma duc acolo , bag cartela si... am cablu "moca" si acolo ... decat sa ma mai car cu tot receiverul dupa mine ).
    Multumesc in special Horatyu si Val pentru cele mai explicite raspunsuri.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apropo . Io as putea sa-mi cumpar de la mine din zona, (Bucuresti) de pe mondoplast.ro un Opticum seria 7100 - credeti ca ar putea face aceeasi emulare de serial ca Echosmart , sau mai bine imi caut un Echo mai departe ?

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by thorz View Post
    Apropo . Io as putea sa-mi cumpar de la mine din zona, (Bucuresti) de pe mondoplast.ro un Opticum seria 7100 - credeti ca ar putea face aceeasi emulare de serial ca Echosmart , sau mai bine imi caut un Echo mai departe ?
    vezi sectiunea Shop . acum cateva zile se vindeau echo 791.

  10. #10
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate face share intre un scho 791 + card dolce si SS2 ? Daca da , cum ?
    Multumesc !

  11. #11
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK ! Merci de raspuns !
    Nu am echo , deci nu am cum sa incerc . Daca mergea imi cumparam unul .

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Urmuz View Post
    Se poate face share intre un scho 791 + card dolce si SS2 ?
    Newcs pe PC .
    WinCSC pt SS2 .
    Transfertonet pe PC -> Echolite .
    SBCL -> Opticum/Globo
    Quote Originally Posted by Urmuz View Post
    .... Daca mergea imi cumparam unul .
    o clona .

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Urmuz View Post
    Se poate face share intre un scho 791 + card dolce si SS2 ? Daca da , cum ?
    Multumesc !
    O alta metoda ar fi :

    Interfata phoenix (conectata la calculator in care se pune cardul respectiv) + newcs + cs2gbox + gbox (pe calculator pentru ss2) iar pentru echosmart mpcs_gbox si s-a rezolvat totul.

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    asta ii intrebarea ? unde pui Set Box ID ?
    newcs.xml ; bk

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    <newCSconfig>
    <readers name="Phoenix">
    <device>
    <name>Phoenix Interface</name>
    <type>phoenix</type>
    .........................
    <!-- <boxkey>01234567</boxkey> -->
    .........................

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top