Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema cu motorul

    Am o antena de 1,2m+receiver strong 4125 evo+dvb ss2+motor sat control SM2D12 .
    Problemele sunt urmatoarele :
    1. Receiverul nu reuseste sa imi memoreze decat programele aflate pe 2 sateliti...la restul...scaneaza, iar la sfarsit nu imi apare "wait for save" si bineinteles...nu sunt de gasit.
    2. Problema cea mai mare e ca desi prevazut cu montura H-H, sistemul nu misca antena automat de pe un satelit pe altul. Singura solutie este sa il misc manual din telecomanda, pana am "bafta" sa prind ceva semnal.
    Va rog sa imi dati o cale de rezolvare ca mi-a iesit par alb deja.

  2. #2
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sistemul tau a functionat corect si acum s-a busit sau abia l-ai instalat si nu reusesti sa faci nimic?
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default BUNIKA

    Intreaba-l pe BUNIKA ZOLLI DE LA PROSAT-0264425997

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default a functionat

    Sistemul a functionat la tipul de la care l-am luat...cand l-am adus la mine nu mai vrea

  5. #5
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tind sa cred ca instalatia e montata defectuos. In cazul monturilor H-H abaterile nu sunt permise. Rezultatul in astfel de cazuri e similar cu cel obtinut de tine. Verifica-ti instalatia (gasesti pe forum suficiente date pt. asta) si daca tot nu reusesti nimic, mai scobeste-te prin buzunare de o lada de bere si spune-i celui ce ti-a vandut-o sa ti-o regleze el.
    Bafta!
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Solutie !

    Faci asa !

    - te duci pe Astra ( sa vezi un canal de acolo )
    - factory reset ( antena a ramas pe Astra )
    - slectez Astra si memorezi Astra
    - selectezi Hotbird
    - cauti Hotbird ( mut antena spre dreapta si meniu !) si memorezi Hotbird
    - selectezi Sirius
    - caut Sirius si memorez Sirius .... s.a.m.d

    O lista complet noua ... si va merge !

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default la fel

    Multumesc mihaip...am facut cum mi-ai zis...tot nu merge.
    Aceeasi problema.Am observat insa ca tinand butoanele de east-west apasate (de pe motor ), antena nu se mishka continuu ci pas cu pas.
    Inclin sa cred ca motorul e buba...Ce ziceti?

  8. #8
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia legatura cu userul soporan_emil, el avea un astfel de motor. Cu siguranta stie mai multe despre el.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    baia mare
    Posts
    323
    Posts Thanks / Likes

    Default pozitioner

    pt. bunyka
    si eu am avut asemenea probleme, eu am rotit antema pe astra3a, am resetat receptorul si motorul. dupa care a mers

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default Un mic ajutor cit pot si eu

    Era Motsat 2.Dar acum am un Motsat3 .Prima data ce ar tre sa faci sa introduci ceva fin in gaura de linga ledul verde ca sa resetezi motorul.Apoi verifica daca este pus perfect orizontal pt ca o abatere de 0.5 grade deja nu mai merge bine .Cel mai bine cu in inclinometru si daca nu cu un poloboc .Daca nici asa nu merge cauta un firmware mai nou pt receiverul tau poate are probleme de soft .
    Mult succes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 6th June 2006, 07:34
  2. PROBLEMA Go To X
    By vatanasiu in forum DREAMBOX
    Replies: 7
    Last Post: 4th May 2006, 21:50
  3. STRONG 6XXX CU MOTORUL H-H
    By FERI in forum SD Receivers
    Replies: 9
    Last Post: 27th February 2006, 07:35
  4. Replies: 4
    Last Post: 8th July 2005, 20:04
  5. Cum merge recept.Echolite DSB 790 cu motorul SatTracer3?
    By MASSIMO in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 5th January 1970, 13:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top