Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default CCCam & stealthy

    cine ma lamureste si pe mine cu treaba asta

    N: 127.0.0.1 10000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 0 1

    0= 0hops 1= mgcamd new

    dar daca baiatul e smecher si schimba 0 cu 1 sau 2 cum fac sa il blochez de la mine sa ramana mereu pe 0?


  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu poti:P) ideea e sa fie sharing :P) nu sa il limitezi:P) pune cccam pune no 001

  3. #3
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dami un exemplu


  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sinangel nu invata lumea la prostii )).
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  5. #5
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ceva nu este in regula, cineva minte

    #N: <ip> <port> <username> <pass> <des(14byte)> <nr_of_hops_away (default: 1)> <stealth mode (default: 0)>

    pun 0 cartela practic nu trebuie sa faca hop top sau face?


  6. #6
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    uuuuuuuuuuup


  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    serios man reteaua de newcamd e altfel construita
    daca stii datele din ea se pot copia de n ori nu ai gasit si tu ceva mai inteligent ?

    citeste de aici :
    http://www.dreamboxx.nu/e107_plugins...hp?content.100

    oare de ce tata lumea e pe gbox si pe cccam , si de ce toti incearca sa migreze spre cccam:P) tu cam ce crezi si tu ne pui intrebari de acu cativa ani , asta e adevarul , reteaua aia e moarta , numa freeshare am mai vazut

    http://www.freecardsharing.com/constant.htm

    sau cccamisti care dau numai linii n ca nu vreau sa vada numa locale...

  8. #8
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu cumva la asta te-ai referit sinangel? http://www.freecardsharing.com/free.htm

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top