Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Terratec Cinergy-S2 HD

    Salutare la toata lumea!
    Daca stie cineva ceva de placa aceasta,ca vreau sa o cumpar.Se hackuieste cu soft sau tre sa o folosesc cu CAM-uri ca are CI module?Sunt nou in chestia cu cartelele,hack,jack,etc
    Ma gandeam ca trebuia sa optez pt un skystar2 pt ca vad ca e ceva soft pt ea.....

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa cum bine spui... mai degraba iei un Skystar 2 ca are suport bun. Cealalta nu are decat partea de inalta definitie. In rest nu-i buna de nimic.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    zici ca nu e buna de nimic.OK dar de unde stii?Astazi am observat tot uitandu-ma pe net la pozele celor doua placi ,ca sunt de fapt la fel.Acum ma intreb daca softul de la una e compatibil si pt cealalalta.Aici sunt pozele cu cele 2 placi. http://www.torent.ro/imagini/wm_etc/...58c5e0b20d.jpg
    http://www.technisat.com/img/fw/prod...102-3733.1.jpg

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca cel mai bine ar fii sa-ti parvina raspunsurile de la posesori celor 2 placi.
    este adevarat ca la prima vedere/imagine placile seamana intre ele, dar mai mult ca sigur trebuie sa fie si niste diferente (in afara de cea a culori/estetici cablajului) undeva intr-un eprom de pe ele (de obicei fiecare firma isi particularizeaza produsul chiar daca exista produse similare).
    toata treaba este cum se comporta ele cu acelas soft (sau daca amandoua sant recunoscute de respectivul soft sau trebuie drivere generale) gen : altdvb, dvbviewer sau altele si eu as fii curios de o testare a celor 2 placi (parti bune/rele ale fiecarei placi) de catre cineva care le are pe amandoua.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Arrow am eu de azi SS HD2

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    cred ca cel mai bine ar fii sa-ti parvina raspunsurile de la posesori celor 2 placi.
    este adevarat ca la prima vedere/imagine placile seamana intre ele, dar mai mult ca sigur trebuie sa fie si niste diferente (in afara de cea a culori/estetici cablajului) undeva intr-un eprom de pe ele (de obicei fiecare firma isi particularizeaza produsul chiar daca exista produse similare).
    toata treaba este cum se comporta ele cu acelas soft (sau daca amandoua sant recunoscute de respectivul soft sau trebuie drivere generale) gen : altdvb, dvbviewer sau altele si eu as fii curios de o testare a celor 2 placi (parti bune/rele ale fiecarei placi) de catre cineva care le are pe amandoua.
    problema e ca dvb-s merge bine,e totul ok,dar pe HD ciuciu...nimic.Am sonor dar nu si imagine.Inca nu am dual core,dar maine il iau de la un prieten,facem schimb pt o perioada,ca el foloseste dual-core la Triburile.Ma gandesc ca ar fi o explicatie pt care imaginea nu vine.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default scuze pt raspunsul intarziat

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Codecuri corespunzatoare ai pus? Pe ce canal ai sunet si nu ai imagine. Vezi ca la unele sunetul nu e codat si il poti auzi, dar imaginea e codata.
    cum am mai spus sunt nou in chestiile astea.Raspund tarziu pt ca nu stiu pe unde dreaq am mai scris pe forum.Am rezolvat problema cu hd-ul.Era de la codecuri in direct show setings la altdvb.Tre sa faci neste configurari acolo pe care eu pana le-am bunghit a durat 2 zile si am nimerit-o in 5 minute.Imi merge beton hbo hd dar numai cu core avc,in rest cu celelate codecuri e jale pe configuratia mea amd 3800 dual core 1 GB ati 2600xt

  8. #8
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci cum se poarta pe acest forum , ai o "clona" la ss2 hd si cel putin ai iesit la pret mult mai bine ca ss2 hd.
    Am glumit bine inteles numai ca in cazul ss2 hd (sau in general ss2) exista cel mai bogat suport software , fata de alte competitoare (unele fiind asemanatoare 99% cu "originalul" in speta ss2 hd).

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sapand mai adanc despre aceasta placa in comertul nostru nu mica mi-a fost surpriza sa constat ca se vinde pe 2 site-uri ale aceeasi firme din Constanta , in speta "e-tc.ro" si " torent.ro" exemplificare (ca sa intelegeti mai repede uitati-va la coduri : 10543 - pl. simpla 10544 - pl. + cod activare pe tvtv timp de 1 an 10545 - cititorul de cartele 10559 = 10544 + 10545) si acum preturile :

    - e-tc.ro :

    10543 : http://www.e-tc.ro/articol/319/21072...nda_10543.html

    10544 : http://www.e-tc.ro/articol/319/20780...nda_10544.html

    10545 : http://www.e-tc.ro/articol/381/24600...pci_10545.html

    10559 : http://www.e-tc.ro/articol/319/22367...blu_10559.html


    - torent.ro :

    10543 : http://www.torent.ro/articol/319/207...nda_10544.html

    10544 : http://www.torent.ro/articol/319/207...nda_10544.html

    10545 : http://www.torent.ro/articol/381/246...pci_10545.html

    10559 : http://www.torent.ro/articol/319/223...blu_10559.html

    Diferentele nu sant foarte mari (11,62roni pt. 10545 si 36,20roni pt. 10559) , dar ma mira faptul ca ambele site-uri sant ale aceeasi firme deci teoretic nu ar trebui sa fie diferente , vezi alt exemplu de firma cu "n" site-uri (24pc.ro - alopc.ro si parca mai are 1 sau 2 site-uri) in cazul de fata avand aceleasi preturi , comertul nostru ce sa-i faci.
    Cele scrise mai sus sant din ofertele de pe site , fiindca daca dau telefon sa intreb efectiv ce au pe stoc deja incepe o alta problema foarte grava si generala comertului nostru (oferta stufoasa si componente in stoc foarte/putine).

