Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: help me plz!!!

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default Hyundai HSS-1160NA

    Am un Hyundai HSS -1160NA si in momentul cand dau sa scaneze antena nu imi salveaza mai mult de 100 de programe.Imi afiseaza 154 de canale gasite dar salveaza numai 100.Am incercat sa ii dau o actualizare pe tvr 2 sau pe protv int,dar nu se actualizeaza.Ast un raspuns.Mersi.
    Last edited by frendigitv; 24th August 2008 at 15:09.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by frendigitv View Post
    Am un Hyundai HSS -1160NA si in momentul cand dau sa scaneze antena nu imi salveaza mai mult de 100 de programe.Imi afiseaza 154 de canale gasite dar salveaza numai 100.Am incercat sa ii dau o actualizare pe tvr 2 sau pe protv int,dar nu se actualizeaza.Ast un raspuns.Mersi.
    Incearca pe antena 3 sau pro tv international,pui pe pro tv int si apesi simultan butoanele ch pana iti apare meniul cu downloadul de soft
    Not Me!

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by twetty View Post
    Incearca pe antena 3 sau pro tv international,pui pe pro tv int si apesi simultan butoanele ch pana iti apare meniul cu downloadul de soft
    I-am dat sa facut actualizarea acum apare anul 2007 la actualizare,a gasit 8 canale in plus acum am 108,dar la scanare gaseste 155.restul de canale nu le salveaza.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Torino
    Posts
    267
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by frendigitv View Post
    I-am dat sa facut actualizarea acum apare anul 2007 la actualizare,a gasit 8 canale in plus acum am 108,dar la scanare gaseste 155.restul de canale nu le salveaza.
    sterge din cele pe care nu le vrei sa vezi daca apar celelalte
    Oare cand va aparea un Receiver cu Hdd la digi ?

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by award View Post
    sterge din cele pe care nu le vrei sa vezi daca apar celelalte

    De sters le pot sterge dar la urmatoarea scanare salveaza tot 108 canale,desi la partea de sus din meniul de scanare apare TV155..
    Last edited by frendigitv; 24th August 2008 at 16:24.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    crisana
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intri in meniu, instalare, edit. transponder si mergi cu sageata pe frecventa. Stergi frecventele(macar 3) care nu sunt pentru digi tv Ro si le scanezi pe celelalte frecvente. Daca dupa aceea o sa-i dai revenire la setarile fabr. o sa-ti introduca din nou toate frecventele si trebuie sa repeti acelasi lucru. Actualizarea de soft la 1160 se face pe Antena 3 sau un program de pe aceeasi frecventa. Spor la treaba
    Last edited by krypo73; 24th August 2008 at 18:33.
    debian,vu uno, T90,2xdigi, tivusat,freesat.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by krypo73 View Post
    Intri in meniu, instalare, edit. transponder si mergi cu sageata pe frecventa. Stergi frecventele(macar 3) care nu sunt pentru digi tv Ro si le scanezi pe celelalte frecvente. Daca dupa aceea o sa-i dai revenire la setarile fabr. o sa-ti introduca din nou toate frecventele si trebuie sa repeti acelasi lucru. Actualizarea de soft la 1160 se face pe Antena 3 sau un program de pe aceeasi frecventa. Spor la treaba
    Te rog ai putea sa imi spui care nu sunt ptr digi tv?sa nu ma pun sa sterg si sa fie tocmai alea de Digi.ro.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Torino
    Posts
    267
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by frendigitv View Post
    De sters le pot sterge dar la urmatoarea scanare salveaza tot 108 canale,desi la partea de sus din meniul de scanare apare TV155..
    Pai sterge si nu mai scana ca o iei de la inceput . Eu dupa ce sterg vreo 20 de canale unguresti de exemplu , imi apare axn sci-fi , axn crime , analog , si mai vreo cateva canale fara sa scanez nimic .
    Oare cand va aparea un Receiver cu Hdd la digi ?

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Le multumesc la toti cei care m-au ajutat am sa incerc samabata cand o sa am ceva timp free.O sa revin samabata sa va spun daca a functionat sau nu,Multumesc.Pa pa

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai softul 1.31 e bine.
    daca nu, pune pe tvr2 si faci update manual cu Ch+ Ch- simultan.

    dapa asta faci un "Reset to Factory Settings"

    si o sa ai in lista toate canalele dupa cautare.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Omule, nu te complica,fa cum a spus AWARD si merge.
    Aparatul si as iti gaseste programe ce nu ai acces la ele(UNGURESTI,SARBESTI,CHEHE),deci stergi sa spunem asa10 programe si esi afara cu exit si atunci ai sa vezi altele noi,si asa m-ai departe.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top