Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default Pcmcia La Televizoare Hd

    pentru ce foloseste intrarea de PCMCIA la televizoarele HD ?

    In manual scrie ca optiunea nu functioneaza in toate tarile ...dar mai exact la ce se foloseste si cu ce se mananca macar asa de chestie sa stiu ce am cumparat !

    mersi in avans !

  2. #2
    Pe lngă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru un cam si cartela aferenta in tarile in care se transmite DVB-T codat.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  3. #3
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exact

    exemplu:

    in italia e bun pentru decodarea canalelor MediasetPremium (Nagra)si La7('''''') digital terestru






  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tv lcd-urile care au acest slot (fanta) ar trebui sa aiba spcificat in manual si ce tipuri de cam-uri foloseste (standard de decodare).
    au inceput sa apara si pe la noi genul acesta de tv lcd-uri atat cele care suporta dvb-t (digital terestru), dvb-c (digital cablu) cat si dvb-s (modele cu receiver de satelit incorporat) pacat ca acestea cu receiver de satelit nu au si hd
    un exemplu ar fii pt. receptia "tvr hd" cu cam viaccess 2.6 si cartela sau cartela de la dth-uri autohtone care merg si pe alte tipuri de receivere de satelit nu numai cele propietare.
    cei de aici au asemenea tv lcd-uri cu receptor de sateit inglobat : http://www.teledigital.ro/technisat_hd_vision_32

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok deci in germania nu am parte de functiunea respectiva ?

  6. #6
    Pe lngă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deocamdata in germania transmisia DVB-T este free.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    PCMCIA ....aceasta interfata este foarte folosita pe laptop-uri pt diferite CAM-uri nu neaparat decodoare ex internet mobile...se poat conecta nenumarate soiuri de gadget-uri... acum mai nou au inceput sa o instaleze si pe LCD-uri ...este foarte versatila...

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    tv lcd-urile care au acest slot (fanta) ar trebui sa aiba spcificat in manual si ce tipuri de cam-uri foloseste (standard de decodare).
    au inceput sa apara si pe la noi genul acesta de tv lcd-uri atat cele care suporta dvb-t (digital terestru), dvb-c (digital cablu) cat si dvb-s (modele cu receiver de satelit incorporat) pacat ca acestea cu receiver de satelit nu au si hd
    un exemplu ar fii pt. receptia "tvr hd" cu cam viaccess 2.6 si cartela sau cartela de la dth-uri autohtone care merg si pe alte tipuri de receivere de satelit nu numai cele propietare.
    cei de aici au asemenea tv lcd-uri cu receptor de sateit inglobat : http://www.teledigital.ro/technisat_hd_vision_32
    Acest slot il are si hd-ul meu (atit dvb-t cat si dvb-c).
    ma intreb daca pot sa ocolesc conserva de la CANAD (cablu al lui max), si sa cer doar cardul.

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai teoretic ar merge cu un cam viacces sau conax si cartela aferenta viacees/conax.
    Numai ca practic max tv emit satelitar (prin satelit) cea ce tu nu ai posibilitatea receptiei prin satelit la tv lcd-ul tau (ai zis ca ai dvb-t si dvb-c) , daca aveai asa ceva : http://www.teledigital.ro/technisat_hd_vision_32 nu cred ca era vreo problema (cel putin teoretic fiindca ne avand acest lcd tv nu pot proba nici eu cartela de la max)
    Eventual poti incerca sau macar cere niste informatii legat de compatibilitate lcd tv - cam + cartela la rcs sau upc pt. receptia prin cablu digital (ei avand in oferta si asa ceva - cablu digital).
    Practic eu folosesc un cam viacess 2.6 luat pt. tvr hd si cu cartela viacces de la max si functioneaza pe receiver de satelit hd.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    Pai teoretic ar merge cu un cam viacces sau conax si cartela aferenta viacees/conax.
    Numai ca practic max tv emit satelitar (prin satelit) cea ce tu nu ai posibilitatea receptiei prin satelit la tv lcd-ul tau (ai zis ca ai dvb-t si dvb-c) , daca aveai asa ceva : http://www.teledigital.ro/technisat_hd_vision_32 nu cred ca era vreo problema (cel putin teoretic fiindca ne avand acest lcd tv nu pot proba nici eu cartela de la max)
    Eventual poti incerca sau macar cere niste informatii legat de compatibilitate lcd tv - cam + cartela la rcs sau upc pt. receptia prin cablu digital (ei avand in oferta si asa ceva - cablu digital).
    Practic eu folosesc un cam viacess 2.6 luat pt. tvr hd si cu cartela viacces de la max si functioneaza pe receiver de satelit hd.
    Pai cablu digital am si eu (CANAD TV este al lui DCS), iar televizorul avind DVB-C ar trebui sa mearga cu cartela fara conserva lor (cel putin asa sper)

  11. #11
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai daca stii in ce standard este cartela (conax/viacces s.a) nu ar trebui decat sa-ti cumperi cam-ul respectiv sau vezi daca il gasesti pe la vreun prieten imprumut si fa proba pe lcd tv.
    Vezi in manualul lcd tv-ului daca iti spune ceva de ce tipuri de cartela suporta , daca nu spune nimic teoretic nu ar trebui sa ai probleme bafta.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    Pai daca stii in ce standard este cartela (conax/viacces s.a) nu ar trebui decat sa-ti cumperi cam-ul respectiv sau vezi daca il gasesti pe la vreun prieten imprumut si fa proba pe lcd tv.
    Vezi in manualul lcd tv-ului daca iti spune ceva de ce tipuri de cartela suporta , daca nu spune nimic teoretic nu ar trebui sa ai probleme bafta.
    In carte nu spune tipul, spune doar ca trebuie verificat daca in tara exsita acest tip de serviciu. Oricum voi verifica la CANAD (cred ca tunerul DVB-C de pe SONY KDL 40X3500 este mai performant decat cutia de la CANAD)

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O alta intrebuintare ar putea fi extinderea decodorului mpeg2 la mpeg4 pentru a receptiona canalele HD trnsmise in Bucuresti.

    De exemplu http://www.neotion.com/products/module.htm

    Un astfel de carg care costa 60 euro cred ca ar putea rezolva aceasta problema.

    Din ce am vazut exista diferente de aproape 1000Ron si mai bine intre televizoarele care stiu nativ mpeg4(SONY) si cele catre stiu doar mpeg2.

    Ar merita incercat un astfel de card...

  14. #14
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da interesanta solutie si daca zici ca ar costa doar 60 de euroi ar fii si ieftina pe deasupra.
    Problema se pune de unde o cumperi fiindca in tara nici vorba de asa ceva , deci tot de afara si cei care nu au "Full HD" eu zic ca merita incercata aceasta solutie "teoria ca teoria , practica ne omoara".
    Va rog posta-ti si aici eventualele rezultate bune sau proaste sant si eu curios de rezultate.

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    Pai daca stii in ce standard este cartela (conax/viacces s.a) nu ar trebui decat sa-ti cumperi cam-ul respectiv sau vezi daca il gasesti pe la vreun prieten imprumut si fa proba pe lcd tv.
    Vezi in manualul lcd tv-ului daca iti spune ceva de ce tipuri de cartela suporta , daca nu spune nimic teoretic nu ar trebui sa ai probleme bafta.
    Am luat modulul CAM CONAX de la OBOR, dar la prima incercare nu merge. (cel de la CANADTV mi-a spus ca merge deoarece cartele nu este imperecheata cu set top-ul)
    Mai incerc si azi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top