Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  I'm the truble man! Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jun 2005
  Location
  Bacau & Iasi .
  Posts
  2,363
  Posts Thanks / Likes

  Default Vodafone se aliaza cu Boom pentru a intra pe piata de servicii tv

  Operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania a intrat pe piata serviciilor 4-play printr-o oferta comuna cu operatorul platformei de televiziune prin satelit Boom TV, acoperind astfel segmentul pe care celalalt mare operator de telefonie mobila, Orange, a anuntat ca il vizeaza.

  “Confirmam existenta unui parteneriat Vodafone Romania - Boom, pentru o oferta comuna de servicii de telecomunicatii si divertisment. In momentul de fata, este un proiect pilot, prin care vrem sa testam interesul pietei pentru pachetele noastre, care contin servicii de telefonie fixa si internet mobil de la Vodafone si televiziune digitala de la Boom”, a declarat pentru Business Standard Lidia Solomon, director of Corporate Communication la Vodafone Romania. Vodafone si-a extins treptat portofoliul de servicii, de la telefonie mobila la internet, telefonie fixa si servicii TV.

  In paralel, Orange Romania, cel mai mare jucator de pe piata locala de telefonie mobila, a anuntat, in luna decembrie a acestui an, un parteneriat cu UPC Romania, cel mai mare operatori de cablu tv, pentru furnizarea de servicii de cablu, la pachet cu cele de telefonie mobila si fixa si internet. Potrivit reprezentantilor Orange Romania, acest parteneriat nu mai este valabil din ianuarie. Richard Moat, CEO al Orange Romania, anunta inca de la sfarsitul anului trecut planurile operatorului de a intra pe piata de televiziune, amintind de pasii pe care ii facuse deja concurenta in acest sens.

  Oferta comuna Vodafone - Boom, lansata in 18 august, include telefonie fixa, acces mobil la internet in banda larga si televiziune digitala. Vodafone are astfel, in acest moment, pe piata o oferta completa de servicii care include telefonie mobila, fixa, internet si televiziune. Potrivit reprezentantului Vodafone, oferta este disponibila, in prezent, in judetele Prahova, Giurgiu si Calarasi. “In functie de apetitul clientilor pentru serviciile noastre comune, vom decide pasii urmatori ai parteneriatului Vodafone Romania - Boom”, a mai spus Lidia Solomon.

  RCS&RDS este primul operator de telecomunicatii din Romania care a lansat o oferta quad-play, compania incluzand in pachet, la sfarsitul anului 2007, serviciile de telefonie mobila ce se alaturau celor de televiziune, telefonie fixa si internet.

  Vodafone Romania a anuntat o crestere de 7,6% a veniturilor aferente primului trimestru fiscal, operatorul avea, la sfarsitul lunii iunie, 9,256 milioane de clienti, cu 12% mai mult decat in perioada similara a anului trecut.

  Boom detinea, la sfarsitul anului trecut, in portofoliu peste o suta de mii de clienti, cu o cota de aproximativ 10% pe o piata dominata de RCS&RDS si Romtelecom.

  Cursa 4-Play

  * Orange
  * 31 octombrie 2007 - Orange Romania - 31 octombrie 2007 lanseaza servicii de telefonie fixa
  * 13 decembrie 2007 - Orange face parteneriat cu UPC pentru servicii de televiziune
  * Vodafone
  * 19 iunie 2007 - Vodafone Romania lanseaza servicii de telefonie fixa
  * 18 august 2008 - Parteneriat Vodafone Romania - Boom Tv pentru servicii de televiziune

  http://www.standard.ro/articol_56965...rvicii_tv.html

 2. #2
  superstar Expert
  Join Date
  Apr 2008
  Location
  Nibiru
  Posts
  1,345
  Posts Thanks / Likes

  Default Despre Vodafone...

  ...nu cred ca tine mariajul.prea multa neseriozitate la boom.

 3. #3
  Member Mentor
  Join Date
  Oct 2007
  Location
  Timis
  Posts
  799
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Doar daca le preia "baza" de dateca fapt divers e Liliana Solomon si nu Lidia,cum eronat e in articol

 4. #4
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  Paralela 45
  Posts
  374
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Boom a mai fost casatorita si cu Orange. Acum se da la Vodafone. Dar este neserioasa si nu face casa buna nici cu acestia din urma.
  Recomandare pentru Vodafone: BOOM a fugit din orice contract prenuptial cu cate ceva: cu banii instalatorilor, cu banii clientilor, etc. Atentie mare !
  Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand .

  Netcity


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top