Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default Digital DVB-S2 HD2104


    Are / A incercat cineva dvb-ul din subiect?
    http://www.worlddvb.com/product/htm/usbs2.htm

    pe 110 hd-urile sunt aici http://www.lyngsat.com/hd/110west.html. ciudat e ca n`am semnal pe nici unul din transpoderii de mai sus.
    Imi trebuie cumva lnb special ptr hd mpeg4 ?

    Ce soft folositi?

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,028
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raducosmin View Post
    Are / A incercat cineva dvb-ul din subiect?
    http://www.worlddvb.com/product/htm/usbs2.htm

    pe 110 hd-urile sunt aici http://www.lyngsat.com/hd/110west.html. ciudat e ca n`am semnal pe nici unul din transpoderii de mai sus.
    Imi trebuie cumva lnb special ptr hd mpeg4 ?

    Ce soft folositi?
    semnalul este diferit fata de Europa si din pacate nu stie t ur bo 8p sk...ai nevoie de s ky wal ker

  3. #3
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pop_eye View Post
    semnalul este diferit fata de Europa si din pacate nu stie t ur bo 8p sk...ai nevoie de s ky wal ker
    Pai la specificatiile dvb-ului este trecut:
    FEC
    QPSK:1/2, 3/5, 2/3, 3/4, 4/5, 5/6, 8/9, 9/10       
    8PSK:3/5, 2/3, 3/4, 5/6, 8/9, 9/10

    nu despre asta e vorba? chiar si asa trebuie acel modul ?

  4. #4
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raducosmin View Post
    Pai la specificatiile dvb-ului este trecut:
    FEC
    QPSK:1/2, 3/5, 2/3, 3/4, 4/5, 5/6, 8/9, 9/10       
    8PSK:3/5, 2/3, 3/4, 5/6, 8/9, 9/10

    nu despre asta e vorba? chiar si asa trebuie acel modul ?
    ok... gasit si asta

    For echostar you really only have one option, the Skywalker1. Echostar uses a modified version of 8psk called 8psk with turbo-FEC or T8PSK. A dvb-s2 card will not do you any good because it does NOT support T8PSK it only supports standard 8PSK which neither DishNet nor BEV uses.


    deci 8psk are mai multe standarde firar sa fie..

    ce altceva in afara de dn si nimiq2 mai pot face cu el ? Ma intere doar hd.

  5. #5
    mesterul Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    California
    Posts
    619
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci ca sa prindem dn hd canalele prin pc ne trebuie asta Skywalker1
    ?

  6. #6
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bosanci28 View Post
    deci ca sa prindem dn hd canalele prin pc ne trebuie asta Skywalker1
    ?
    da

  7. #7
    mesterul Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    California
    Posts
    619
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok,ii cam scump dar mai eftin ca stb-urile,,

  8. #8
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bosanci28 View Post
    ok,ii cam scump dar mai eftin ca stb-urile,,
    da dar nu cind dai ca bou 100$ ptr o inutilitate ( adica mai am un pci care face acelasi lucru)
    e a 2-a oara cind iau inainte sa citesc ...

  9. #9
    mesterul Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    California
    Posts
    619
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se vede ca nu tiai facut lectiile,,credca ai ramas de multe ori repetent

  10. #10
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bosanci28 View Post
    se vede ca nu tiai facut lectiile,,credca ai ramas de multe ori repetent
    mdea ...prima fu cind luai o clona de dm500 da pina la urma merge la fel ca originalu.. testat.
    Asta o returnez. deja am vb cu tipu si nu`i nici o problema. pierd doar fee-ul ptr ebay.. (sau taxa pe prostie=10$)
    Asta daca nu`i nimeni din Romania care vrea un dvb-s2 la 100$(modelu e mai sus). Acolo tre sa mearga brici daca sunt pluginuri.

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,028
    Posts Thanks / Likes

    Smile


    Quote Originally Posted by raducosmin View Post
    mdea ...prima fu cind luai o clona de dm500 da pina la urma merge la fel ca originalu.. testat.
    Asta o returnez. deja am vb cu tipu si nu`i nici o problema. pierd doar fee-ul ptr ebay.. (sau taxa pe prostie=10$)
    Asta daca nu`i nimeni din Romania care vrea un dvb-s2 la 100$(modelu e mai sus). Acolo tre sa mearga brici daca sunt pluginuri.
    eu atata pot sa spun ca sky walker e cel mai bun dvb care l-am testat vreodata. Daca vrei si suport ia mai bine cw 3000 hd cu modul incorporat. Daca vrei numai DVB sa iei "sky w alker 1". Cele doua difera ca pret dar numai pe "sw 1" il poti folosi in PC.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top