  10. #10
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default info

    salut rumunac cum se comporta pl. asta pana la urma , ai reusit ceva sa vezi hd?
    eventual cu alte softuri dedicate fata de softul propietar cu care vine ?
    vreau sa stiu daca exista cam aceleasi prb. ca la ss2 hd.

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai baieti parca sunteti copii mici cu jucariile lor ...
    Sunt unii pe aici care au placi dvb de ani de zile dar nu prea au habar cu ce se manaca si se abereaza in continuare pe aici.
    Toate placile dvb sunt la fel singura conditie e ca playerul pe care se foloseste sa aiba driverul pentru placa respectiva, PARTEA DE DECODARE NU ARE NICI O LEGATURA CU PLACA!
    Terratec Cinergy-S2 HD are drivere BDA care sunt suportate de orice player dvb, de aici rezulta ca are toata sustinerea necesara pentru decodare (gbox,vplug,wincsc,csc,acamd,cccam ...) la fel ca si restul de 99 % din placile aparute pe piata in acest moment.
    Singurele diferente intre aceste placi sunt legate de sensibilitatea tunerelor,durata lor de viata si pluginul pentru telecomanda( acesta fiind de regula singurul lucru unde se poate zice ca apar diferente intre placi - unele avand suport pentur telecomanda iar altele nu).

    Concluzia : ORICE PLACA DVB SETATA CORECT, CU CODECURILE SI PLUGINURILE AFERENTE SE MISCA PERFECT FARA NICI O PROBLEMA, BINEINTELES DACA E PUSA SI PE UN SISTEM CAT DE CAT BUN.

  12. #12
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut ovidiumarius , atunci vin cu intrebarea urmatoare :

    - la acest model : http://global.msi.com.tw/index.php?f...2&prod_no=1466 care din pacate inca nu se gaseste la noi de cumparat , diseq1.2/usal unde se incadreaza la driver sau aplicatie/player ?

    eventual merita incercat softul/driverele cu care vine acest model si pe cele 2 modele ( ss2 hd si cinergy 2 hd) , fiindca din imagine sant foarte asemanatoare pe partea de hard

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Smile salut lupu

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    salut rumunac cum se comporta pl. asta pana la urma , ai reusit ceva sa vezi hd?
    eventual cu alte softuri dedicate fata de softul propietar cu care vine ?
    vreau sa stiu daca exista cam aceleasi prb. ca la ss2 hd.
    pai am reusit chiar atunci imediat.M-am luat si eu dupa skycleaner care a postat mai sus si am luat ss hd2,desi sunt convins ca si terratec-ul ar fi functionat la fel.Nu stiu de vreo problema la ss hd2,eu cel putin n-am avut.Merge si motorul HH prin ea(DVBViewer),dar aici e o alta chestie de setari.Era chestie de setare la altdvb treaba cu hd-ul.Nu am reusit cu gbox-ul sa-l configurez pt.ca nu am timp suficient si rabdare.Vedeam cardurile online,dar nu-mi deschidea nimic.Asa ca am renuntat si am trecut la DM800HD.E mai scump ,dar prefer asa.Acum placa ss hd2 ,t-rex-ul si cas3-ul sunt de vanzare.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default right

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Mai baieti parca sunteti copii mici cu jucariile lor ...
    Sunt unii pe aici care au placi dvb de ani de zile dar nu prea au habar cu ce se manaca si se abereaza in continuare pe aici.
    Toate placile dvb sunt la fel singura conditie e ca playerul pe care se foloseste sa aiba driverul pentru placa respectiva, PARTEA DE DECODARE NU ARE NICI O LEGATURA CU PLACA!
    Terratec Cinergy-S2 HD are drivere BDA care sunt suportate de orice player dvb, de aici rezulta ca are toata sustinerea necesara pentru decodare (gbox,vplug,wincsc,csc,acamd,cccam ...) la fel ca si restul de 99 % din placile aparute pe piata in acest moment.
    Singurele diferente intre aceste placi sunt legate de sensibilitatea tunerelor,durata lor de viata si pluginul pentru telecomanda( acesta fiind de regula singurul lucru unde se poate zice ca apar diferente intre placi - unele avand suport pentur telecomanda iar altele nu).

    Concluzia : ORICE PLACA DVB SETATA CORECT, CU CODECURILE SI PLUGINURILE AFERENTE SE MISCA PERFECT FARA NICI O PROBLEMA, BINEINTELES DACA E PUSA SI PE UN SISTEM CAT DE CAT BUN.
    de acord cu tine.Multi zic ca ss are support mai bun.Pai daca ambele folosesc drivere BDA si nu dedicate,eu conchid ca ambele placi sunt similare,numai ca ss hd2-ul e putin mai scumpa.

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    salut ovidiumarius , atunci vin cu intrebarea urmatoare :

    - la acest model : http://global.msi.com.tw/index.php?f...2&prod_no=1466 care din pacate inca nu se gaseste la noi de cumparat , diseq1.2/usal unde se incadreaza la driver sau aplicatie/player ?

    eventual merita incercat softul/driverele cu care vine acest model si pe cele 2 modele ( ss2 hd si cinergy 2 hd) , fiindca din imagine sant foarte asemanatoare pe partea de hard
    Atunci vin si eu cu o intrebare intrebatoare : Ai incercat sa iei driverele pentru respectiva placa de pe net? Daca ai fi facuto ai fi vazut si singur fara sa mai fie nevoie sa intrebi unde se incadreaza placa si anume la BDA _device.
    Astea fiind spuse ce se poate interpreta de aici?
    Va las pe voi sa trageti concluzia

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top