Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default problema ciudata cu telecomanda dm 500+

    De o vreme a inceput telecomanda sa faca figuri ...ramane blocata si cand apas in sus , jos stanga sau dreapta nu se mai opreste , zapuie in continu pana apas exit sau ok ....butoanele nu par a fi blocate . Are cineva o idee. Precizez ca am dat si restat am scos si dreamul din priza , o data a functionat dar acum nu mai vrea sa-si revina . Are cineva o idee ?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca telecomanda sa vezi daca e ok,ia un telefon cu camera si indreapta tel cu led-ul spre camera ,daca e ok tel led-ul trebuie sa palpaie la fiecare apasare a unui buton ,incearca sa schimbi si softul la dream

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    De o vreme a inceput telecomanda sa faca figuri ...ramane blocata si cand apas in sus , jos stanga sau dreapta nu se mai opreste , zapuie in continu pana apas exit sau ok ....butoanele nu par a fi blocate . Are cineva o idee. Precizez ca am dat si restat am scos si dreamul din priza , o data a functionat dar acum nu mai vrea sa-si revina . Are cineva o idee ?
    Nu ai cumva un Laptop sau ceva cu Infrarosu ?
    Ca eu asa pateam cu laptopul si cu receiverul NewVawe,pana nu am dat disable din bios,nu am avut pace.Si a durat ceva timp pana m-am prins de unde venea necazul.
    .

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok da asta vine aleator , am sa incerc sa scot inflarosu din bios sa vad ...mersi mult !

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci asta cu inflarosu nu e ca am dezactivat din laptop , aia cu telefonu cu camera nu prea am inteles-o

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    deci asta cu inflarosu nu e ca am dezactivat din laptop , aia cu telefonu cu camera nu prea am inteles-o
    Orice aparat foto digital (inclusiv telefon),indrepti telecomanda spre obiectiv,si te uiti pe ecranul aparatului.Vei vedea palpaind LED-ul cand apesi pe un buton la telecomanda.Asa se verifica daca telecomanda lucreaza,sau daca LED-ul palpaie incontinuu,fara sa apesi vreun buton.
    L.E.Chiar si WebCam.
    .

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu siguranta telecomanda are o problema ...am incercat zapping din lapptop prin adresa de ip a dreamului si merge normal , dar pe de alta parte si telecomanda am deschiso si nu prea vad sa fie ceva neinregula ...

    mai sap sa vad ce o fi !

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Orice aparat foto digital (inclusiv telefon),indrepti telecomanda spre obiectiv,si te uiti pe ecranul aparatului.Vei vedea palpaind LED-ul cand apesi pe un buton la telecomanda.Asa se verifica daca telecomanda lucreaza,sau daca LED-ul palpaie incontinuu,fara sa apesi vreun buton.
    L.E.Chiar si WebCam.
    ok am verificat-o si pe asta ... ledul palpaie normal , cand apas se aprinde cand dau drumul se stinge ....

    alte idei ?

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    cu siguranta telecomanda are o problema ...am incercat zapping din lapptop prin adresa de ip a dreamului si merge normal , dar pe de alta parte si telecomanda am deschiso si nu prea vad sa fie ceva neinregula ...

    mai sap sa vad ce o fi !
    Poate sa mai fie si din partea de receptie a semnalului infrarosu,cel din receiver.Sa fie acolo ceva bai.Nu poti incerca cu o telecomanda universala.Sa vezi cum se comporta,chiar daca nu are toate functiile,numai pentru incercre.
    .

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Telecomanda trebuie curatata intern cu spray contact pentru a elimina depunerile provenite de la folosirea tastelor sau lichidul provenit de la baterii scurse .
    In God I trust . All others pay cash .

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deocamdata nu posed o telecomanda universala si daca imi iau una atunci mai bine imi iau direct una noua de dream ...

    valerica mai precis despre ce sprei e vorba sau unde se gaseste asa ceva ? , telecomanda curatata pe dinauntru ?

    multumesc !

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cumva ai modificat ceva in Remotecontrol Setup Pentru inceput eu as incerca o rescriere a img.




  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Nu cumva ai modificat ceva in Remotecontrol Setup Pentru inceput eu as incerca o rescriere a img.
    nici nu stiu unde e meniul respectiv :P

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Meniu/Setup/Expert Setup/Remote Control




  15. #15
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hai ca am descoperit ceva interesant ...cand ma apropii cu telecomanda la 1 cm ...pana in jumate de metru de dream nu mai are boala asta ...cum ma indepartez si ma pun pe canapea iar incepe ... umbla ceva extraterestri nevazuti pe la mine prin camera ? ? sau care o fi treaba ca m-am derutat de tot ....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top